[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
از قدیم الایام بین دانشجوهای تهران و شریف کل کل بوده که کدومشون بهتر هستن. به نظر من دانشگاه تهران خیلی بهتره .
شاید سطح علمی شریف بیشتر باشه که هست! ولی اونجا خیلی سخت گیر هستند و در کل پدر دانشجو رو در میارن. برای همین من تهران رو ترجیه میدم. ارامش بیشتر- فضای قشنگتر- تفریح بیشتر- در ضمن مدرک دانشگاه تهران مملکت.

ترتیب گرایش ها رو بین این 2دانشگاه حالا اگه بخواییم شریف رو بالاتر بدونیم اینجوری فکر می کنم من :
طراحی شریف
جداسازی شریف
طراحی تهران
جداسازی تهران
کاتالیست تهران
کاتالیست شریف
محیط زیست تهران
پلیمر شریف

آخه من که هیچ کدوم از اینارو فک نمیکنم بیارم . محیط زیست شبانه تهران امکانش هست؟
محیط زیست شریف بعد از تهرانه؟
174

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
الان خودتون چی می خونید؟
من الان انرژی و محیط زیست تهران می خونم.
چرا؟ اون قسمت قرمزو میگی علتشو؟
اولش منم تو فکر طراحی و جداسازی بودم .. برای همین خیلی خوشحال بودم که می تونم برم طراحی تربیت مدرس!
ولی بعدش به این نتیجه رسیدم که دانشگاه تهران چیز دیگریست! و اینکه زیاد گرایش های دانشگاه تهران با هم فرقی نداره ... برای همین همه گرایش های تهران رو بالاتر از اون زدم..
الان هم که اومدم تهران قشنگ به این نتیجه رسیدم که بین گرایش ها هیچ فرقی نیست .. هیچ فرقی.

P O U R I A

مدیر تالار
آخه من که هیچ کدوم از اینارو فک نمیکنم بیارم . محیط زیست شبانه تهران امکانش هست؟
محیط زیست شریف بعد از تهرانه؟
174
رتبتون 174 شده ؟ رتبه خوبیه .. به نظر من راحت محیط زیست تهران و یا شریف رو میارید.
اگر نظر منو بخوایید تهران بهتره! البته شریف سال ما توی هر گرایش یک نفر شبانه می گرفت! که اگر اینطور باشه اصلا نمیشه گفت با چه رتبه ای میشه شبانه شریف رو اورد! هر کسی با هر رتبه ای احتمال داره بزنه!
ولی احتمال قبولیتون توی شبانه محیط زیست تهران بالاست.

baran_rm

عضو جدید
یکی از دوستای دوستم پارسال شبانه تربیت مدرس م شیمی قبول شد میگه ترمی تقریبا 3 تومن میشه(کمتر از 3 تومن).

ببخشید این پست رو در جواب به ئذر نوشتم.(یادم رفت پاسخ با نقل قول رو بزنم.)

آخرین ویرایش:

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
رتبتون 174 شده ؟ رتبه خوبیه .. به نظر من راحت محیط زیست تهران و یا شریف رو میارید.
اگر نظر منو بخوایید تهران بهتره! البته شریف سال ما توی هر گرایش یک نفر شبانه می گرفت! که اگر اینطور باشه اصلا نمیشه گفت با چه رتبه ای میشه شبانه شریف رو اورد! هر کسی با هر رتبه ای احتمال داره بزنه!
ولی احتمال قبولیتون توی شبانه محیط زیست تهران بالاست.

بله.
پلیمر رو پایین تر بزنم؟

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

اولش منم تو فکر طراحی و جداسازی بودم .. برای همین خیلی خوشحال بودم که می تونم برم طراحی تربیت مدرس!
ولی بعدش به این نتیجه رسیدم که دانشگاه تهران چیز دیگریست! و اینکه زیاد گرایش های دانشگاه تهران با هم فرقی نداره ... برای همین همه گرایش های تهران رو بالاتر از اون زدم..
الان هم که اومدم تهران قشنگ به این نتیجه رسیدم که بین گرایش ها هیچ فرقی نیست .. هیچ فرقی.

شما اینو گفته بودین
بعدشم که تربیت مدرس رو از نزدیک دیدم مطمئن شدم که کار درستی کردم اونجا نرفتم.

از نزدیک دیدین چی دیدین؟

من نمیخام برم تربیت مدرس فقط تهران دوست دارم
:(

در مورد بهشتی اطلاعات ندارین؟

sungirl5

عضو جدید

پس اگه اینطوره یعنی کاتالیست امیرکبیر رو بالاتر از جداسازی تریت مدرس بنویسم؟

ea26

عضو جدید
استادم دکتر رشیدی گفتن که اگه قصدتون موندن تو ایرانه بازار کار محیط زیست مهندسی شیمی جالب نیس چون بچه های محیط زیست عمران اولویت دارن!

P O U R I A

مدیر تالار
بله.
پلیمر رو پایین تر بزنم؟
نظر خودتون مهمه . درسته من پایین تر از محیط زیست زدم .. ولی بقیه بالاتر زده بودن .. چون من با وجود اینکه بعد محیط زیست زده بودم .. ولی قبول نمیشدم! یعنی برای بقیه پلیمر شریف خیلی مهم تر از محیط زیست بوده.
البته اینم بگم .. توی ذهن بیشتر دانشجوها اینطوره که گرایش محیط زیست براش کار زیاد نیست که البته فکر کاملا درستیه! برای همین خیلی ها محیط زیستو نمی زنن و البته به نفع افرادی مثل من میشه که تونستم بیارم.
پلیمر گرایش خوبیه .. براش کار هم هست. ولی زودتر از محیط زیست پر میشه.

P O U R I A

مدیر تالار
استادم دکتر رشیدی گفتن که اگه قصدتون موندن تو ایرانه بازار کار محیط زیست مهندسی شیمی جالب نیس چون بچه های محیط زیست عمران اولویت دارن!
دقیقا .. اخه به جز محیط زیست عمران .. خود مهندسی محیط زیست هم داریم!!
بهترین گرایش برای خارج رفتن محیط زیسته .. راحت میشه باهاش فاند خوب هم گرفت.

P O U R I A

مدیر تالار
شما اینو گفته بودین
بعدشم که تربیت مدرس رو از نزدیک دیدم مطمئن شدم که کار درستی کردم اونجا نرفتم.

از نزدیک دیدین چی دیدین؟

من نمیخام برم تربیت مدرس فقط تهران دوست دارم
:(

در مورد بهشتی اطلاعات ندارین؟
از نزدیک دیدم که دانشگاه کوچولوییه!!
محیط شادی نداره .. شادی دانشگاه به بچه های کارشناسیشه که متاسفانه تربیت مدرس کارشناسی نداره.
پس مثلا وقتی وارد دانشگاه میشید همچنان عضو کوچیک دانشگا محسوب میشید!
دلیل های من خیلی خاصه!! :)

در مورد بهشتی نه . زیاد تحقیق نکردم . چون اصلا بهش فکر نمی کردم.

P O U R I A

مدیر تالار
پس اگه اینطوره یعنی کاتالیست امیرکبیر رو بالاتر از جداسازی تریت مدرس بنویسم؟
حالا من هی تربیت مدرسو تخریب می کنم فکر نکنید دانشگاه داغونیه! من اگه بودم جداسازی تربیت مدرس رو بالاتر می زدم. اول جداسازی امیرکبیر .. بعد جداسازی تربیت مدرس .. بعد کاتالیست امیرکبیر

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر خودتون مهمه . درسته من پایین تر از محیط زیست زدم .. ولی بقیه بالاتر زده بودن .. چون من با وجود اینکه بعد محیط زیست زده بودم .. ولی قبول نمیشدم! یعنی برای بقیه پلیمر شریف خیلی مهم تر از محیط زیست بوده.
البته اینم بگم .. توی ذهن بیشتر دانشجوها اینطوره که گرایش محیط زیست براش کار زیاد نیست که البته فکر کاملا درستیه! برای همین خیلی ها محیط زیستو نمی زنن و البته به نفع افرادی مثل من میشه که تونستم بیارم.

مرسی.
من برام مهمه که شریف یا تهران باشه که بتونم بعذ راحت اپلای کنم.
محیط زیست هم که فک کنم خوبه نه ؟
پلیمر دوست ندارم. از اسمش خوشم نمیاد:)
البته امیدوارم یکیشو بیارم بالاخره.
حالا همه اینا نشن صنایع غذایی که حتما میارم
به نظرتون خیلی بد نیست؟

maryamghaffarian

عضو جدید
سلام خوبین.شما کلاس دکتر سمیع پور هم میومدین.میبخشی موبایلم ریست شد یکسری شماره ها رو از دست دادم.تبریک میگم .ان شالله که تهران رشته خوبی قبول بشی.موفق باشی.من خوب ندادم متاسفانه.سلام برسون.موفق و موید باشی

baran_rm

عضو جدید

سلام.می تونید کمکم کنید؟رشتم پلیمرهست.
من رتبم 100 و 109 تو دوتا گرایش شده.احتمال زیاد پزوهشگاه قبول میشم.ولی خیلی زیاد دانشگاه تهران رو دوست دارم.می دونید اونجا تا چند میگیره؟شبانه چه طور؟شبانه تربیت مدرس چی؟از طرفی اصلا نمی دونم پژوهشگاه کجا هست و کلا چه جوریه و چه محیطی داره.به نظر شما یه سال بمونم به امید دانشگاه تهران.حس خوبی نسبت به تربیت مدرس و پژوهشگاه ندارم.نمی دونم چی کار کنم.
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بگید.

P O U R I A

مدیر تالار
مرسی.
من برام مهمه که شریف یا تهران باشه که بتونم بعذ راحت اپلای کنم.
محیط زیست هم که فک کنم خوبه نه ؟
پلیمر دوست ندارم. از اسمش خوشم نمیاد:)
البته امیدوارم یکیشو بیارم بالاخره.
حالا همه اینا نشن صنایع غذایی که حتما میارم
به نظرتون خیلی بد نیست؟
اگر توی فکر اپلای هستید پس شک نکنید که محیط زیست بهترین گرایشه!!
الان اینجا بجه هایی که توی فکر اپلای هستن همه میان موضوعات محیط زیستی بر میدارن!!!
خیلی حال میده .. بچه های طراحی و جداسازی میان تو گرایش ما پروژه بر میدارن :w08:

خیلی نظرم روی صنایع غذایی نیست .. یعنی به شخصه دیگه محیط زیست تهران هم نتونم بی خیالش میشم و میدم دانشگاه های دیگه مثل امیرکبیر .

P O U R I A

مدیر تالار
سلام.دوستان 192 اومدم.کجا میتونم برم؟ تهران چی؟
سلام
همه روزانه های علم و صنعتو میاری.
تهران و شریف حتی شبانه هم فکر نکنم بتونی بیاری.
امیرکبیر و تربیت مدرس هم گرایش هایی مثل کاتالیست و انتقال پدیده و این چیزا رو احتمالش بالاست.

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر توی فکر اپلای هستید پس شک نکنید که محیط زیست بهترین گرایشه!!
الان اینجا بجه هایی که توی فکر اپلای هستن همه میان موضوعات محیط زیستی بر میدارن!!!
خیلی حال میده .. بچه های طراحی و جداسازی میان تو گرایش ما پروژه بر میدارن :w08:

خیلی نظرم روی صنایع غذایی نیست .. یعنی به شخصه دیگه محیط زیست تهران هم نتونم بی خیالش میشم و میدم دانشگاه های دیگه مثل امیرکبیر .

مرسی.
خدا کنه پس قبول بشم:cry:
سه ماهه از استرس رتبه خوابم نمیبره
چهار ماهم باید از استرس نتیجه بیخوابی بکشم

P O U R I A

مدیر تالار
سلام.می تونید کمکم کنید؟رشتم پلیمرهست.
من رتبم 100 و 109 تو دوتا گرایش شده.احتمال زیاد پزوهشگاه قبول میشم.ولی خیلی زیاد دانشگاه تهران رو دوست دارم.می دونید اونجا تا چند میگیره؟شبانه چه طور؟شبانه تربیت مدرس چی؟از طرفی اصلا نمی دونم پژوهشگاه کجا هست و کلا چه جوریه و چه محیطی داره.به نظر شما یه سال بمونم به امید دانشگاه تهران.حس خوبی نسبت به تربیت مدرس و پژوهشگاه ندارم.نمی دونم چی کار کنم.
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بگید.
سلام
در مورد مهندسی پلیمر که سوال کرده بودید اینجا جوابتون رو دادم:
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-پزشکی-تهران?p=7590865&viewfull=1#post7590865

الانم داره کارای فارغ التحصیلیشو انجام میده . زیاد بهش دسترسی ندارم.
من کلا حس خوبی به گذاشتن برای سال دیگه ندارم .. چون رتبتون هم خیلی بد نشده و به احتمال زیاد شبانه می تونید قبول بشید.
چون اونجوری یک سال از زندگی رو مجبورید دوباره پشت کنکور بمونید که اصلا چیز خوبی نیست.
ولی خیلی از دوستان بودن که یک سال پشت کنکور موندن و بعد کنکورشون رو عالی دادن و از این کارشون هم خیلی خوشحالن. این مورد بسته به نظر خودتون داره.

sungirl5

عضو جدید
آقای pouriatiz نظرتون راجع به رشته ی سیستم های انرژی و انرژی و محیط زیست ،تکنولوژی انرژی چیه؟ با محیط زیست خالی چه تفاوتی دارن؟

amiriq

عضو جدید
سلام
همه روزانه های علم و صنعتو میاری.
تهران و شریف حتی شبانه هم فکر نکنم بتونی بیاری.
امیرکبیر و تربیت مدرس هم گرایش هایی مثل کاتالیست و انتقال پدیده و این چیزا رو احتمالش بالاست.

اصفهان و شیراز روزانه چی؟

P O U R I A

مدیر تالار
مرسی.
خدا کنه پس قبول بشم:cry:
سه ماهه از استرس رتبه خوابم نمیبره
چهار ماهم باید از استرس نتیجه بیخوابی بکشم
انشالله قبول میشید.
چون همه دنبال کار توی داخل هستن .. زیاد محیط زیستو نمی زنن .. امید داشته باشید .. انشالله هم دانشگاهی .. هم رشته ای .. هم گرایشی میشیم. : )

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
انشالله قبول میشید.
چون همه دنبال کار توی داخل هستن .. زیاد محیط زیستو نمی زنن .. امید داشته باشید .. انشالله هم دانشگاهی .. هم رشته ای .. هم گرایشی میشیم. : )

ممنون واقعا که روحیه میدید.
انشالله بقیه هم موفق بشن.

baran_rm

عضو جدید
سلام
در مورد مهندسی پلیمر که سوال کرده بودید اینجا جوابتون رو دادم:
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-پزشکی-تهران?p=7590865&viewfull=1#post7590865

الانم داره کارای فارغ التحصیلیشو انجام میده . زیاد بهش دسترسی ندارم.
من کلا حس خوبی به گذاشتن برای سال دیگه ندارم .. چون رتبتون هم خیلی بد نشده و به احتمال زیاد شبانه می تونید قبول بشید.
چون اونجوری یک سال از زندگی رو مجبورید دوباره پشت کنکور بمونید که اصلا چیز خوبی نیست.
ولی خیلی از دوستان بودن که یک سال پشت کنکور موندن و بعد کنکورشون رو عالی دادن و از این کارشون هم خیلی خوشحالن. این مورد بسته به نظر خودتون داره.

مرسی.ببخشید صبح دیدم که هنوز ننوشته بودید.میدونم روزانه پژوهشگاه رو به احتمال میارم.ولی خیلی دوست ندارم.هم دوست دارم بمونم هم دوست ندارم.شبانه ی کجا احتما قبولیم هست خود دانشگاه تهران؟هزینه شبانه دانشگاه تهران چقدره؟

P O U R I A

مدیر تالار
آقای pouriatiz نظرتون راجع به رشته ی سیستم های انرژی و انرژی و محیط زیست ،تکنولوژی انرژی چیه؟ با محیط زیست خالی چه تفاوتی دارن؟
به نظر من اینها هیچ فرق خاصی ندارن ..
ولی به این رشته ها فکر نکیند .. اول اینکه به نظر من رشته ادم باید مهندسی شیمی باشه!! چون فوق العاده رشته خوبیه و اسم قشنگی داره.
بعد هم گرایشی که معروف باشه.. دانشگاه های زیادی اونو داشته باشن . ولی در کل سیستم های انرژی بد نیست و میشه بهش فکر کرد. تکنولوژی انرژی هم که تا حالا نشنیدم! گرایش محیط زیست مهندسی شیمی گرایش خیلی خوبیه :) تفاوتش با مهندسی محیط زیست هم توی درس های مهندسی شیمیه که ما پاس می کنیم و اونا پاس نمی کنن.
این گرایش توی ارشد 2تا درس با بقیه گرایشا فرق داره .. مهندسی محیط زیست پیشرفته و یک درس انتخابی . که اون هم می تونه هر چیزی باشه.

P O U R I A

مدیر تالار
مرسی.ببخشید صبح دیدم که هنوز ننوشته بودید.میدونم روزانه پژوهشگاه رو به احتمال میارم.ولی خیلی دوست ندارم.هم دوست دارم بمونم هم دوست ندارم.شبانه ی کجا احتما قبولیم هست خود دانشگاه تهران؟هزینه شبانه دانشگاه تهران چقدره؟
شبانه دانشگاه تهران رو احتمالش هست.
در مورد هزینه شبانه تا اینجا که اطلاع دارم اگر 9 واحد درس بردارید چیزی حدود یک و نیم میلیون تومن میشه.

بالا