اتفاقن امروز بم زنگ زده میگه فکر شربفو تهرانو از کلت بیار بیرون که دیگه بت پول نمیدمولی اگه پدرت پولداره درستو بخون.ادامه تحصیل بده تا توو این وضعیت داغون مملکت حداقل ادامه تحصیلتو داشته باشی.

اتفاقن امروز بم زنگ زده میگه فکر شربفو تهرانو از کلت بیار بیرون که دیگه بت پول نمیدمولی اگه پدرت پولداره درستو بخون.ادامه تحصیل بده تا توو این وضعیت داغون مملکت حداقل ادامه تحصیلتو داشته باشی.
قربونتاهوووووووووووووووووازو خوب اومدی![]()
آره همینو بده سنجش شماره پرونده بگیربچها من کاغذی که رو صندلی امتحانم بود رو دارم.
این شماره ای که روش نوشته شماره داوطلبیم محسوب میشه؟؟؟
1602521 این شماره هست!!
حمزه اگه دانشگاه صنعت نفت بره واسه کار خیالش راحته ، اگه سربازی داشته باشه هم میتونه به راحتی امریه عسلویه برهولی اگه پدرت پولداره درستو بخون.ادامه تحصیل بده تا توو این وضعیت داغون مملکت حداقل ادامه تحصیلتو داشته باشی.
آره اگه خودمم نخوام برم بابام سرمو میبرهوجدانا گاز و ول نکن رو دستش گرایش نیست به جز این سهمیه ای که داره و دانشگاهشم خفنه
خدا از دهنت بشنوه ، مطمئنی دوستت قبول شد با 400؟
کلا میارزه شبانه ترموسینیتیک علم و صنعت نسبت به روزانه فرایند فردوسی ؟؟
البته وضع مالی انچنان خوب نیستا ، فشار میاد به خونواده
یکی از انگیزه هام اینه که 2تا از دوستای صمیمیم علم و صنعت میخونن
رتبه شیمیتم بده به این برادرتآره اگه خودمم نخوام برم بابام سرمو میبره![]()
رتبت چند شده؟؟؟اتفاقن امروز بم زنگ زده میگه فکر شربفو تهرانو از کلت بیار بیرون که دیگه بت پول نمیدم![]()
قربونت 6 ساعتم نمیشهچقدر تاپیک امسال به نسبت پارسال فعاله) مگه چند ساعته نتایجو دادن؟
مرسی بابت جواب سوالم...تاپیکو نخوندم ببینم کی رتبه اش چیه ولی امیدوارم همگی موفق باشید
آره اگه خودمم نخوام برم بابام سرمو میبره![]()
47 مهندسی شیمی 13 فراوری گازرتبت چند شده؟؟؟
نمیدونمتو مگه رو صندلی شاگرد نچسبیدی همیشه![]()
آره بابا 100درصد 400وخرده ای بود شبانه کاتالیست علم و صنعت-بستگی بخودت داره بین فردوسی و علم و صنعت کجا بری ولی روی شبانش حساب باز کن![]()
47 مهندسی شیمی 13 فراوری گاز
تو 47 مهندسی شیمی شدی و میخوای بری اهوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز!!!!47 مهندسی شیمی 13 فراوری گاز
آهنگو نگو وایمطمئنی بابات ؟
برو یه دور آهنگ تو ای پری کجایی رو گوش کن تا بت بگم![]()
سوال پرسید خوآدم اینقدر فخر فروش
وووی وووی وووی![]()
من خیلی به ترمو 2 علاقه ندارم ولی در عوض عاشق ترمو 1 و حرارتم ، البته درصد ترموم بد نبوده (63.3) ، دوستان دیگه نظرشون ؟؟
آدم اینقدر فخر فروش
وووی وووی وووی![]()
آره همینو بده سنجش شماره پرونده بگیر
نه بزار بره یه قدمی تهران پیداش نشه وگرنه دستم بش برسه میبرم میفروشمش افغانیاتو 47 مهندسی شیمی شدی و میخوای بری اهوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز!!!!
مگه خل شدی؟؟؟؟؟
میری شریف (شبانه طراحی رو نمیاری؟؟؟) اگه نیاوردی میری روزانه یه گرایش پایینتر.
اصن به جز تهران به هیییییییییییییچ جا فکر نکن!!!!
تو حیفی بخدا.با یه تصمیم اشتباه خودتو نابود میکنی!!!!
آهنگو نگو وایپس کی؟
آقا خودمم سردرگمم به خداتو 47 مهندسی شیمی شدی و میخوای بری اهوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز!!!!
مگه خل شدی؟؟؟؟؟
میری شریف (شبانه طراحی رو نمیاری؟؟؟) اگه نیاوردی میری روزانه یه گرایش پایینتر.
اصن به جز تهران به هیییییییییییییچ جا فکر نکن!!!!
تو حیفی بخدا.با یه تصمیم اشتباه خودتو نابود میکنی!!!!
باید عضو سایت شه بعد درخواست بده واسش میفرستنکجا بده ؟؟ با شماره داوطلبی که وارد نمیشه
بابا همه دردسرا واسه همون "کی" بودهنه بزار بره یه قدمی تهران پیداش نشه وگرنه دستم بش برسه میبرم میفروشمش افغانیا
نگرفتی
اصن اهنگیه
گفتم بلکه آهنگو بشنوی یادت بیاد کی
ببین تو فکر میکنی فردوسی خوبه؟ تو رو خدا کمک کن.ماشالله مهندس آبا همشون لالا کردن. خیلی مرددم.![]()
منم وضعم مث توئه...از چند نفر که تو کار بودن میپرسیدم میگفتم کار میخوای فقط تهران...منم واقعا تو کاراموزی فهمیدم کار چقد تو تهران زیاده..بستگی داره بخوای کار کنی یا نه...2 تا گرایش اول (طراحی و جداسازی) شریف و پلی تکنیک و تهران رو سر هوا میزنن..مخصوصا شرکت نفتیاشبانه؟با 170؟شاگرد اول بودی حتمن
داداش به نظرت گاز اهوازو رو برم یا یه چیزی تهران قبول شم اون رو برم؟شما اگه بودی چیکار میکردی؟
آقا خودمم سردرگمم به خداآخه اهوار خوابگاهو غذاش مجانیه
برجی 150 هم میدن بعد میری تو گروه A کارم بهت میدن اون اول اولشم برجی 2.5 مبدن ,تازه سریعتر سرو سامون میگیرم
اهل خارج رفتنم نیستم
ولی تهران بعد درش باید بیفتم دنبال کارو... حالا به نظرت چیکار کنم؟
نمیدونم دو دلممن خودم 20 مهندسی شیمی 61 فراوری گاز
مهندسی شیمی رو میرم 100%
منم وضعم مث توئه...از چند نفر که تو کار بودن میپرسیدم میگفتم کار میخوای فقط تهران...منم واقعا تو کاراموزی فهمیدم کار چقد تو تهران زیاده..بستگی داره بخوای کار کنی یا نه...2 تا گرایش اول (طراحی و جداسازی) شریف و پلی تکنیک و تهران رو سر هوا میزنن..مخصوصا شرکت نفتیا