[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی اگه پدرت پولداره درستو بخون.ادامه تحصیل بده تا توو این وضعیت داغون مملکت حداقل ادامه تحصیلتو داشته باشی.
اتفاقن امروز بم زنگ زده میگه فکر شربفو تهرانو از کلت بیار بیرون که دیگه بت پول نمیدم :cry:

hadi216

عضو جدید
ولی اگه پدرت پولداره درستو بخون.ادامه تحصیل بده تا توو این وضعیت داغون مملکت حداقل ادامه تحصیلتو داشته باشی.
حمزه اگه دانشگاه صنعت نفت بره واسه کار خیالش راحته ، اگه سربازی داشته باشه هم میتونه به راحتی امریه عسلویه بره

BULGARIA

کاربر بیش فعال
خدا از دهنت بشنوه ، مطمئنی دوستت قبول شد با 400؟
کلا میارزه شبانه ترموسینیتیک علم و صنعت نسبت به روزانه فرایند فردوسی ؟؟
البته وضع مالی انچنان خوب نیستا ، فشار میاد به خونواده
یکی از انگیزه هام اینه که 2تا از دوستای صمیمیم علم و صنعت میخونن

آره بابا 100درصد 400وخرده ای بود شبانه کاتالیست علم و صنعت-بستگی بخودت داره بین فردوسی و علم و صنعت کجا بری ولی روی شبانش حساب باز کن;)

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقدر تاپیک امسال به نسبت پارسال فعاله :)) مگه چند ساعته نتایجو دادن؟

مرسی بابت جواب سوالم...تاپیکو نخوندم ببینم کی رتبه اش چیه ولی امیدوارم همگی موفق باشید
قربونت 6 ساعتم نمیشه :D

hadi216

عضو جدید
آره بابا 100درصد 400وخرده ای بود شبانه کاتالیست علم و صنعت-بستگی بخودت داره بین فردوسی و علم و صنعت کجا بری ولی روی شبانش حساب باز کن;)

من خیلی به ترمو 2 علاقه ندارم ولی در عوض عاشق ترمو 1 و حرارتم ، البته درصد ترموم بد نبوده (63.3) ، دوستان دیگه نظرشون ؟؟

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
47 مهندسی شیمی 13 فراوری گاز
تو 47 مهندسی شیمی شدی و میخوای بری اهوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز!!!!
مگه خل شدی؟؟؟؟؟
میری شریف (شبانه طراحی رو نمیاری؟؟؟) اگه نیاوردی میری روزانه یه گرایش پایینتر.
اصن به جز تهران به هیییییییییییییچ جا فکر نکن!!!!
تو حیفی بخدا.با یه تصمیم اشتباه خودتو نابود میکنی!!!!

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خیلی به ترمو 2 علاقه ندارم ولی در عوض عاشق ترمو 1 و حرارتم ، البته درصد ترموم بد نبوده (63.3) ، دوستان دیگه نظرشون ؟؟

چون میگی هزینه شبانه برات زیاده تازه اونم علم و صنعت که شاید خوابگام بهت نده به نظرم بین ص اصفهان و فردوسی گرایشای خوبشو یکی رو انتخاب کنی بهتر باشه

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
تو 47 مهندسی شیمی شدی و میخوای بری اهوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز!!!!
مگه خل شدی؟؟؟؟؟
نه بزار بره یه قدمی تهران پیداش نشه وگرنه دستم بش برسه میبرم میفروشمش افغانیا

آهنگو نگو وای :D پس کی؟

نگرفتی
اصن اهنگیه
گفتم بلکه آهنگو بشنوی یادت بیاد کی

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگه خل شدی؟؟؟؟؟
آقا خودمم سردرگمم به خدا :cry: آخه اهوار خوابگاهو غذاش مجانیه :D برجی 150 هم میدن بعد میری تو گروه A کارم بهت میدن اون اول اولشم برجی 2.5 مبدن ,تازه سریعتر سرو سامون میگیرم :D اهل خارج رفتنم نیستم:D ولی تهران بعد درش باید بیفتم دنبال کارو... حالا به نظرت چیکار کنم؟

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
ببین تو فکر میکنی فردوسی خوبه؟ تو رو خدا کمک کن.ماشالله مهندس آبا همشون لالا کردن. خیلی مرددم. :(

نمیدونم بخدا تو گرایش آب چطو هستش
از نظر جو خیلی به حجاب اینا گیر میدن شنیدم
البته دانشکده کشاورزی از سازمان مرکزی دوره کسی اونجاها نمیره گیر بده
چون کمیته انظبوتییش تو سازمان مرکزیشه
ولی جدیدا نرفتم ببینم رییس جدید چ کرده

محیطش خوبه بزرگ دلباز امکانات رفاهی پیست دوچرخه
استخر سونا جکوزی اصن بهشت
کتابخونه داره آه
مسجد ومزار شهدا:D هر هفته میری زیارت
سرویس داره برا حرم هر هفته رایگان

غذاهاش گرونه نمیدونم قیمتای یونیای دیگه رو
خابگاهاش خیلی تمیزه مخصوصا اگه بری پردیس 5
چندین بانک توشه

دیگه یادم نمیاد اخه

majid_potter7

عضو جدید
من خودم 20 مهندسی شیمی 61 فراوری گاز

شبانه؟با 170؟شاگرد اول بودی حتمن
داداش به نظرت گاز اهوازو رو برم یا یه چیزی تهران قبول شم اون رو برم؟شما اگه بودی چیکار میکردی؟
منم وضعم مث توئه...از چند نفر که تو کار بودن میپرسیدم میگفتم کار میخوای فقط تهران...منم واقعا تو کاراموزی فهمیدم کار چقد تو تهران زیاده..بستگی داره بخوای کار کنی یا نه...2 تا گرایش اول (طراحی و جداسازی) شریف و پلی تکنیک و تهران رو سر هوا میزنن..مخصوصا شرکت نفتیا

آخرین ویرایش:

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
آقا خودمم سردرگمم به خدا :cry: آخه اهوار خوابگاهو غذاش مجانیه :D برجی 150 هم میدن بعد میری تو گروه A کارم بهت میدن اون اول اولشم برجی 2.5 مبدن ,تازه سریعتر سرو سامون میگیرم :D اهل خارج رفتنم نیستم:D ولی تهران بعد درش باید بیفتم دنبال کارو... حالا به نظرت چیکار کنم؟

اگه غذا مجانیه بی بروبرگرد برو:biggrin:

اگه قصد خروج نداری همونو بچسب که کار نیست خفن:confused:
صنعتیای تهران بیشتر برا اونور رفتنه

برو اهواز

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم 20 مهندسی شیمی 61 فراوری گاز
مهندسی شیمی رو میرم 100%

منم وضعم مث توئه...از چند نفر که تو کار بودن میپرسیدم میگفتم کار میخوای فقط تهران...منم واقعا تو کاراموزی فهمیدم کار چقد تو تهران زیاده..بستگی داره بخوای کار کنی یا نه...2 تا گرایش اول (طراحی و جداسازی) شریف و پلی تکنیک و تهران رو سر هوا میزنن..مخصوصا شرکت نفتیا
نمیدونم دو دلم :cry:

بالا