ممنوم عزیزم از جوابت حالا بیزحمت 2تا سوال دیگه17 خرداد ثبت نام شروع می شه فک کنم تا 23 خرداد ادامه داشته باشه یا 22 خرداد ! نمی دونم دقیق
ممنوم عزیزم از جوابت حالا بیزحمت 2تا سوال دیگه
1.یکی اینکه فرض که این ادم کنکور ازاد کاردانی به کارشناسی داد و قبول شد از اونجایی که کاردانیش رشتش چیز دیگه ای بوده فرض میکنیم یک ترم دروس اضافه تر بخونه بقیه درساش چند واحده یعنی کلا میخوام بدونم منهای اون یک ترم اضافه که باید بخونه چند ترم باید بخونه تا تموم شه؟
2.این سوالم خیلی مهمه به خاطر یه سری مشکلات اصلا برای دوستم مقدور نیست که بخواد بره شهرستان بخونه برای همین میخواستم بدونم اگه تهران قبول نشه اطراف تهران خبر دارید کجاها معماری داره؟
راستی از بچه های ورودی جدید کسی امار اینکه شهریه الان ترمی چنده حدودا رو داره؟
از کتاب گسترش علوم پایهرسماً هیچ چی نخوندم!
معارف و ادبیات رو از رو چه کتابی می خونی؟
هیچ کتابی ساکو نمی شه!!!از کتاب گسترش علوم پایه
هیچ کتابی ساکو نمی شه!!!
مرسیییییییییی هدا...پارسه رو یکی از دوستام گفت بهم می ده...دستت مرسی برای خلاصه نویسیا :*مهناز...مهناز!!نه...(اسمایل ناراحتی که دهنشو کج کرده به داد برس)عزیزم...کتاب ها جزوه های پارسه رو بشین بخون...ریاضی و ادبیات و زبان و معارف انتشارات گسترش علوم یه سری کتابهای مشکی تیک آبی داره اونها رو بخون+سوالهای سالهای گذشته....کتاب مهدی پرنا رو بخر همش تست هست همرو بخون....موفق باشی....عزیزم...اومدم سعی میکنم کتابها و خلاصه نویسی ها رو واست بیارم....
دفترچه رو دیدیم!!!یعنی کسی که از کاردانی بخواد کارشناسی معماری بخونه فقط باید كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي معماري رو بخونه که حق طراحی رو گرفتن ازشون نامردا!!!!!!!!شما برید دفترچه ی پارسال رو از سایت سنجش بگیرید ... هنوز هم هست می شه دانلود کرد که ببینید پارسال کجاها معماری گرفته و چند نفر...
تعداد ِ واحد های کارشناسی رو نمی دونم زنگ بزنید یه دانشگاهی بپرسید یا اینکه یکی از بچه های اینجا که قبول شدن بگن
سلام هلن جاندفترچه رو دیدیم!!!یعنی کسی که از کاردانی بخواد کارشناسی معماری بخونه فقط باید كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي معماري رو بخونه که حق طراحی رو گرفتن ازشون نامردا!!!!!!!!
سلام یولیای عزیزسلام هلن جان
بله
نامرداااااااااااا
ما الان حق اامضای طراحی نداریم
هیچی عزیزمسلام یولیای عزیز
ای بابا چه مسخره پس کسی که از کاردانی به کارشناسی معماری بخونه چی کارا میتونه بکنه از نظر اینده شغلی میگم؟
تو پستای قبلیم هس!!! بخونی متوجه میشی!!!یعنی اسمش ساکوعه؟ بگیم کتاب های عمومی ساکو رو می خوایم؟ نویسنده ای ...انتشاراتی....واضح بگیر خب
![]()
دختر تصمیم گیری که کاری نداره!!! این چیزا کاملا مربوط به خودته و خودت میتونی جوابشو پیدا کنی!!! خودت میتونی بگی شریعتی دوس داری یا نه!!! هیچ کس تو مغز تو نیس!!! یکم آنالیز کنی می تونی یه تصمیم قاطعانه ی خوب بگیری!!! موفق باشی!!!من الان خفن استرس گرفتم!
با اینکه امسال سال کنکور من نیست, اما میخوام شرکت کینم و قبول شدم رزرو کنم...اما... واااای باز جو کنکور داره میگیرتم! یاد روزای کنکور کاردانی افتادم!
از 16ام میخوام برم کلاسای فشرده مدرسان شریف (البته فقط ریاضی-ایستایی-متره- مبانی).... چون باقی روزا و درسا با دانشگام تداخل داره...
کتابای همین مدرسان شریفو تو این 3 ماه بخوونم کافیه؟ یعنی میرسم؟
بچه ها کسی در این زمینه سوالاتی تلخ درباره دانشگاه های غیر انتفاعی آبیک !!!!(آبا و مولانا)...
می تونه کمکم کنه؟
سوره بتونم قبول شم سنگین تره نه؟
به نظرتون دیونگیه که نخوام دوباره شریعتی قبول شم؟
بخدا خودم نمی دونم میخوام چه غلطی کنم!
یولیا جان بیشتر توضیح میدی نمیشه که یعنی بچه هایی که از کاردانی کارشناسی معماری بخونن هیچ کار هیچ کار نمیتونن بکنن!!خب مگه مثلا اگه طراحیشون یا نرم افزارشون یا.. قوی باشه تو شرکتا استخدام نمیشن!ببخشید من دارم برای کس دیگه ای تحقیق میکنم اینه که جواباتون برام خیلی مهمههیچی عزیزم
باید ارشد بخونیم....
یولیا جان بیشتر توضیح میدی نمیشه که یعنی بچه هایی که از کاردانی کارشناسی معماری بخونن هیچ کار هیچ کار نمیتونن بکنن!!خب مگه مثلا اگه طراحیشون یا نرم افزارشون یا.. قوی باشه تو شرکتا استخدام نمیشن!ببخشید من دارم برای کس دیگه ای تحقیق میکنم اینه که جواباتون برام خیلی مهمه
خب یعنی مثلا اگه کسی طراحیش یا نرم افزارش یا.. هر چه قدرم قوی باشه تو شرکتا استخدام نمیشن؟یعنی شرکتا به این موضوع اهمیت میدن وقتی ببینن کار طرف خوبه!!کسی تا حالا برا استخدام شدنش مشکل داشته صرفا چون کاردانی به کارشناسی خونده؟ما فقط حق نظارت داریم
طراحیو ازمون گرفتن. دلایلشونم معلوم نیس چیه
هی میگن درس میشه ولی نمیشه....
استخدام میشن ولی بخاطر نداشتن حق امضا (ینی اینکه محتاج امضای دیگرانن) پول اصلی میره تو جیب اونی که حق امضا دارهخب یعنی مثلا اگه کسی طراحیش یا نرم افزارش یا.. هر چه قدرم قوی باشه تو شرکتا استخدام نمیشن؟یعنی شرکتا به این موضوع اهمیت میدن وقتی ببینن کار طرف خوبه!!کسی تا حالا برا استخدام شدنش مشکل داشته صرفا چون کاردانی به کارشناسی خونده؟
این قانون هنوز درست و حسابی مشخص نیست و اونایی که ناپیوسته علمی کاربردی معماری خوندن حق نظارت و طراحی دارن... و برای تکنولوژی معماری هنوز سنواتشون برای دریافت پروانه کار پر نشده... خیلی بعیده که این قانون پابرجا بمونه چون نصف معمارها از حق مسلم خودشون محروم میشن که این غیر قابل تحمله... اما در کل اگه برای کس دیگه ای تحقیق میکنی بهش بگو 20 سال کنکور بده اما ناپیوسته نخون!!!یولیا جان بیشتر توضیح میدی نمیشه که یعنی بچه هایی که از کاردانی کارشناسی معماری بخونن هیچ کار هیچ کار نمیتونن بکنن!!خب مگه مثلا اگه طراحیشون یا نرم افزارشون یا.. قوی باشه تو شرکتا استخدام نمیشن!ببخشید من دارم برای کس دیگه ای تحقیق میکنم اینه که جواباتون برام خیلی مهمه
این قانون هنوز درست و حسابی مشخص نیست و اونایی که ناپیوسته علمی کاربردی معماری خوندن حق نظارت و طراحی دارن... و برای تکنولوژی معماری هنوز سنواتشون برای دریافت پروانه کار پر نشده... خیلی بعیده که این قانون پابرجا بمونه چون نصف معمارها از حق مسلم خودشون محروم میشن که این غیر قابل تحمله... اما در کل اگه برای کس دیگه ای تحقیق میکنی بهش بگو 20 سال کنکور بده اما ناپیوسته نخون!!!
اما پروانه نظام مهندسی هم فقط یک امتیازه کوچک هست و خیلی ها اصلا دنبالش نمیرن. اما نظام مهندسی هم نباید با این کار احمقانه ش ارزش مدرک ناپیوسته رو نابود بکنه.
منهای اینکه حق طراحی به بچه های تکنولوزی معماری نمیدن دلیل دیگه ای داره که گفتی اگه باسه کس دیگه ای تحقیق میکنم بهش بگم 20 سال کنکور بده اما ناپیوسته نخونه؟؟؟؟؟این قانون هنوز درست و حسابی مشخص نیست و اونایی که ناپیوسته علمی کاربردی معماری خوندن حق نظارت و طراحی دارن... و برای تکنولوژی معماری هنوز سنواتشون برای دریافت پروانه کار پر نشده... خیلی بعیده که این قانون پابرجا بمونه چون نصف معمارها از حق مسلم خودشون محروم میشن که این غیر قابل تحمله... اما در کل اگه برای کس دیگه ای تحقیق میکنی بهش بگو 20 سال کنکور بده اما ناپیوسته نخون!!!
اما پروانه نظام مهندسی هم فقط یک امتیازه کوچک هست و خیلی ها اصلا دنبالش نمیرن. اما نظام مهندسی هم نباید با این کار احمقانه ش ارزش مدرک ناپیوسته رو نابود بکنه.
منهای اینکه حق طراحی به بچه های تکنولوزی معماری نمیدن دلیل دیگه ای داره که گفتی اگه باسه کس دیگه ای تحقیق میکنم بهش بگم 20 سال کنکور بده اما ناپیوسته نخونه؟؟؟؟؟
بله دلایل زیادی دارهمنهای اینکه حق طراحی به بچه های تکنولوزی معماری نمیدن دلیل دیگه ای داره که گفتی اگه باسه کس دیگه ای تحقیق میکنم بهش بگم 20 سال کنکور بده اما ناپیوسته نخونه؟؟؟؟؟
خیلی تلخه....یواش یواش دارم به غلط کردن میوفتم که واسه چی از هنرستان وارد دانشگاه شدم...بله دلایل زیادی داره
شاگردها به طور عموم در ناپیوسته ضعیف تر و درس نخون تر هستن که این باعث میشه اساتید هم کمتر از پیوسته ها بهشون بها بدن...
تقریبا هیچ دانشگاه دولتی بدرد بخوری برای ناپیوسته ها نیست و هر سال هم ظرفیتشون کمتر میشه! در صورتی که کنکورش از پیوسته هم سخت تره!
وقت آدم در ناپیوسته بیشتر تلف میشه... و ممکنه بین تحصیلات هم وقفه بیوفته
جدیدا هم که نظام مهندسی مدرکشون رو برده زیر سوال ....
این مهم ترین دلایلش بود.
اما واحدهایی که پاس میکن با اندک جزئیات کاملا یکی هست.