بچه ها دیگه چیزی نمود ها ان شالله به خوبی هم تموم میشه و نتایج درخشانتونو میبینین اصلا استرس نداشته باشین و سعی کنین این دو روز با تست زدن مرور کنین
کاش سایت سازمان سنجش کلید ها رو می ذاشت. برای آزمون سراسری معمولی رو می ذاره اما باری کاردانی به کارشناسی رو نه![]()
نه. کاردانی به کارشناسی این مدلیه...یعنی یه چیزی تو مایه های آزاددوستان می بخشید یعنی قبل از انتخاب دانشگاه رتبه ها رو نمیگن؟
دوست عزیز سنگ کف پله سنگ پلاک با ضخامت 30 سانتی متر.سلام
دوستان این سوالی که میپرسم ماله نیمسال دوم پارساله که تو کنکور بود
پس جوالشو بگید
زیر سنگ پله رو با چی پر میکنن؟؟؟
دقیقن زیر سنگی که پامونو مبذاریم روش
منتظر جوابتون هستم![]()
سلام
دوستان این سوالی که میپرسم ماله نیمسال دوم پارساله که تو کنکور بود
پس جوالشو بگید
زیر سنگ پله رو با چی پر میکنن؟؟؟
دقیقن زیر سنگی که پامونو مبذاریم روش
منتظر جوابتون هستم![]()
نه. کاردانی به کارشناسی این مدلیه...یعنی یه چیزی تو مایه های آزاد
چه بد....
دوست عزیز سنگ کف پله سنگ پلاک با ضخامت 30 سانتی متر.
بچه ها یه خواهشی دارم. اینکه جوابای ریاضیتونو به ترتیب سوالها روی شماره صندلیتون بنویسین. فک کنم شماره صندلیارو باید بکنیم/بعد بیایم باهم مقایسه کنیم.
همگی موفق باشیییییییییین
سایه آزمون چه جوری بود؟؟؟
بچه ها خوشحال میشم اگه مثل پارسال هرکی که میاد رتبشو به صورت تخمینی بگه...
من دیشب تا صبح نخوابیدم...
نگران شماها بودم
واسه همه مخصوصا واسه سایه جون خیلی دعا کردم...
سااااااااییییییییییییییههههههههههههههه اجی بچه ها بایددددددددددددددددددددد رتبه تون دو رقمی شه هااااااااااااا کشتمتون..خوب بود امتحان..پشیمونی سودی نداره![]()
![]()
اما خدایی اگه خونده بودم رتبم عالی میشد.امسال خیلی خوب بود![]()
سایه آزمون چه جوری بود؟؟؟
بچه ها خوشحال میشم اگه مثل پارسال هرکی که میاد رتبشو به صورت تخمینی بگه...
من دیشب تا صبح نخوابیدم...
نگران شماها بودم
واسه همه مخصوصا واسه سایه جون خیلی دعا کردم...
من خوب ندادم ... و می تونم بگم بد بود واسه من ... امیدوارم واسه شما خوب بوده باشه
سلام آره دیگه بقیش دست خداستسلام سایه جان و همه برو بچ هایی که امروز کنکور دادن.
هرچی بود دیگه امروز تموم شدد دیگه زیاد بهش فکر نکنین ان شالله همگی نتایج زحماتتون می بینین و رتبه های خوب میارین
سایههههههههههههههههههه
آزمون و خوب دادی یا بد ؟؟؟
بابا مردم من دیگه خووو
کمربندمو آماده کردمسلام آره دیگه بقیش دست خداست
باران نزنیاااااااااااا .بد نبود.ناراحت نیسم.خداروشکر
سلام به همگی ...............بچه ها همگی خسته نباشین واقعا" ................ ان شاء الله همه مون قبولیم و نتیجه این چند ماه رو به نحو عالی ببینیم ......
منکه از آزمون راضی ام هرچند اون سوالایی رو که بین 2 تا گزینه مونده بودمم همشونو از دم زدم ........
کسی نتونست برگه سوالاشو از حوزه بیاره بیرون ؟ من میخاستم کش برم ولی نگهبانه گیر سه پیچ داد بهم و نتونستم .
کمربندمو آماده کردم
اگه رتبه ی دو رقمی نیاری...
به دستای خودم کشته خواهی شد...
................
امیدوارم همتون رتبه های خوبی بیارین دوستای گلم...واقعا خسته نباشین
سلام موفق باشی. جوابای ریاضیتو ننوشتی رو شماره صندلیت؟
راستش ریاضی رو من خراب کردم . فقط تعداد سوالایی که زدم رو یادداشت کردم .اندیشه14تا . ادبیات 8 تا زبان سفید ریاضی فقط یدونه .فن 24تاو مبانی20تا .......مطمئنا" چندتاشم نادرستن .