سلامسلام
ازمون نظام مهندسی معماری سال 89 چه تاریخیه؟کسی میدونه؟
ممنون
سلامسلام
کسی نمونه سوالای نظام رو نداره؟
نه عزیزمامتحان نظارت و طراحی واسه معماری یکی هستن؟
یعنی یه بار امتحان میدیواسه جفتشون؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید
جزییات اجرایی ساختمان برای قبولی در نظارت و طراحی لازمه...به لینک زیر مراجعه کنیدنه عزیزم
امتحان نظارت شامل 3 بخشه:آزمون تستی عمومی(که منبعش کتاب های مباحث مقررات ملی که تو پست های قبلی گفته شد که کدوم مباحث مربوط به معماریه) و آزمون تستی تخصصی که اونم باز از کتاب های مباحث مقررات ملی ساختمان ه
البته سوال های سال های قبل از نشریه ی 55 که تعداد صفحاتش هم زیاده سوال میومد ولی پارسال که من امتحان دادم نیومد
راجع به بتن :طرز ساخت و عمل آوردن و آرماتورگذاری و قالب بندی و... اطلاعات کامل داشته باشید.
قسمت سوم هم آزمون تستی جزییات اجرایی ساختمان هست که کمی تا حدودی سخت ه و باید کلی دتایل بلد باشی .
من خودم کتاب جزییات اجرایی ساختمان محمد شجاع یامی رو خوندم که کتاب خوبیه انتشارات خانه ی عمران شریف.
و دتایل های سازمان برنامه و بودجه که فونت هاش ناخواناست و نمی دونم چیکار کنم.
امتحان طراحی هم که کلا جداست و فردای روز امتحان نظارت داشتیم.
پارسال ضد حال زدند و موضوع طراحی که همیشه مسکونی بود رو عوض کردند .
کلا دیگه مثل اسکیس ارشد شده ممکنه هر موضوعی رو برای طراحی بدن.
از دوستان شنیدم که می گن جزییات اجرایی ساختمان برای قبولی ه هم نظارت و هم طراحی لازمه.
ولی از این خبر مطمئن نیستم.
کسی اگه میدونه راهنمایی کنه.
مرسی دوست عزیزامتحان امسال گویا 12 و 13 اسفند برگزار میشه : http://www.maskan-sakhteman.ir/News/Detail.aspx?NID=130
و خبر خوب اینه که گویا قراره 2بار در سال امتحان بگیرن!
سلام دوست عزیزسلام ببخشید منم می خوام امتحان نظام مهندسی رو شرکت کنم پایه 3.ولی یه آموزشگاه به من گفت 12 13 بهمن.من واقعا گیج شدم ......
سلام فرناز جان.نه میخوام آزمایشی امتحان بدم هنوز سه سال بعد از مدرکم نگذشته زنگیدم قیمت کلاساشا بپرسم یه آموزشگاه تو روزنامه همشهری زده بود اسمشو یادم نیست متاسفانه.سلام دوست عزیز
والا نظام مهندسی گلستان که به من گفت 12 13 اسفند.
شما از کجا پرسیدی؟
کدوم آموزشگاه می خوای کلاس بری؟
سلام فرناز جان.نه میخوام آزمایشی امتحان بدم هنوز سه سال بعد از مدرکم نگذشته زنگیدم قیمت کلاساشا بپرسم یه آموزشگاه تو روزنامه همشهری زده بود اسمشو یادم نیست متاسفانه.
من می خواستم اگه امکان داره شما منبع های دقیق و تاریخشو به من بگین چون شما گویا اطلاعات دقیق تری دارین.
دوستان اگر کتاب جامع و خوبی که همه ی دیتیل ها رو داشته باشه و جزئیاتش برای آزمون معتبر باشه اگر میشناسید لطفا معرفی کنید .مرسی
کتاب "اجزا ساختمان " نوشته ی مزدک اسفندیاری برای آزمون نظام مناسب هست؟
"اجزا ساختمان " نوشته ی جلیل شاهی چطور؟
اصلا برای جزئیات از چه منابعی استفاده می کنند؟؟
مرسی دوست عزیز
2 بار امتحان می گیرن ولی همه ی رشته ها به غیر از معماری.
اون لینکی هم که دادی گفته برای کاردان ها و معماران تجربی 2 بار امتحان می گیرن.
گفته در 2 روز.یعنی چی ؟2 بار رو در 2 روز می گیرن!!!؟
کسی میدونه کدوم آزمون نظام مهندسی جزوه باز برگزار میشه؟ آزمون دیتیل ها که 4 جوابیه و آزمون طراحی هم میتونیم کتاب ببریم؟ یا فقط برای آزمون تستهای تخصصی و عمومی از کتاب میشه استفاده کرد؟
لیسانسم شهریور 88 تموم شده،کی میتونم امتحان نظام بدم؟سال بعد میشه؟
امسال آزمایشی میشه شرکت کنم؟
مدرک تحصیلی چه تاثیری داره؟اینکه لیسانس باشی یا فوق لیسانس؟
ممنون از پاسختون.بله.اینو میدونستم.لیسانس 3 سال.فوق لیسانس 2 سال و دکترا 1 سال.بجز این هیچ فرقی نداره؟یعنی بعد از اینکه قبول بشی کارهایی که لیسانس و فوق لیسانس میکنن یکسان هست؟من الان دانشجوی ارشدم.بهتره با فوق وارد نظام بشم یا هیچ فرقی نداره؟پیشنهاد میکنم پست های این تاپیک رو از اول بخونین،زیاد هم نیست،خیلی چیزا دستگیرتون میشه دوست من!
باید 3سال از گرفت لیسانس بگذره!
امکان شرکت آزمایشی ندارین چون باید تاییدیه از ساختمان نظام استان بگیرین تا ثبت نامتون تایید بشه و خوب اونجا تاریخ درست فارق اتحصیلیتون ثبت شده و بهتون تاییدیه نمیدن!
تنها فرقی که مدرک لیسانس با فوق داره اینه که فوق لیسانس دو سال سابقه کار میخواد، لیسانس 3سال!
اگه منظورتون عضویت در نظامه که با گرفتن مدرک لیسانس می تونید عضو بشین ...ولی اگر منظورتون ازمون نظام مهندسی و گرفتن پروانه اشتغال است؟خب مهندسان در تمامی مقاطع تحصیلی لیسانس , ارشد و دکتری ...همه در ازمون پایه سه شرکت می کنند ...داشتن مدرک تحصیلی بالاتر تاثیری در گرفتن پایه بالاتر نداره ... و فقط تجربه کاری و گذشت سنوات مورد نظر باعث ارتقای پایه مهندسی و داشتن سهمیه بیشتر ه در طراحی و نظارت خواهد شد.ممنون از پاسختون.بله.اینو میدونستم.لیسانس 3 سال.فوق لیسانس 2 سال و دکترا 1 سال.بجز این هیچ فرقی نداره؟یعنی بعد از اینکه قبول بشی کارهایی که لیسانس و فوق لیسانس میکنن یکسان هست؟من الان دانشجوی ارشدم.بهتره با فوق وارد نظام بشم یا هیچ فرقی نداره؟
ممنون.عضویت مزایایی داره؟آخه یه بنده خدایی میگفت این 3 سال خوبه بری عضو شی نظام مهندسی.اگه منظورتون عضویت در نظامه که با گرفتن مدرک لیسانس می تونید عضو بشین ...ولی اگر منظورتون ازمون نظام مهندسی و گرفتن پروانه اشتغال است؟خب مهندسان در تمامی مقاطع تحصیلی لیسانس , ارشد و دکتری ...همه در ازمون پایه سه شرکت می کنند ...داشتن مدرک تحصیلی بالاتر تاثیری در گرفتن پایه بالاتر نداره ... و فقط تجربه کاری و گذشت سنوات مورد نظر باعث ارتقای پایه مهندسی و داشتن سهمیه بیشتر ه در طراحی و نظارت خواهد شد.