متاسفانه برای طراحی سنوات کم داشتم. این واقعاً بی انصافیه که تاریخ فارغ التحصیلی کاردانی رو برای آزمون طراحی حساب نمیکنند.
تاریخ فارغ التحصیلی کاردانی 1387/11/20
تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی 1391/6/31
سلام دوستان ..من اسفند 91 فارغ التحصیل شدم میتونم امسال برای طراحی شرکت کنم؟
با سلام به دوستان من فارغ التحصیل تیر 91 تبریز هستم.اولین آزمونی که میتونم شرکت کنم کدوم ماه وسال هست؟ راستی من تا حالا توی هیچ شرکتی کار نکردم.یعنی اصلا کار پیدا نکردم.به نظرتون چیکار کنم؟
با سلام به دوستان من فارغ التحصیل تیر 91 تبریز هستم.اولین آزمونی که میتونم شرکت کنم کدوم ماه وسال هست؟ راستی من تا حالا توی هیچ شرکتی کار نکردم.یعنی اصلا کار پیدا نکردم.به نظرتون چیکار کنم؟
سلام مهندس راستی تو سایت زده تا سه بار میتونی مطالب رو ویرایش کنیخواهش میکنم راهنمایی کنین.. من شماره شناسنامه مو اشتباه تایید کردم یه رقم اضافه زدم.. حالا هیچ جوری نمیشه درستش کنم چی کار کنم؟![]()
سلام مهندس راستی تو سایت زده تا سه بار میتونی مطالب رو ویرایش کنی
برو تو سایت بزن ویرایش مشخصات
و شماره شناسنامه رو اصلاح کن
دوست عزیز باید 36ماه دقیقا از تاریخ صدور لیسانس بگزره تا نظام مهندسی ثبت نامت رو تایید کنهویرایش مشخصاتو پیدا نکردم.. شما نمیدونین کجاست؟ من حتمن باید تو این آزمون شرکت کنم واسم خیلی مهمه.. هنوز موفق نشدم.. چقدر وقت دارم؟ لطفن جواب بدین
سلام دوستان
تاریخ فارق التحصیلی کاردانیم: 1387.4.31
تاریخ فارق التحصیلی کارشناسیم: 1391.4.29
با این شرایط میتونم طراحی شرکت کنم؟
http://92.242.195.129/regmohandesanfani94/ViewLogin.aspxسلام دوستان درجریان هستید برای تاییدیه ثبت نام باید یوزر وپسورد رو چی واردکنیم؟
http://92.242.195.129/regmohandesanfani94/ViewLogin.aspx
از اینجا،وقتی وارد کردین اطلاعاتو بایدجایی که قبلا نوشته بود تایید نشده حالا نوشته باشه تایید شده
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام بچه ها اگه کسی نخواد واسه طراحی بره بیرون چطوری یاد بگیره؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامبرایه منو هنوز تایید نکردن؟؟؟؟؟
چرا؟؟؟؟
کسی از البرز هست که براش تایید کرده باشن؟؟؟
سلام دوستان نگران نباشید از من هم هر سه ازمون تایید نشده هنوز گفت خودمون بهتون خبر میدیم البته من دوبار نظارت و اجرا امتحان دادم تایید دور میکننسلام
اگر هنوز هم تائید نشده ، بعد از تعطیلات به واحد آموزش نظام مهندسی منطقه خودتون مراجعه کنید .
در هنگام ثبت نام قید شده که اگر یک هفته بعد از ثبت نام تائید نشده به نظام مراجعه کنید .
دوستان من واسه آزمون طراحی معماری چکار کنم کجا برم کلاس
کجا این دوره تضمینی رو تو تهران دارن?اسم استادش چیه?اگه مانی دارین،برین کلاس تضمینی،دوره ی پیش یکونیم تهران بود،یکو دویست شهرستان،البته نمیدونم تضمینشون چچقدر واقعیه،میگفتن ک 99درصد
کجا این دوره تضمینی رو تو تهران دارن?اسم استادش چیه?
تو تهران که دارن، ولی کدوم موسسه اس نمیدونم،استادش نمیدونم میراحمدی بود میرزامحمدی بود یچیزی تو این مایه ها،
باید ازموسساتی ک کلاس دارن برای نظام بپرسید ک دورشون تضمینی هس یانه