مشاوره آزمون نظام مهندسی معماری

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان خواهش میکنم واضحتر توضیح بدین
ببینید من هنوز نه عضو نظام مهندسیم نه هنوز ثبت نام کردم برای ازمون مرداد ماه نظام،میخواستم امروز عضو نظام شم و بعد ثبت نام کنم برای امتحان ،الان میتونم این کارو کنم یا نه?
:(

شما برای ثبت نام باید حتما عضو بشید. بهترین کار اینه با نظام شهرتون صحبت کنید پول ثبت نام که دادی دیگه حق عضویت سال بعد رو ندید . البته هزینه ثبت نام از حق عضویت بیشتره البته شهر ما اینطوره نمیدونم بقیه شهرها هم همینه یا نه.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منظورتون اینه که برم عضو نظام شم دیگه اول?،چون من هنوز عضو نیستم،که بعدش ثبت نام کنم برای امتحان درسته?

آره دیگه تا عضو نشید که نمیتونید امتحانو ثبت نام کنید،درموردهزینه عضویتم ازنظام بپرسین

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

آره دیگه تا عضو نشید که نمیتونید امتحانو ثبت نام کنید،درموردهزینه عضویتم ازنظام بپرسین
ممنون
مگه عضو نظام شدن اینترنتی صورت نمیگیره?هزینه هاش مشخص باید باشه دیگه ?اگه قراره اینترنتی عضو شیم و پرداخت کنیم چرا زنگ بزنم بپرسم!!

holooooooo

کاربر ممتاز
ممنون
مگه عضو نظام شدن اینترنتی صورت نمیگیره?هزینه هاش مشخص باید باشه دیگه ?اگه قراره اینترنتی عضو شیم و پرداخت کنیم چرا زنگ بزنم بپرسم!!

نه اینترنتی نیس! باید مدارک ببرین بدین نظامم بالاخره یه بارو باید برین یه سری کااراش شاید نتی باشه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه اینترنتی نیس! باید مدارک ببرین بدین نظامم بالاخره یه بارو باید برین یه سری کااراش شاید نتی باشه
ای وای خوب شد گفتین
الان میشه از اول بگید دقییقا من باید چی کار کنم

holooooooo

کاربر ممتاز
ای وای خوب شد گفتین

برید نظام مهندسی،بگید میخوام عضو بشم یا زنگ بزنید،بعد میگن که باید بیاین یه سری مدارک بیارید ممکنه بگن لیست مدارک تو سایت نظام شهرتون هس،یعدم که باید هزینشو بپرسین و پولو بریزینو مدارکو بدینو شماره عضویتتونو بگیرین چون برا ثبت نام امتحان لازمه،کارت نظامتونم بعدش میدن بهتون

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
چرا میگن هر چه دیرتر پروانه بگیریم به ضرر ما خواهد بود؟

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ای وای خوب شد گفتین

اول از همه تو گوگل سرچ کنید مثلا نظام مهندسیه فارس یا هر استانی ک هستید.اونجا نوشتن که باید چیکار کنید.در مورد هزینه هم اگ میشه باهاشون حرف زد من فردا میرم یا ز میزنم و میپرسم.خبرتون میکنم.ولی اینطور ک معلومه هر استانی فرق میکنه

holooooooo

کاربر ممتاز
چرا میگن هر چه دیرتر پروانه بگیریم به ضرر ما خواهد بود؟

فکرمیکنم هم برا اینکه سخت ترمیشه،هم برای اینکه بخواین پایه های بالاتر بگیرین باید چچندسال بگذره از پایه سه تون و آونم عقب میفته

hamideh-shz

عضو جدید
منظورتون اینه که برم عضو نظام شم دیگه اول?،چون من هنوز عضو نیستم،که بعدش ثبت نام کنم برای امتحان درسته?

سلام.
شما اول توی سایت نظام مهندسی استانتون, قسمت عضویت اعضا, مدارک و مراحل ثبت نام رو بخونید. یک سری مدارک اسکن شده هم میخواد. از همین راه ثبت نام میکنید. هزینه عضویت نظام رو هم اینترنتی میتونین پرداخت کنید.
بعد مدارک رو برای سازمان نظام مهندسی میبرید.
بعد توی سایت http://www.inbr.ir/ واسه امتحان ثبت نام میکنید. هزینه امتحان رو هم همونجا پرداخت میکنید.
درضمن کپی مدرک تحصیلیتون رو باید به مسکن و شهرسازی هم تحویل بدید واسه تاییدیه.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.
شما اول توی سایت نظام مهندسی استانتون, قسمت عضویت اعضا, مدارک و مراحل ثبت نام رو بخونید. یک سری مدارک اسکن شده هم میخواد. از همین راه ثبت نام میکنید. هزینه عضویت نظام رو هم اینترنتی میتونین پرداخت کنید.
بعد مدارک رو برای سازمان نظام مهندسی میبرید.
بعد توی سایت http://www.inbr.ir/ واسه امتحان ثبت نام میکنید. هزینه امتحان رو هم همونجا پرداخت میکنید.
درضمن کپی مدرک تحصیلیتون رو باید به مسکن و شهرسازی هم تحویل بدید واسه تاییدیه.
ممنون از توضیحتون
من ساکن تهرانم
یعنی بعد اینکه مراحل اینترنتیشو انجام دادم سر تایم خاصی بهم اطلاع داده میشه که باید باقی مدارک رو ببرم خود نظام?
بعد این جریان هزینه یک ساله عضویت چیه? یعنی هر سال باید کل این مراحل رو دوباره طی کنیم تا عضو بمونیم!

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
بچه ها من ز زدم نظام گفتن اگ امروز ثبت نام کنی، اول فروردین مجدد باید هزینه بدی .

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
ممنون از توضیحتون

من ساکن تهرانم
یعنی بعد اینکه مراحل اینترنتیشو انجام دادم سر تایم خاصی بهم اطلاع داده میشه که باید باقی مدارک رو ببرم خود نظام?
بعد این جریان هزینه یک ساله عضویت چیه? یعنی هر سال باید کل این مراحل رو دوباره طی کنیم تا عضو بمونیم!
وقتی نتی ثبت نام کردین، اگ هزینه رو انلاین پرداخت کنین تا 90 روز مهلت دارین مدارکتونو ببرین نظام محل زندگی یا هر جا ک عضو اون شدید، تحویل بدید. اگ شهرستان هستین، اونا خودشون میفرستن برای مرکز استان
حق عضویت رو هر سال باید بپردازین دیگه.
براتون خیلی شبهه پیش اومده پیشنهاد میکنم تو گوگل سرچ کنید "نظام مهندسی تهران" چون نوشتین اونجا زندگی میکنید. موارد خاسته شده ر بخونین. حله

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها من ز زدم نظام گفتن اگ امروز ثبت نام کنی، اول فروردین مجدد باید هزینه بدی .
پس با این.حساب باید فروردین عضو بشیم،هر سال هم باید برای تمدیدش همین هزینه که اول دادیم رو دوباره بدیم درسته?

holooooooo

کاربر ممتاز

این دیگه چه قانونیه!!!! مطمئنیننن؟ برا من ولی اینطوری نبوذ!! خب اینظوری پس ثبت نام آزمونو که نمیتونید انجام بدید

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
این دیگه چه قانونیه!!!! مطمئنیننن؟ برا من ولی اینطوری نبوذ!! خب اینظوری پس ثبت نام آزمونو که نمیتونید انجام بدید

اره اینطوریه گویا
می بایست زوتر متوجه این قضیه میشدیم که نه سیخ بسوزه و نه کباب
اینا سیاستی برخورد می کنن، مثلا کسایی ک میخان حتما ازمونو بدن، باید هزینه رو هم الان بدن هم ساله جدید

بچه ها برای نظارت و اجرا کدوم مباحث مهم تره؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا پس با این حساب من باید بیخیال امتحان مرداد شم،امتحان بعدیش کیه?

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز

اگر هزینه براتون مطرح نیست اقدام کنید
نظام مهندسی استان شما چقد هزینه برای عضویت تعیین ککرده؟
شاید اذرماه باشه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگر هزینه براتون مطرح نیست اقدام کنید
نظام مهندسی استان شما چقد هزینه برای عضویت تعیین ککرده؟
شاید اذرماه باشه
والله نمیدونم اینجا فکر کنم بچه های تهران زیاد بشن اونا. بگن چه قدر میشه ممنون میشم
اما خب تا اونجا که میدونم میگن به ندرت میشه دفعه اول قبول شد اگه هزینش زیاده همون اذر امتحان بدم سنگینتره

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
والله نمیدونم اینجا فکر کنم بچه های تهران زیاد بشن اونا. بگن چه قدر میشه ممنون میشم
اما خب تا اونجا که میدونم میگن به ندرت میشه دفعه اول قبول شد اگه هزینش زیاده همون اذر امتحان بدم سنگینتره

ندرت که نیست، اگه خونده باشید و خوب تست زده باشید خیلی احتمال داره قبول شید

mh.aramesh

عضو جدید
سلام

دوستان بنده مدرک کاردانیم رو گرفتم و در حال حاظر دانشجوی کارشناسی هستم

خواستم ببینم با مدرک کاردانی میتونم تووی آزمون های نظام مهندسی شرکت کنم؟؟ مدرکی که میدن تحت چه عنوانی هست؟؟
مدرک دیپلم ام معماری هست...کاردانی هم "نقشه کشی معماری- معماری" هست
در مجموع برای ثبت نام از کجا باید شروع کنم؟

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلام

دوستان بنده مدرک کاردانیم رو گرفتم و در حال حاظر دانشجوی کارشناسی هستم

خواستم ببینم با مدرک کاردانی میتونم تووی آزمون های نظام مهندسی شرکت کنم؟؟ مدرکی که میدن تحت چه عنوانی هست؟؟
مدرک دیپلم ام معماری هست...کاردانی هم "نقشه کشی معماری- معماری" هست
در مجموع برای ثبت نام از کجا باید شروع کنم؟
سوالتون رو در تاپیک دیگه هم مطرح کردید
پست های این تاپیک رو بخونید متوجه خواهید شد

hamedzjg

عضو جدید

حق عضویت سالانه نظام تهران پارسال حدود 50 بود فکر کنم..عیب نداره عضو بشید و ثبت نام کنید حتما..اگر حداقل یکی از 3 آزمون هم قبول بشید ارزش داره از لحاظ ذهنی راحتتر میشید..

hamedzjg

عضو جدید
اره اینطوریه گویا
می بایست زوتر متوجه این قضیه میشدیم که نه سیخ بسوزه و نه کباب
اینا سیاستی برخورد می کنن، مثلا کسایی ک میخان حتما ازمونو بدن، باید هزینه رو هم الان بدن هم ساله جدید

بچه ها برای نظارت و اجرا کدوم مباحث مهم تره؟

آزمون نظارت و اجرا تقریبا از همه مباحث 2 تا 3 سوال میادنمیشه گفت کدوم واقعا مهمتره....مبحث 3،4،19 معمولا سوالای بیشتری مثلا 4 سوال میاد.. کتاب اتصالات جوش و گودبرداری هم خیلی مهمه ..
روند خوندن و تمرین کردن برای هردو آزمون هم تقریبا یکسانه
مهمترین نکته هم شاید بشه گفت عبور از سوالاییه که به اصطلاح دام هست تا داوطلب زمان از دست بده..برای هر سوال باید تایم مشخصی زمان بزارید و هرجا دیدید داره زمان بیش از حد از دست میره باید عبور کرد و فراموش نکرد که تنها 30 سوال برای قبولی کفایت میکنه..

ghazal eng

عضو جدید
سلااااااام دوستان
من ی سوال دارم خواهشا اگر کسی میدونه جوابشو بهم بگه
من الان 3 سال از مدرکم گذشته، اماااا نه سابقه بیمه دارم نه سابقه کار، یعنی واسه خودم کار کردم، سابقه کار دفتری ندارم، الان باید چیکار کنم؟ اگر شرکت کنم و قبول شم موافقت میکنن؟ یا اصلا شرکت نکنم؟؟؟​

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلااااااام دوستان
من الان 3 سال از مدرکم گذشته، اماااا نه سابقه بیمه دارم نه سابقه کار، یعنی واسه خودم کار کردم، سابقه کار دفتری ندارم، الان باید چیکار کنم؟ اگر شرکت کنم و قبول شم موافقت میکنن؟ یا اصلا شرکت نکنم؟؟؟​
بعنوان شخص حقیقی یا حقوقی؟

holooooooo

کاربر ممتاز
سلااااااام دوستان

سلام
نه سابقه نمیخواد شرکت کنین
یه فرم فرمالیتس ک باید دو تامهندس امضا کنن، ولی برا اجرا تهران مثل اینکه سابقه بیمه میخواد یک سال،کع قبولیرو تا 4 سال نگه میدارن و میتونین سابقتونو تو این مدت جورکنین ولی درمورد اجرا ازنظام مهندسیتون بپرسین

بالا