مشاوره آزمون نظام مهندسی معماری

ghazal eng

عضو جدید
سلام
نه سابقه نمیخواد شرکت کنین
یه فرم فرمالیتس ک باید دو تامهندس امضا کنن، ولی برا اجرا تهران مثل اینکه سابقه بیمه میخواد یک سال،کع قبولیرو تا 4 سال نگه میدارن و میتونین سابقتونو تو این مدت جورکنین ولی درمورد اجرا ازنظام مهندسیتون بپرسین
مرسی از جواب، آخه تلفنارو درس حسابی جواب نمیدن، من تهران هستم، از بچه ها شنیدم که بیمه میخوان ولی منبع درستی نیستن شنیده هام، میخواستم مطمئن شم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاوره آزمون نظام مهندسی معماری

مرسی از جواب، آخه تلفنارو درس حسابی جواب نمیدن، من تهران هستم، از بچه ها شنیدم که بیمه میخوان ولی منبع درستی نیستن شنیده هام، میخواستم مطمئن شم
لطفا به منم خبر بدین مطلع شدین
پس عملا بدون سابقه کار و بیمه امتحان دادن و قبول شدن بی فایدست

ghazal eng

عضو جدید
لطفا به منم خبر بدین مطلع شدین
پس عملا بدون سابقه کار و بیمه امتحان دادن و قبول شدن بی فایدست
والا من از دوستانی که قبول شدن پرسیدم، گفتن که شرکت کن چون این کارا فرمالیته س، ولی خودمم گیج شدم، سازمانم که جواب تلفن نمیده واقعا نمیدونم چیکار کنم:question::question::question::question:

hamedzjg

عضو جدید
والا من از دوستانی که قبول شدن پرسیدم، گفتن که شرکت کن چون این کارا فرمالیته س، ولی خودمم گیج شدم، سازمانم که جواب تلفن نمیده واقعا نمیدونم چیکار کنم:question::question::question::question:

اگر تهران هستید مطمئن باشید پروانه اجرا سابقه بیمه میخواد 1 سال که جزئیاتش تو تایپیک اجرا و بیمه هست کامل..
برای پروانه نظارت و طراحی ولی بیمه نمیخواد همینطور که خانوم هلو گفتن فقط سابقه کار میخوان که یک فرم هست که دو مهندس باید تایید کنن سوابقی که تو برگه مینویسید.

ghazal eng

عضو جدید
خوب سابقه بیمه ندارم چیکار کنم؟ می تونم از الان بیمه رد کنم از یه شرکت غیر مرتبط به معماری ( تولید مواد غذایی) یا حتما باید معماری باشه؟ حالا فرضا یه شرکت معماری پیدا کردم که واسم بیمه رد کنه اونوقت باید حتما اونجا سابقه کار داشته باشم؟

hamedzjg

عضو جدید
خوب سابقه بیمه ندارم چیکار کنم؟ می تونم از الان بیمه رد کنم از یه شرکت غیر مرتبط به معماری ( تولید مواد غذایی) یا حتما باید معماری باشه؟ حالا فرضا یه شرکت معماری پیدا کردم که واسم بیمه رد کنه اونوقت باید حتما اونجا سابقه کار داشته باشم؟

شما حتما آزمونو شرکت کن ..قبولی آزمون 4سال براتون نگه داشته میشه..
درمورد بیمه و ضوابطش ( که مربوط به نظام تهرانه) به این تایپیک مراجعه کنید جواب بیشتر سوالاتونو پیدا میکنیدhttp://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/621315-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AD%D8%AB-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نه باید مرتبط باشه.

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ،من ثبت نام کردم ولی ثبت نهایی چجوریه ؟
یه سوال دیگه این که من حق نظام پرداخت نکردم نمیدونم
چقدره تو سایت نظام استان هم نبود کسی چیزی میدونه؟ممکن تو ثبت نهایی برام مشکل ایجاد کنه ؟

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ،من ثبت نام کردم ولی ثبت نهایی چجوریه ؟
یه سوال دیگه این که من حق نظام پرداخت نکردم نمیدونم
چقدره تو سایت نظام استان هم نبود کسی چیزی میدونه؟ممکن تو ثبت نهایی برام مشکل ایجاد کنه ؟

برگه ثبت نام رو میبرید نظام خودشون پول میگیرن بعد ثبت نهایی میکنن.

دیاکو95

عضو جدید
سلام
دوستان شما از این گزینه استفاده کردید ؟
یوزر و پسورد چی میزنید ؟

مشاهده پیوست 234958

اون گزینه مربوط به سازمان های استان هاست. به اون کاری نداشته باش.
اگه توی برگه ثبت نامت در قسمت وضعیت تایید نوشته شده "تأیید شده است" دیگه همه چی حله و نگران نباش.

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون گزینه مربوط به سازمان های استان هاست. به اون کاری نداشته باش.
اگه توی برگه ثبت نامت در قسمت وضعیت تایید نوشته شده "تأیید شده است" دیگه همه چی حله و نگران نباش.

نوشته تایید نشده است ،اخه تو راهنما یه چیز دیگه نوشته :

-1 ثبت نام در آزمون به شرح زیر صورت می پذیرد: -7
www.INBR.ir داوطلب لازم است نسبت به ثبت نام از طریق سامانه ثبت نام آزمونها به آدرس
اقدام و پس از تأیید راهنما و دستورالعمل آزمون و قبول شرایط آن، نسبت به پرداخت هزینه آزمون
اقدام نموده و پس از ورود به سامانه ثبت نام و انجام ثبت نام، از فرم ثبت نام پرینت تهیه نماید. فرم
ثبت نام از طریق همین سامانه، در مهلت ثبت نام قابل پرینت می باشد.
توجه:پرینت فرم ثبت نام به منزله تأیید نهائی ثبت نام نبوده و میبایست حداکثر تا یک هفته پس از
ثبت نام و قبل از پایان مهلت ثبت نام، داوطلب تأیید اطلاعات خود در سامانه را از طریق کد رهگیري
و در بخش" قبلا ثبت نام کرده ام" کنترل نماید. تأییدیه صادر شده دراین مرحله به معنی تأیید
نهایی میباشد. در صورت عدم تأیید اطلاعات در سامانه لازم است جهت پیگیري به سازمان استان
مراجعه گردد.

دیاکو95

عضو جدید
نوشته تایید نشده است ،اخه تو راهنما یه چیز دیگه نوشته :

-1 ثبت نام در آزمون به شرح زیر صورت می پذیرد: -7
www.INBR.ir داوطلب لازم است نسبت به ثبت نام از طریق سامانه ثبت نام آزمونها به آدرس
اقدام و پس از تأیید راهنما و دستورالعمل آزمون و قبول شرایط آن، نسبت به پرداخت هزینه آزمون
اقدام نموده و پس از ورود به سامانه ثبت نام و انجام ثبت نام، از فرم ثبت نام پرینت تهیه نماید. فرم
ثبت نام از طریق همین سامانه، در مهلت ثبت نام قابل پرینت می باشد.
توجه:پرینت فرم ثبت نام به منزله تأیید نهائی ثبت نام نبوده و میبایست حداکثر تا یک هفته پس از
ثبت نام و قبل از پایان مهلت ثبت نام، داوطلب تأیید اطلاعات خود در سامانه را از طریق کد رهگیري
و در بخش" قبلا ثبت نام کرده ام" کنترل نماید. تأییدیه صادر شده دراین مرحله به معنی تأیید
نهایی میباشد. در صورت عدم تأیید اطلاعات در سامانه لازم است جهت پیگیري به سازمان استان
مراجعه گردد.

کی ثبت نام کردی آخه؟

دیاکو95

عضو جدید
20 ثبت نام کردم

خوب چند روز دیگه صبر کن تأیید میشه ان شا الله، سازمانتون یک هفته فرصت داره تایید کنه مشخصاتتون رو ، تا چهارشنبه باید مال شما تأیید بشه آگه نشود زنگ یزن سازمانتون یا خودت برو اونجا، ولی نگران نباش تایید میشه،

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب چند روز دیگه صبر کن تأیید میشه ان شا الله، سازمانتون یک هفته فرصت داره تایید کنه مشخصاتتون رو ، تا چهارشنبه باید مال شما تأیید بشه آگه نشود زنگ یزن سازمانتون یا خودت برو اونجا، ولی نگران نباش تایید میشه،

اینا کارشون معلوم نیست،فردا میرم سازمان
ممنون از شما

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنوز تو نظام مهندسی عضو نشدم. اگه امروز ثبت نام کنم میتونم تو آزمون مرداد شرکت کنم؟

دیاکو95

عضو جدید
اینا کارشون معلوم نیست،فردا میرم سازمان
ممنون از شما
خواهش میکنم، اگه همه کارات روبراهه عجله نکن، تایید میشه، شاید سازمانتون نیروی کاری کم داره نمیرسه درخواستای هر روز رو همون روز تاییدکنه، کدوم استانید شما؟

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هنوز تو نظام مهندسی عضو نشدم. اگه امروز ثبت نام کنم میتونم تو آزمون مرداد شرکت کنم؟

ببینید این ازمون شامل حالتون میشه چون باید یه زمانی از مدرکتون بگذره
اگه اره برید نظام مهندسی عضو شید در ضمن باید حق عضویت 93و 94 بدید
بعد میتونید ثبت نام کنید

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش میکنم، اگه همه کارات روبراهه عجله نکن، تایید میشه، شاید سازمانتون نیروی کاری کم داره نمیرسه درخواستای هر روز رو همون روز تاییدکنه، کدوم استانید شما؟

نه فکر نکنم نیروی کاری کم داشته باشه،برم خیالم راحت تره
بازم ممنون
نوشتم در همین نزدیکی:D

دیاکو95

عضو جدید
ببینید این ازمون شامل حالتون میشه چون باید یه زمانی از مدرکتون بگذره
اگه اره برید نظام مهندسی عضو شید در ضمن باید حق عضویت 93و 94 بدید
بعد میتونید ثبت نام کنید
این بحث حق عضویت 94 توی استان ما مطر نشده فک کنم، چون من فقط حق عضویت 93 رو دادم و ثبت نامم تایید شده

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
از مدرکم سه سال گذشته دیشب رفتم اسکن گرفتم مدارکمو بشینم ثبت نام کنم دیدم کارت ملیمو اسکن نکردم افتاد واسه امروز.. ترسیدم گفتم نکنه دیر بشه..

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این بحث حق عضویت 94 توی استان ما مطر نشده فک کنم، چون من فقط حق عضویت 93 رو دادم و ثبت نامم تایید شده

تازه عضو شدید ؟اگه تازه بخواید عضو بشید هر دو سال میگیرن
من حق عضویت 93 ندادم فکر کنم به همین علت تایید نشده

دیاکو95

عضو جدید
تازه عضو شدید ؟اگه تازه بخواید عضو بشید هر دو سال میگیرن
من حق عضویت 93 ندادم فکر کنم به همین علت تایید نشده
آره حدود یه ماهه عضو شدم، ولی وقتی مال من تایید شده دیگه چرا برم دنبال حق عضویت 94؟؟؟ شاید بعدا میگیرن ازمون

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم راهنمایی کنین.. من شماره شناسنامه مو اشتباه تایید کردم یه رقم اضافه زدم.. حالا هیچ جوری نمیشه درستش کنم چی کار کنم؟ :cry:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم راهنمایی کنین.. من شماره شناسنامه مو اشتباه تایید کردم یه رقم اضافه زدم.. حالا هیچ جوری نمیشه درستش کنم چی کار کنم؟ :cry:

نگران نباش مهندس مشکلی نیست منم یکبار اینجور شد سر جلسه مراقب میاد مشخصات رو چک میکنه بهش بگو خودش یا داشت میکنه و موقعی که کارنامه میاد اصلاح میشه.

بالا