میشه بیشتر توضیح بدید؟امسال مشکل کمیسیون هم ارزی الان حل شده ویرایش جدیدش اومده
سلام دوستان اینکه من آزمون نظارت و اجرا رو ثبت نام کردم و بعد از یه هفته رفتم چک کردم واسه جفتش زده تایید نشده است دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام دوست عزیزسلام دوستان اینکه من آزمون نظارت و اجرا رو ثبت نام کردم و بعد از یه هفته رفتم چک کردم واسه جفتش زده تایید نشده است دلیلش چی میتونه باشه؟
یه سر برید نظام مهندسی استانسلام دوستان اینکه من آزمون نظارت و اجرا رو ثبت نام کردم و بعد از یه هفته رفتم چک کردم واسه جفتش زده تایید نشده است دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام رفیق ممنون بخاطر فایل pdf یه سوال بپرسم.طبق اون جدول نحوه تعیین کد رشته و صلاحیت کارشناسی نا پیوسته کسایی که علمی کاربدی کارشناسی ناپیوسته گرفتن و پیشوند تکنولوژی توو مدرکشون زده نمیتونن اجرا بگیرن ولی طراحی و نظارت میتونن.درسته؟پس چرا تاییدیه میاد واسشون؟من خودم ثبت نام کردم و تاییدیه اش هم اومد.ولی توو جدول فقط نوشته طراحی و نظارت
0
سلام رفیق ممنون بخاطر فایل pdf یه سوال بپرسم.طبق اون جدول نحوه تعیین کد رشته و صلاحیت کارشناسی نا پیوسته کسایی که علمی کاربدی کارشناسی ناپیوسته گرفتن و پیشوند تکنولوژی توو مدرکشون زده نمیتونن اجرا بگیرن ولی طراحی و نظارت میتونن.درسته؟پس چرا تاییدیه میاد واسشون؟من خودم ثبت نام کردم و تاییدیه اش هم اومد.ولی توو جدول فقط نوشته طراحی و نظارتمشاهده پیوست 254779
سلام دوستان این جزوات نظام مهندسی که روی سایت هاست با قیمت های 100 تا 300 تومن چی هستن؟
مربوط به فرد خاصی هستن ؟ کپی ؟ چیه؟
ایا تاثیری در ازمون نظام مهندسی داره؟ یا کپی هستن؟
ایا کسی فایلشون داره بخرم؟
این شابلون ها رو باید از کجا بگیریم؟![]()
1- این دوره کد عضویت نمیخواستن پس کلا امتحانتونو بدید بعد... اگر سابقه تون نمیرسید اصلا سایت نمیذاشت که ثبت نام کنید..سلام،من اولین باره که میخوام شرکت کنم،معماری نظارت لطفا در موارد زیر راهنماییم کنید.
1-آیا تا قبل از شروع آزمون باید مدارک سابقه ام رو ببرم تحویل بدم یا میتونم آزمون رو بدم و بعد از قبولی اینکارو بکنم و فقط تاریخش مهمه که قبل آزمون 3سال سابقه داشته باشم؟
2-توی دفترچه ثبت نام نوشته بود برای شرکت در آزمون عضویت در نظام مهندسی استان لازم نیست،آیا در صورت قبولی و برای پروانه هم نیاز نیست عضو باشیم؟توی سایت نظام مهندسی تهران نوشته که برای صدور پروانه باید تسویه حساب حق عضویت رو بگیریم و اشاره نشده نیاز به عضویت و چه مدت برای صدور پروانه است.
ممنون میشم به این ابهامات پاسخ بدید.
سلام
برای آزمون نظام مهندسی به نظرم تست زنی با توجه به مدت زمان باقی مانده بهترین راه حله
ولی خب بعضی ها هم این نظریه رو قبول ندارن لطفا راهنماییم کنید
دوست عزیز من اون موقع که قبول شدم چون ضرایب تخصصی بالای 75 درصد گفتن نمیخاد پاس کنی،البته من تو هنرستان گذرونده بودم ،من فنی بودم،شما چون تکنولوژی هستی بدتره وضعت من هر دو تا معماری بودم کاردانی و کارشناسی موفق باشی.سلام آقا یعقوب
چند تا سوال داشتم و اون اینکه:
1-شما تو هنرستان کار دانش بودید یا فنی حرفه ایی ؟
2-شما شناخت مواد و مصالح رو تو هنرستان پاس کردید یا در کاردانی؟
3-آیا شما از طریق کمیسیون هم ارزی اقدام کردید.وتمام درسهای کمیسیون رو توی ریز نمراتتون داشتید؟
4-شما با درس مقدمات طراحی معماری 1و2 که جزء درسهای لازم برای کمیسیون است چکار کردید؟
واقعا ممنون میشم که جواب بدید.
من هنرستانی فنی حرفه ایی بودم
کاردانی نقشه کشی معماری
کارشناسی تکنولوژی معماری
و در کمیسیون با کسری سه درس شناخت مواد . مقدمات طراحی معماری1 و مقدمات طراحی معماری 2 .رد شدم وبه من طراحی تعلق نگرفت.
شما چه شرایطی داشتید و به چه صورت اقدام کردید؟