EHSAN.1984
عضو جدید
پایه 3 مهر بدون طراحی معمولا اردیبهشت مهز واسه فروش زیاده 1000 میفرشن.
پايه چند طراحي 1000-2000 مهر ميزنه؟
پايه چند طراحي 1000-2000 مهر ميزنه؟
وای تازه پستاتونو خوندم .
ینی داره چی میشه ؟؟
اون از ناظرا
این هم ک میگید مجری حذف میشه .مجری حذف میشه ینی چی ؟
پس جرا ما امسال اجرا امتحان دادیم ؟؟
منم منظورم همین بود دقیقا.....
اگه قراره هر روز با یه قانون همه چیز تغییر کنه پس چرا اینهمه جوونا رو میندازن تو زحمت!!!
من خودم هنوز پروانه ندارم ولی میومدم تو این سایت که برای آینده خودمو آماده کنم تا بتونم تو آزمون موفق بشم ولی انگار باید صبر کنم تا ببینم قوانین جدید چی هستن
بالاخره باید مهندس تازه کار هم از یه جایی شروع کنه دیگه! اون مهندسی که الان کلی رزومه داره یه زمانی با این شرایط و شایدم بهتر از این پروانه گرفته و برای خودش سابقه درست کرده و حالا با قوانینشون دارن شرایط رو باز برای ما سختتر و برای قدیمیا آسونتر میکنن!
مهندس زمان این مهندس های قدیمی اصلا آزمون نبوده و پروانه قله ای بوده الان شانس و بخت سیاه ما اینجور شده خودشون راحت و مفت
پروانه گرفتن الان نمیخوان جدید ها نون بخورن.
وگر نه تو ویرایش جدید مبحث دوم اصلا پایه سه ها و مهندس های جدید رو هیچی به حساب نیاوردن!!!!!
خب بالاخره ک قدیمی ها میرن ب خونه ی ابدی کسی باید جاشونو بگیره یا ن؟؟یا همشون حیات ابدی دارن ؟این قوانین جدید میگه شما یعنی جدید ها محترمانه سر کار هستید و ول معطل هستیم
پایه یک ها و مثلا ارشد ها غیر مستقیم مبگن برید سراغ یه کار دیگه تا ما سیر سیر بخوریم!!!!
بخدا میشناسم یارو شش ساله فوت شده هنوز دارن از مهر و امضایش استفاده میکنن. نظارت دولت اگه بیشتر نشه وضعیت و بی نظمی چندین برابر میشه و کلا به ضرر ما جدید هاس
واقعا خیلی افسوس میخورم
خب بالاخره ک قدیمی ها میرن ب خونه ی ابدی کسی باید جاشونو بگیره یا ن؟؟یا همشون حیات ابدی دارن ؟
اینو میگم .
اعصابم داغونه ها.
اگه چن تاشون اینو درک میکردن ک انتقال تجربه ب جوونا چقدر مهمه وضیت این نبود
تربیت کار اموز هم ک ب موقش بلد نیستن
من نمیدونم این حس وظیفه کی تو وجودشون میخاد بیدار شه .
يعني فكر ميكنيد با برداشتن ارجاع كار بهتر ميشه؟ نميگم آش دهنسوزي هستا. كلا نظارت همينه. هيچ تناسبي بين دردسر و مسئوليتش با حقالزحمهاش نيست. اما شك نكنيد هميني هم كه الان هست با برداشتن ارجاع كار از بين ميره.به نظر من این سیستم جدید بهتره البته من هیچ آشنایی ندارم و سیستم ارجاع کارای بنایی میفریسته واسه دوستام مه 100 متره و کلی مسئولیت و دردسر.
به نظرم در هر زمینه ای اگه بشینیم تو خونه و پامونو بندازیم رو هم و از شبکه ifilm فیلمای تکراری ببینیم، خرجمون کمتر از وقتیه که خودمونو مسخره ی یه سری ادمه بی سواد بکنیم.
به نظرم در هر زمینه ای اگه بشینیم تو خونه و پامونو بندازیم رو هم و از شبکه ifilm فیلمای تکراری ببینیم، خرجمون کمتر از وقتیه که خودمونو مسخره ی یه سری ادمه بی سواد بکنیم.
سلام بر مهندسان عزیز وقت شما بخیر
بنده امسال امکان اینو دارم که بتونم نظام مهندسی امتحان بدم ولی هیچ اطلاعی راجع به امتحانش ندارم به سایت آزمون مراجعه کردم ومنابع دیدم ولی نمی دونم چطور باید بخونم و این که زمان ازمون بعدی نظام مهندسی کی؟
آیا باید موسسه خاصی ثبت نام کنم؟
میگن احتمالا چون ظرفیتا پره ازمون برگزار نمیشه اما از اونجا که نظام مهندسی درامد خوبی کسب میکنه از این ازمونا میشه امیدوار بود میشه.سلام به همه دوستان
یک سوال داشتم ..... آیا امسال آزمون دیگری هم برگزار میشود؟ چه موقع؟ ............تشکر
فعلا مشخص نیست ... ولی بعید میدونم باشه ...چون حدودای آذر تازه جوابای این دوره میاد ...معمولا 4 ماه قبلش ثبت نامه...حدسم اسنه امسال آزمون نباشه بره اوایل سال 95سلام به همه دوستان
یک سوال داشتم ..... آیا امسال آزمون دیگری هم برگزار میشود؟ چه موقع؟ ............تشکر
سلام دوستان لطفا کارشناسی اشتباه نکنن،امسال صدرصد آزمون برگزار میشه،برا من حتی اس ام اس برگزاری کلاسهای آمادگی آزمون بعضی موسسات اومده،دقتم کنید،تو سایت مقررات ملی تو قسمت پرسش و پاسخ ها که شهریور گذاشتن قید کرده ،آزمون سالی دوبار برگزار میشه
سلام به همگی دوستان
یک سوال داشتم که اگر کسی جوابشو میدونه ممنون میشم منو راهنمایی کنه.
.... سنوات کاردانی کمتر از 5 سال چطوری محاسبه میشه....؟؟؟؟
توی راهنمای ثبت نام مرداد ماه نوشته بود که هر پنج سال کاردانی یک سال و سنوات کمتر از پنج سال به تناسب در نظر گرفته میشود.....
حالا میخواستم ببینم من که سه سال و نیم سنوات کاردانی دارم و دو سال هم از مدرک کارشناسیم میگذره میتونم توی امتحان احتمالی بهمن ماه شرکت کنم یا نه ؟؟؟؟
تشکر/.........................
چطوری به فکر نجات خودمون باشیم؟دوستان یه پیشنهاد دوستانه دنبال کار باشید و خودتونو معطل این آزمون لعنتی نکنین دوستای من که مهر دارن یا اصلا کار ندارن یا اگرم دارن کفاف خرج زندگیشونو نمیده! و خروجی های معمار اینقدر زیاد شدن و میزان کارم ثابت ( چون جمعیت همونه) وضع ساب به سال بدتر میشه فکر نجات خودتون باشین!
سلام سازمان نظام مهندسی ارشد فراگیر معماری پیام نور رو برای آزمون نظام مهندس قبول دارن یا نه.....اصلا معتبره؟
چطوری به فکر نجات خودمون باشیم؟
من یه سواله خیلی فنی دارم
تو ازمون ارشد نهایتا تا 4000 تا دانشجو مجاز میشن و از این بین تقریبا 2500 تاشون میرن دانشگاه.
تو رشته های دیگه تا 10000 نفرم مجاز میشن. من یادمه سال92 که کنکور دادم پسر خالم با 6000 ریاضی یزد قبول شد. ینی فقط این افتضاح توی معماری به بار اومده؟
اخه جالبم هست. بچه های رشته های دیگه یه کنکور کارشناسی میدن و یه ارشد. ما تازه بعد این مراحل 3 تا ازمون سخته نظام مهندسی داریم.رشتمون هزار شاخه داره. چطوریه که معماری اینقد خراب شده؟
میشه کسی توضیح بده؟
این ازمون ها فقط برای معماری نیست رشته های دیگه ای هم مثل حقوق این ازمون رو دارند. برعکس شما من فکر میکنم هر چقدر پذیرش ها کمتر باشه بهتره چون الان برای همین ها هم که هستند کاری نیست چه برسه به اینکه بخواد تعداد بیشتر بشه.
چطوری به فکر نجات خودمون باشیم؟
من یه سواله خیلی فنی دارم
تو ازمون ارشد نهایتا تا 4000 تا دانشجو مجاز میشن و از این بین تقریبا 2500 تاشون میرن دانشگاه.
تو رشته های دیگه تا 10000 نفرم مجاز میشن. من یادمه سال92 که کنکور دادم پسر خالم با 6000 ریاضی یزد قبول شد. ینی فقط این افتضاح توی معماری به بار اومده؟
اخه جالبم هست. بچه های رشته های دیگه یه کنکور کارشناسی میدن و یه ارشد. ما تازه بعد این مراحل 3 تا ازمون سخته نظام مهندسی داریم.رشتمون هزار شاخه داره. چطوریه که معماری اینقد خراب شده؟
میشه کسی توضیح بده؟