دوستان در این فصل و در این ماه می شه درخت انار رو قلمه زد که بشه توی زمستون کاشتش؟ شیوه قلمه زنی انار چیه؟
تو این هوای گرم ؟ قاعدتا میسوزه .... تو فصل رشد و یا بارش این کار رو انجام میدن ...
دوستان در این فصل و در این ماه می شه درخت انار رو قلمه زد که بشه توی زمستون کاشتش؟ شیوه قلمه زنی انار چیه؟
نه خیلی وقت هست که کود نداده اماینا برگاش سوخته انگار
کود قوی بهش ندادی؟
در آشپزخانه کنار چند گلدان دیگهمحیطی که گلدونتون گذاشتید کجاست ؟!
مهندسی برق و تشخیص!![]()
گرمای زیاد یعنی چقدر؟گرمای زیاد !
آبیاری بیش از اندازه !
و عدم زهکشی !
اینا از اتفاقایی نیست که واسش افتاده ؟
به نظرم که ابیاری زیادی بوده کمی اجازه بدین خاک خشک بشه و بعد ابیاری رو انجام بدید ... برگ های خراب و سوخته رو هم بچینید .
نه خیلی وقت هست که کود نداده ام
در آشپزخانه کنار چند گلدان دیگه
گرمای زیاد یعنی چقدر؟
آبیاری دو سه روز یک بار است و زهکشی خوبی داره
نه خیلی وقت هست که کود نداده ام
در آشپزخانه کنار چند گلدان دیگه
گرمای زیاد یعنی چقدر؟
آبیاری دو سه روز یک بار است و زهکشی خوبی داره
با سلام
اسمش گل سنگی هست
اگر سرش گل کرده باشه گیاه رو به خشکی میره
باید روش اسپری رطوبت بشه
کلا در یک کلام گل قشنگ ولی بد رفتاری هست
ماهم چند تا از گلدونش رو گرفته بودیم ولی بعد یک مدت هر کاری کردیم خشک شد تقریبا سه رنگ صورتی قرمز و ابلغ کرمی بودن
میتونید در سایت نارگیل روش نگهداری اون رو ببینید و تخصصی سوالتون رو طرح کنید
درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید
دوستان آیا درختی وجود داره که رشد پُرشتابی داشته باشه و نیاز آبی متوسط یا کمی هم داشته باشه؟
دوستان لطفا بفرمایید رقم مقاوم به سرما در انجیر چه درختی است؟ چه نوعی از انجیر مقاوم تر هست به سرما
سلام. من دانشجوی بیوتکنولوژی هستم برای پایان نامم علاقه مند به کشت بافت گیاهان زینتی هستم،،اگر نظری بهم بدین ممنون میشم دنبال گیاهی هستم که از نظر قیمت و تکثیر مثل ارکیده ارزشمند و سخت تکثیر باشه،،یا مثل سوسن چلچراغ کمیاب و از نظر ژنتیکی ارزشمند باشه،یا مثل لاله واژگون هم کمیاب هم دارویی هم زینتی باشه،اما تمام گیاهانی که خودم نام بردم به دلایلی رد شدن،،ممنون میشم کمکم کنید اگر مقاله علمی در هر زمینه ای که مد نظرتونه هم بدید که عالی میشه
رقمی که صراحتا بشه گفت که ار بقیه مقاومتره توی کشور وجود نداره .رقم یک بعد قضیه ی مقاومت درخت انجیر در برابر سرماست.
سن درخت، زمان شروع سرما و طول دوره سرما از خود رقم در این مورد خاص قابل توجه تره،
در مجموع درخت انجیر گرما رو بهتر از سرما تحمل میکنه
خوب چه کمکی ؟؟بچه ها جون من زراعتم میخوام ارشد باغبانی شرکت کنم کمکم کنید ;-)
سلامسلام من میخوام امسال ارشد باغبانی امتحان بدم. رشتم اقتصاد کشاورزی بوده.. میتونین بم بگین چه کتابایی بخونم خوبه؟
بچه ها جون من زراعتم میخوام ارشد باغبانی شرکت کنم کمکم کنید ;-)
سلام من میخوام امسال ارشد باغبانی امتحان بدم. رشتم اقتصاد کشاورزی بوده.. میتونین بم بگین چه کتابایی بخونم خوبه؟
شما اجازه بدهید جوهر انتخاب واحدتان خشک شود، اگر از دست مسوولین مثل من دقمرگ نشدین یه فکر با هم ور می داریمسلام من ترم اول سازه هستم و رشته کارشناسیم چیز دیگری بوده استادم گفته ب فکر پایان نامه باشم اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم و چ موضوعی انتخاب کنم که راحت و نو باشه .لطفا کمکم کنید![]()
سلام دوستان
کسی میتونه راجع به نظارت باغات منو راهنمایی کنه؟
ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |