سلام
بهتره بنویسید گاویوتا
این رقم روز کوتاهه
توی منابع خارجی هم با عنوانfragaria+ gaviota دنبالش بگردین
خیلی ممنون از پاسخ شما
من هر چقدر با این کلمات کلیدی که فرمودید search کردم چیزی در مورد این رقم پیدا نکردم

سلام
بهتره بنویسید گاویوتا
این رقم روز کوتاهه
توی منابع خارجی هم با عنوانfragaria+ gaviota دنبالش بگردین
رو چه گياهي ؟من.....![]()
یه سر به این لینک بزنین شاید کارتون راه افتادخیلی ممنون از پاسخ شما
من هر چقدر با این کلمات کلیدی که فرمودید search کردم چیزی در مورد این رقم پیدا نکردمکلا در مورد توت فرنگی که از جنس fragaria و از خانواده rosacea هستش گفته. و دیگر ارقام اون در مرد گاویوتا چیزی پیدا نکردم. این که فرمودید روز کوتاه میشه لطف بفرمایید بگید از کدوم منبع است چون باید رفرنس بدم.خیلی ممنون
روز کوتاه و بلند یا خنثی بر اساس همون طول روز در موقع گلدهی گیاههببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم. اینکه رقم روز کوتاه یا روز خنثی تو گلخونه بکاریم فرق میکنه؟منظورم اینه که روز خنثی مثل سلوا زودتر به گل میره و روز کوتاه مثل گاویوتا دیرتر؟یا نه ربطی به گلدهی نداره و فقط از نظر کیفیت محصول و رقمی که عرف منطقه هست نوع رقم توت فرنگی گلخانه ای رو انتخاب میکنند؟
سلام..از درختان و درختچه های همیشه سبز مثل کاج و سرو و اینا استفاده کنین...سلام دوستان
چندماهی است که یه باغچه کوچولو 800 متر در شهریار تهران خریده ام . تمام درخت هاش گوجه درختی و چندتایی هم گیلاس داره( حدود 35 درخت تقریبا 15 الی 20 ساله) . برای تنوع میوه دهی چند روز پیش چندتایی درخت زردآلو ، هلو، به ، گلابی، سیب و ... کاشتم(حدود 15 نهال 2 ساله). مشکلی که هست اینه که تقریبا 4ماه از سال که فصل برگ ریزانه این باغچه خیلی بی روح میشه. برای اینکه بتونم اینجارو همیشه سرسبز نگه دارم باید چیکار کنم؟ درضمن بخاطر بزرگی درخت ها آفتاب کمتری به سطح زمین میرسه.![]()
سلام دوستان
چندماهی است که یه باغچه کوچولو 800 متر در شهریار تهران خریده ام . تمام درخت هاش گوجه درختی و چندتایی هم گیلاس داره( حدود 35 درخت تقریبا 15 الی 20 ساله) . برای تنوع میوه دهی چند روز پیش چندتایی درخت زردآلو ، هلو، به ، گلابی، سیب و ... کاشتم(حدود 15 نهال 2 ساله). مشکلی که هست اینه که تقریبا 4ماه از سال که فصل برگ ریزانه این باغچه خیلی بی روح میشه. برای اینکه بتونم اینجارو همیشه سرسبز نگه دارم باید چیکار کنم؟ درضمن بخاطر بزرگی درخت ها آفتاب کمتری به سطح زمین میرسه.![]()
سلام..از درختان و درختچه های همیشه سبز مثل کاج و سرو و اینا استفاده کنین...
و پیشنهاد بعدیم واسه اوایل فصل بهار برای داشتن باغی زیبا کاشت چند تا به ژاپنی و یاس زرد به صورت یک در میانه..
پيشنهاد جالبيه اما فكرميكنم فيجوا به يه منطقه با رطوبت بالا نياز داره...به احتمال زياد توي تهران دوام نياره...اما به امتحانش مي ارزهفیجویا هم میتونه درختی باشه که در باغچتون کارید و میوه هاش هم به عنوان میوه استفاده میشه هم دارویی
اصولا هراستارن امار سطح زیر کشت شونو عنوان میکنن... چطورسلام
ببخشید کسی میدونه چه طور میتونیم از سطح زیرکشت محصولات گلخانه ای کشور اطلاع حاصل کنیم. من تو آمارنامه نگاه کردم دیدم محصولات گلخانه ای جز رده بندی شون نیست به جهاد کشاورزی هم رفتم فقط اطلاعات یک سال اونم برا استان خودمون رو داشتند و گفتند ما برای محصولات گلخانه ای رده بندی نداریم مگه میشه هیچ آماری از سطح زیرکشت محصولات گلخانه ای موجود نباشه؟؟کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا میتونم به این اطلاعات برسم؟؟ممنون
اصولا هراستارن امار سطح زیر کشت شونو عنوان میکنن... چطور
هرساله پرتال وضعیتی زیر کشت عنوان میشه...
http://www.fars.agri-jahad.ir/porta...42f13&ID=7286ada6-bf73-40e1-b238-9d927fc8b149
شما پرتال اماریسطح زیر کشت رو از جهاد کشاورزی منطقه خودتون باید دریافت کنید.. برام جالبه که بهتون ندادن.
دقیقا نمیدونم چرا نمیدن من خودم برای کاری جهادکشاورزی با نامه دانشگاه و مدرکی وارد شدم اطلاعات بگیرم و باید با اون نامه اطلاعات رو میدادن ولی ندادن دلیلش واضحه ولی اینجا و در این سایت مباید عنوان شهخیلی ممنون از توضیحاتتون. آخه دلیلی نداشت که بهم ندهند من نامه از دانشگاه گرفته بودم و گفتم بهشون واسه پایان نامه ام میخوام اصلا نداشتند که بدند دقیقا همین چیزی که شما واسه فارس گذاشتید رو من واسه استان خودمون میخواستم. ببخشید در مورد کل سطح زیرکشت محصولات گلخانه ای ( مخصوصا یه محصول خاص) در ایران باید از کجا اطلاعاتشو پیدا کنیم یعنی آمارنامه ای چیزی وجود نداره؟ جهاد هم که رفتیم فایده نداشت![]()
فیجویا هم میتونه درختی باشه که در باغچتون کارید و میوه هاش هم به عنوان میوه استفاده میشه هم دارویی
به ژاپنی و یاس زرد از طریق قلمه تکثیر میشن...به نظرم نهالشو بخرین بهتر باشه...فیجوا رو هم نمیدونم...ممنونم دوستان عزیز راهنمایی خوبی بود. به ژاپنی ، یاس زرد و یا فیجوا رو باید نهالش رو بکارم یا بذرش رو . چه موقعی باید بکارم و در تهران از کجا میتونم تهیه کنم. بازم تشکر
خیلی ممنون از توضیحاتتون. آخه دلیلی نداشت که بهم ندهند من نامه از دانشگاه گرفته بودم و گفتم بهشون واسه پایان نامه ام میخوام اصلا نداشتند که بدند دقیقا همین چیزی که شما واسه فارس گذاشتید رو من واسه استان خودمون میخواستم. ببخشید در مورد کل سطح زیرکشت محصولات گلخانه ای ( مخصوصا یه محصول خاص) در ایران باید از کجا اطلاعاتشو پیدا کنیم یعنی آمارنامه ای چیزی وجود نداره؟ جهاد هم که رفتیم فایده نداشت![]()
با درود
دوستان گرامی باغ من در دامنهی کوه هست و خاک این منطقه سنگهای زیادی داره و... من پارسال یک سری درختهای گوناگون کاشتم. بدبختانه در اون زمان نتونستم به خاک گودهها کود آنچنلانی و کود برگ بیافزایم که خاک به خوبی پوک بشه.
امسال گرداگرد درختها رو نزدیک به 30 سانت کندم و بیرون ریختم و خاکش رو با مخلوطی از خاک + کود گوسفندی + کود برگ نیمه پوسیده و کمی هم کود کمپوست، جایگزین کردم.
راستش تا جایی که خوندم پوک بودن خاک خیلی خوب هست برای درخت ولی اکنون این کار شدنی نیست. نمیتونم خاکهای زیرین و گرداگرد ریشه رو با برگ و... پوک کنم. با این شرایط هیچ راهی برای پو کردن لایههای زیرینتر وجود نداره؟ اهمیت این کار چقدر هست؟ همین که کودها رو در سایهاندازه درخت خاک کنیم بسه؟
با سپاس
سلام دوست عزیز...با عرض سلام و احترام
سروران گرامی من دو تا درخت ازگیل اوایل فروردین امسال در منطقه آبسرد دماوند کاشتم . این نهالها حدود 20 تا برگ دارند که تا این تاریخ برگهاشون نریخته حتی تعدادی از آنها خشک هم نشده میخواستم سوال کنم که این مشکلی ایجاد نمیکنه و آیا باید اینها رو بکنم یا نه . با تشکر از راهنمایی شما بزرگواران
http://javadetezadi.persianblog.ir/post/87/سلام دوستان بخش كشاورزي خسته نباشيد
يك باغي انگوري تو شهر اروميه داريم ميخواستم بدونم چه زماني بهتره كه براي هرس كردن اقدام كنيم؟؟
سپاسگزارم
سلام بچه ها
کسی میدونه اسم این گل چیه م مشخصات نگهداری و تکثیرش چطوریه؟
ممنون میشم از راهنماییتون
مشاهده پیوست 200289مشاهده پیوست 200290
سلام بچه ها
کسی میدونه اسم این گل چیه م مشخصات نگهداری و تکثیرش چطوریه؟
ممنون میشم از راهنماییتون
مشاهده پیوست 200289مشاهده پیوست 200290
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |