ااااااااااااي واااااااااااااي اينجا چه خبره
بچه ها بچه ها
يه كمي با هم مهربون باشيد
جناب مهدوي بيان اوضاع اينجا رو اينطور ببينن احتمال اخطار هم ميره كه بدن هااااااا
الان به نظر من مسئله غامضي پيش نيومده كه اينطور واسه هم ديگه جبهه ميگيريد
خوب به جاي اينكه جواب همديگرو بديد سعي كنيد جواب سوال جناب عجب رو بديد كه اين حرفها هم پيش نياد
در ضمن عجب عزيز ...گلم ... مهربونم ... اين چه طرز برخورد با بچه هاست ...عزيز جان ميتوني مهربونتر از اين هم صحبت كني ... داشتن آرامش همه چيز رو حل ميكنه ..
خوب يه سوال مطرح كردي بايد منتظر جوابش هم باشي ... عجب جان گاهي اوقات براي اينكه يه نفر جواب سوالش رو بگيره شايد روزها طول بكشه گلم ... اين هم چيز عجيبي نيست بيشتر دوستان يا شاغل هستند يا در حال ادامه تحصيل ... واسه همين گاهي ميتونن بيان و سر بزنن ... پس يه كمي صبر و حوصله پيش بگيري بد نيست عزيز جان ....
خيلي خوب بهترين راه اينه كه هر كس بره يه دانه گندم و يه دانه جو رو بياره بزاره جلوي خودش و خوب به تفاوتهاش نگاه كنه .... منم هم الان دارم همين كار رو ميكنم ... باريكلا بچه هاي خوب .. بدوييد ببينم چه ميكنيد هااااااا
ميخوام هركدومتون جدا جدا جواب عجب رو بديد ... آي باريكلا...
تا شب منتظر جواب همتون هستم...
مهوا جان شما هم خوش تشريف آورديد گلم ... ما از بچه هاي ميم شيمي اينجا زياد داريم .. بعضيهاشون مثل جوجو و سرمد كه عضو ثابت تالار كشاورزي هستند و حسابي هم فعالند... اميدوارم شما هم به خيل دوستان بپيونديد.
گلابتون دوست همه شما