amhain
عضو جدید
سلام ممنون.خب گلدون پلاستیکی به اون سفتی رو چه جوری با کاتر میشه اینجوری کرد؟فکر نکنما!
گفتم که فکر کنم با حوصله

سلام ممنون.خب گلدون پلاستیکی به اون سفتی رو چه جوری با کاتر میشه اینجوری کرد؟فکر نکنما!
کتاب بیرامی نه ولی کتاب امیری عااااااااااااااالیهمن 2تا کتاب واسه درس دارم.یکی سازه های انتقال آب بیرامی و طراحی کانال های آبیاری امیر تکلدانی.واسه تست هم میخوام سازه های انتقال آب دیباگران (کیاسالاری) و مجموعه سوالات سازه های آبی تا سال 87 (2 جلد) رو بخرم. میشه راهنماییم کنین اینا خوبن یا نه؟واسه بقیه درسا خودتون کدوم کتابا رو خوندین؟
راستی سرفصل دروس رو از کجا میتونم گیر بیارم؟مثلا برای مکانیک خاک کدوم فصل هارو باید خونم؟و واسه بقیه درسا چی؟
سوالام زیاد شد, ببخشید!...
نگاه کنید اینکه کی چه کتابی رو بخونه بستگی به پایه علمی طرف و دانشگاش داره!من 2تا کتاب واسه درس دارم.یکی سازه های انتقال آب بیرامی و طراحی کانال های آبیاری امیر تکلدانی.واسه تست هم میخوام سازه های انتقال آب دیباگران (کیاسالاری) و مجموعه سوالات سازه های آبی تا سال 87 (2 جلد) رو بخرم. میشه راهنماییم کنین اینا خوبن یا نه؟واسه بقیه درسا خودتون کدوم کتابا رو خوندین؟
راستی سرفصل دروس رو از کجا میتونم گیر بیارم؟مثلا برای مکانیک خاک کدوم فصل هارو باید خونم؟و واسه بقیه درسا چی؟
سوالام زیاد شد, ببخشید!...
ممنون ار راهنمایی ای که کردی دوست عزیز...نگاه کنید اینکه کی چه کتابی رو بخونه بستگی به پایه علمی طرف و دانشگاش داره!
مثلا من تو درس سیالات علاوه بر اینکه کتاب امیرافشاری بچه های عمران رو خوندم جزوه ی استادم هم خیلی کمکم کرد!
یا ریاضی اگر پایه ی خوبی داری کیوان سیف کافیه و کتاب خالد احمد آلی هم میگن خوبه , 2 جلد داره که 1 جلدش درس داده 1 جلدش سوالای کنکورای سالای قبله , که من فقط جلد 2 شو داشتم!!
مکانیک خاک من امیرافشار خوندم اما تعریف کتاب گاج رو هم خیییییییییلی شنیدم!
باید تمام سرفصلای افشاری بجز فصل شیروانی خونده بشه!
زبان هم که اصلا نخوندم و تو کنکور سفید گذاشتم!
هیدرولوژی هم که کتاب علیزاده رو باید بخونی البته نه همش!
مشاهده پیوست 58973مشاهده پیوست 58974
سلام دوستان. می خواستم بدونم این هموم گل رز آبشار طلاییه؟ ممنون می شم جوابمو بدین
خواهش میکنمممنون ار راهنمایی ای که کردی دوست عزیز...
واسه هیدرولوژی چه کتاب تستی رو انتخاب کردین؟
خیلی دوس دارم امسال واسه ارشدم بازم بتونم از تجربه هات استفاده کنم...
مشاهده پیوست 58977آموزش فارسی EPANET
سلاااام بچه ها
موز توی ایران توی فضای آزاد کشت میشه؟توی گلخونه چطور؟اگه هست در کدوم مناطق؟
ممنون
سلام دوستان
من سعید هستم و کارشناس ارشد الکترونیک می باشم نمی دونم از بد حادثه و یا چیز دیگه کنار کارهای مربوط به تخصصم در استان گلستان کشاورزی هم می کنم. زمینی 12 هکتاری یکپارچه با چاه آب ( دبی 10 لیتر در ثانیه) دارم زمینم حاشیه رودخانه است که حدود 9 ماه از سال آب دارد ( در تابستان دیگران از آب آن برای شالیکاری استفاده می کنند) با توجه به اینکه آب چاهم کم است می خواهم یک مخزن آب چند منظوره در سطح 5000 هزار متر مربع ایجاد کنم تا در مواقعی که امکان دارد آنرا با آب رودخانه و به طریق پمپاژ پر کنم و در تابستان از آب چاه به این منظور استفاد کنم و در موقع لزوم از آب ذخیره شده برای آبیاری مزرعه ام که معمولاٌ بعنوان کشت دوم در آن سویا می کارم استفاده کنم از کلیه دوستانی که در این زمینه تخصص دارند خواهش می کنم منو در این کار راهنمایی کنند ضمناٌ خاک مزرعه من کاملاٌ رسی است.![]()
من نرم افزار surfer رو لازم دارم هرکس کمکم کنه ممنون میشم![]()
salam bacheha......mikhastam bebinam soalate arshade sarasari az sale 76 ta 83 male sazaro ki dare?......komakam kunin vagan mamnun misham![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |