خب پس بگو وقتی مقادیر ضریب آبگذری و ضریب ذخیره مشخصه برای چی طرف دوم معادله لاپلاس در حالت جریان ماندگار صفر میشهآره دیگه
خب پس بگو وقتی مقادیر ضریب آبگذری و ضریب ذخیره مشخصه برای چی طرف دوم معادله لاپلاس در حالت جریان ماندگار صفر میشه![]()
سوال تخصیصه ... بدون فسفر باید بتونی جواب بدی خبگفتم هرکاری برمیاد، نه اینکه الکی فسفر بسوزونم !
سوال چیه تا من جواب بدمسوال تخصیصه ... بدون فسفر باید بتونی جواب بدی خب![]()
سوال چیه تا من جواب بدم![]()
چه نقشه ای میخواید یعنی؟؟؟؟
سلام
تو نت سرچ کردی ؟
درووووووووووووود بر تو عزیزمببین کی اینجاست سمیرا جون خوبی؟
منابع آب خوندنش یه ریسک بزرگه!!!!بهناز جان خیلی ممنون ، فکر کنم منابع رو انتخاب کنم .
جزوه چمران واسه کنکور زییییییاد به دردتون نمیخوره !!کسی جزوه سازه های انتقال آب دانشگاه شهید چمران اهواز رو داره بزاره برای دانلود؟
خیلی ممنون میشم...
منابع آب خوندنش یه ریسک بزرگه!!!!
زهکشی هم قبول شدنش راحت تره , چون ظرفیتش خیلی بیشتر از سازه است , بازاره کار خوبی هم داره , البته بازاره کارش بستگی به شهری که زندگی میکنی داره عزیزمزهکشی چی؟
به به حال شما چطوره؟؟؟سوال چیه تا من جواب بدم![]()
آهااااابه به حال شما چطوره؟؟؟
سوال پست 597 بالاییه در مورد جریان پایدار![]()
ما رو باش با کیا کمیته تخصصی آب تشکیل دادیمآهااااا
کلا جریان پایدار چیز خوبیه![]()
ما رو باش با کیا کمیته تخصصی آب تشکیل دادیم![]()
منابع آب خوندنش یه ریسک بزرگه!!!!
آره , من دوستم امسال رتبش شد 15 اما فکر کنم مشهد قبول میشه!!!!!چرا ریسک بزرگیه چون کم می گیره ؟
سلام میشه لطفا رمز فایل را هم بگذارید
سلام به همگی
چه جوری میشه اون شکلها رو روی گلدون در بیاریم؟با چی؟منظورم خودمون بخوایم این کار رو بکنیم(شکل پایین)؟
![]()
![]()
سلام دوستان
ما تو حیاطمون پاپیتال داریم.الان برخی از شاخه هاش داره خیلی سریع خشک می شه. از انتها خشک خشک میشه یهو!!!
به نظرتون علتش چیه؟ گرمای شدید هوا یا مبتلا به بیماری شده یا...؟
مرسی![]()
من تو یک کلیپ دیدم که با مته ریز چندتا سوراخ در مسیر که قراره برش داده بشه ایجاد کرد با اره برقی کوچیک اون شکلی که میخاست رو در اورد.سلام به همگی
چه جوری میشه اون شکلها رو روی گلدون در بیاریم؟با چی؟منظورم خودمون بخوایم این کار رو بکنیم(شکل پایین)؟
![]()
![]()
اون قسمتایی که میبینید داره خراب میشه رو جدا کنید بعد ببینید بازم داره توسع پیدا میکنه یا نه ؟سلام
با کاتر سخته
چند تا راه داره یکی می شه با مته های کوچک یه گوشه رو سوراخ کرد و بعدش با اره مویی بریدش
راه دیگه اش هم که یه خورده کثیف بازی داره استفاده از یه وسیله داغ هست که پلاستیک ها رو آب کنه
ولی راه اولی خیلی تر و تمیز هست
من 2تا کتاب واسه درس دارم.یکی سازه های انتقال آب بیرامی و طراحی کانال های آبیاری امیر تکلدانی.واسه تست هم میخوام سازه های انتقال آب دیباگران (کیاسالاری) و مجموعه سوالات سازه های آبی تا سال 87 (2 جلد) رو بخرم. میشه راهنماییم کنین اینا خوبن یا نه؟واسه بقیه درسا خودتون کدوم کتابا رو خوندین؟جزوه چمران واسه کنکور زییییییاد به دردتون نمیخوره !!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |