مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من میخواستم برای ادامه تحصل دکترا ادامه بدهم
میخواستم ببینم من چه منبعی را باید بخونم و امتحانش کی هست
اگه هم لطف کنید بگید برای هر دانشگاهی(سراسری،ازاد) چه مقدارخرج میشود ;)
ممنون از لطف شما ;)

من که تو ارشدشم موندم یعنی اطلاعتی ندارم بزار بگردم ببینم کسی هست بدونه
موفق یاشی

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
همون طوری که زهراجان گفتن این گیاه از خانواده کالانکوئه هست برگهای گوشتی داره و در حاشیه برگ دنداده دار است.از همین قسمت های دندانه دار جوانه های کوچیکی بوجود میاد که دوبرگ کوچک داره. که بعد از اینکه ریشه های اولیه کوچکی در اونا ظاهر بشه از گیاه مادری سقوط کرده و باعث کیاه کاملی میشه.این نوع تکثیر زنده زایی یا Vivipary نامیده میشه.

نام علمی:Kalanchoe daigremontiana

کلا این جوونه های کوچولوش خیلی ناقلان. اگه جایی بیفتند لازمه کوچیک ترین شرایط رو داشته باشن تا رشد کنن. این گل رو دارم. به گلدونای اطرافش امون نمیده .دائما باید گلدون های اطراف رو از جوونه ها پاک کنم... حتی بین موزاییک های حیاطمون هم درمیاد!!!:w16:
اینم شکل گلش:

یه سوال:question:
امسال بوته اصلی گیاهم برای اولین بار گل داد و خشک شد. اینها همین طوری هستن؟یعنی پس از گل دادنشون از بین میرن؟

آخرین ویرایش:
تشكرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررر

تشكرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررر

سلام دوست عزیز
همون طوری که زهراجان گفتن این گیاه از خانواده کالانکوئه هست برگهای گوشتی داره و در حاشیه برگ دنداده دار است.
سلام دوست عزيزم خيلي ممنونم عالي بود.:victory::w17::w27::w27::w27::w27::w27::w27::w27::w27::w27::w27::w27:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
کالانکوئه

کالانکوئه

سلام دوست عزیز
همون طوری که زهراجان گفتن این گیاه از خانواده کالانکوئه هست برگهای گوشتی داره و در حاشیه برگ دنداده دار است.از همین قسمت های دندانه دار جوانه های کوچیکی بوجود میاد که دوبرگ کوچک داره. که بعد از اینکه ریشه های اولیه کوچکی در اونا ظاهر بشه از گیاه مادری سقوط کرده و باعث کیاه کاملی میشه.این نوع تکثیر زنده زایی یا Vivipary نامیده میشه.

نام علمی:Kalanchoe daigremontiana

کلا این جوونه های کوچولوش خیلی ناقلان. اگه جایی بیفتند لازمه کوچیک ترین شرایط رو داشته باشن تا رشد کنن. این گل رو دارم. به گلدونای اطرافش امون میده .دائما باید گلدون های اطراف رو از جوونه ها پاک کنم... حتی بیت موزاییک های حیاطمون هم درمیاد!!!:w16:
اینم شکل گلش:

یه سوال:question:
امسال بوته اصلی گیاهم برای اولین بار گل داد و خشک شد. اینها همین طوری هستن؟یعنی پس از گل دادنشون از بین میرن؟
Furthermore, Kalanchoe daigremontiana can go through a flowering season, where the main stalk elongates vertically upwards by as much as 30 cm, within a couple of days, developing an umbrella-like terminal inflorescence (a compound cyme) of small bell-shaped pink flowers. Flowering is, however, not an annual event and will occur sporadically if at all.

اگر چندخط بالا رو مطالعه کنید متوجه میشید که میگه گل دهی سالانه نیست و گاهی انجام می شود.
الان که یه مقایسه میکنم با گیاه آگاو میبینم احتمالا این نوع کالانکوئه از اون دسته گیاهاتی باشه که در طول عمرش یکبار گل میده و بعد میمیره و در عوض گیاهچه هایی که تولید کرده جایگزین گیاه مادری می شود.برم بیشتر بگردم

این لینک در مورد آگاو هم میتونید ببینید خالی از لطف نیست.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=158403

در ضمن تمام قسمت های این گیاه سمی هست.

آخرین ویرایش:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

see_hemra_67

عضو جدید
سلام دوستان عزیز، عیدتون مبارک،:gol: کسی هست ارشد زهکشی شرکت کرده باشه کمکم کنه که برای طراحی سیستم آبیاری و زهکشی چه تستاییی رو بزنم:confused:

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی

میتونم تو این تاپیک عکس گلام، اونایی که نمیشناسم رو بزارم و راهنمایی بگیرم.:w05:

parvaneh65

عضو جدید
سوال در مورد شفلرا(مهم مهم فوری)

سوال در مورد شفلرا(مهم مهم فوری)

سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال خیلی خیلی مهم و فوری دارم اونم اینکه شفلرای من قدی حدود 70 سانت داره و 4-5 شاخه هست اما یکه تز شاخه هاش برگاش داره سیاه میشه این چی چیکار کنم؟
الان اون یه شاخه رو از وسط قطع کردم گفتم اگه ویروسی باشه به بقیه سرایت نکنه.
در ضمن من حدود 6-7 ساله که گلدونش رو عوض نکردم ولی تا 2-3 ماه پیش برگ نو میداد.
حالا نظر شما چیه؟

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال خیلی خیلی مهم و فوری دارم اونم اینکه شفلرای من قدی حدود 70 سانت داره و 4-5 شاخه هست اما یکه تز شاخه هاش برگاش داره سیاه میشه این چی چیکار کنم؟
حالا نظر شما چیه؟

احتمال پوسیدگی ریشه بر اثر ابیاری زیاده چون بیماری ویروسی بعد چند سال در محیط خونه از کجا امکان داره بیاد ؟ شایدم چون گلدونتو عوض نکردی املاح خاک گلدون زیاد شده یا اینکه ریشه های جدید جا برا رشد نداشتن

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم سلام

ممنونم از لطفتون:gol:

شروع میکنم.:w16:

این چه نوع سرخسیه؟

نمایی از بالا

ا - سرخس بوستونی
2 - سدوم .........................Sedum adolphi
3 - کاج ؟؟؟؟؟؟
اسم علمی اون دوتا رو محمدرضا زحمتشو کشید

میتونید از این سایت بسیار زیبا هم لذت بیرید
http://toptropicals.com/html/toptro...mPerPage=20&NumPerLine=4&listonly=0&first=560

آخرین ویرایش:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت دوستان عزیز
حالا نظر شما چیه؟

ویروووووسسس:surprised:
دوست عزیز سیاهی ساقه تو شفلرا معنیش زیادی رطوبت و کمبود نور هست
در ضمن احتمالا الان دیگه ریشه ها اینقدر زیاد شدن که تو گلدان به جای خاک ریشه است
لطفا با احتیاط خاک گلدان رو عوض کنید
البته شفلرا خیلیییییییییییی حساسه به جابجای دقت کنید
پس با یک بیلچه خاک رو و اطراف گلدان را خالی کنید و بجاش خاک جدید بریزید اینجوری نیاز نیست گیاه از گلدان خارج کنید.و گلدان هم به جای پرنورتر ببرید و از میزان ابیاری کم کنید.

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاج ...

کاج ...

خــــــــیلی ممنونم:w30:
من چرا از هر طرف به کاجم نگاه میکنم به کاج مطبق نمیخوره؟؟!:w05:؟

راستی یه چیزی به این عکس نگاه کنید.

از نمایشگاه گل و گیاه دانشگامون گرفتمش.روش نوشته کاج نوئل . کاج منم خیلی شبیهشه.نظر شما چیه؟ اینم چند تا عکس از کاج نوئل که تو اینترنت پیدا کردم/مخصوصا آخرین عکس که شباهتش زیاده

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
ا - سرخس بوستونی
2 - سدوم .........................Sedum adolphi
3 - کاج مطبق
اسم علمی اون دوتا رو محمدرضا زحمتشو کشید

میتونید از این سایت بسیار زیبا هم لذت بیرید
http://toptropicals.com/html/toptro...mPerPage=20&NumPerLine=4&listonly=0&first=560
ممنونم زهرا جان

در مورد کاج مطبق یا نوئل متاسفم چون هیچ کدومشون نیستن

تو عکسای بالا هم کاج نوئل یکیشونه همونی که پوست فلس مانند داره

کاج مطبق هم که از اسمش پیداست مطبقه و از هر گره اون در پنج جهت مختلف شاخه خارج میشه

ببین یاس عزیز میتونی برگهای کاجتو لمس کنی و بهم بگی که نوکشون ایا تیزه یا نه ضمن اینکه بهم بگو از هر غلاف چند برگ سوزنی خارج میشه

منتظرم :gol:

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خیلی ممنونم دوست عزیز
بله برگ ها کمی تیز هست، طوری که وقتی لمسش میکنم حالت گزندگی داره.
سوال دومتون هم فکر کنم جوابش یک باشه.
یه سری عکس از نمای نزدیک تر پیدا کردم.لطف کنید به اینام یه نگاه بندازید.

مرسی:w27:

درخواست راهنمایی

درخواست راهنمایی

:que:با سلام می خواستم بدونم کسی در مورد هورمونهای گیاهی می تونه منو راهنمایی کنه؟
میخواستم بدونم هورمونی در بازار هست که بشه در بهار استفاده کرد و گل دادن درختان میوه رو به تاخیر انداخت ؟ اگه هست اسمشو می خواستم بدونم.

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
:que:با سلام می خواستم بدونم کسی در مورد هورمونهای گیاهی می تونه منو راهنمایی کنه؟
میخواستم بدونم هورمونی در بازار هست که بشه در بهار استفاده کرد و گل دادن درختان میوه رو به تاخیر انداخت ؟ اگه هست اسمشو می خواستم بدونم.
هورمونهای گیاهی برا ریشه زایی پیش رس کردن و حتی به تاخیر انداختن وجود داره اما این موردی که شما فرمودی به علت وجود شرایط محیطی امکانش بسیار محدود مگه اینکه شراط کنترل شده مثل گلخانه در دسترست باشه

تازه مطلب اصلی اینه که که ما تحریم تشریف داریم هورمون بهمون نمیدن :cool:

see_hemra_67

عضو جدید
سلام به همه دوستان عزیز.:gol:
از این به بعد هر گونه در خواست اعم از سوال های مختلف،کتاب،منبع،سایت و ... در مورد مسائل مربوط به مهندسی آب را توی این تاپیک مطرح کنین و منتظر جواب توی همین تاپیک از طرف دوستان باشین.
دوستان عزیز لطف کنین جواب هاتونو را به صورت نقل قول بگین تا مشخص بشه مربوط به کدوم پست و چه شخصی هست.
لطفا تاپیک جدا برای هر گونه سوالی تشکیل ندین و همین طور توی تاپیک های مختلف یه سوال رو عنوان نکنین.
ممنون از همکاریتون:gol:

سلام به همه دستای عزیز
جزوه ریاضیات برای کنکور کسی داره که بتونه کمکم کنه، اگه نیاز باشه هزینشم میدم خواهش میکنم اگه کسی داره و تو ارشد قبول شده کمکم کنه:surprised: مرسی

mehdisepehri

عضو جدید
درخواست کمک برای یه گیاه!

درخواست کمک برای یه گیاه!

سلام دوستان!
حالتون خوبه؟!
دوتا سوالی داشتم ازتون!
در واقع واسه این دو تا محیطی که الان شرح میدم ، گیاه یا گلدونی میخوام که روح تازگی رو بیاره به اتاقم!
اگه گلم بده که عالیه ؛ اما اگه نشد مشکلی نیست فقط با شرایط اتاقم سازگار باشه...

1- یه اتاقه 2*3 که هیچ پنجره ای به بیرون نداره و نور طبیعی بیرون رو نمیگیره و هوای آزاد هم خیلی توش جریان نداره!!

2- یه اتاق 3*4 که توی اون نور طبیعی هست (تقریبا 7-8 ساعت در روز) اما آفتاب گیر نیست!
تهویه متوسط روبه خوبی داره و محیطش یه کم مرطوبه (آخه طبقه پایینه!)

ممنون میشم واردین در این امر راهنمایی کنند...
منتظریم...
ممنون..

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان!
حالتون خوبه؟!
دوتا سوالی داشتم ازتون!
در واقع واسه این دو تا محیطی که الان شرح میدم ، گیاه یا گلدونی میخوام که روح تازگی رو بیاره به اتاقم!
اگه گلم بده که عالیه ؛ اما اگه نشد مشکلی نیست فقط با شرایط اتاقم سازگار باشه...

1- یه اتاقه 2*3 که هیچ پنجره ای به بیرون نداره و نور طبیعی بیرون رو نمیگیره و هوای آزاد هم خیلی توش جریان نداره!!

2- یه اتاق 3*4 که توی اون نور طبیعی هست (تقریبا 7-8 ساعت در روز) اما آفتاب گیر نیست!
تهویه متوسط روبه خوبی داره و محیطش یه کم مرطوبه (آخه طبقه پایینه!)

ممنون میشم واردین در این امر راهنمایی کنند...
منتظریم...
ممنون..
محیط اولتون خوب فقط گیاهان سایه دوست میشه انتخاب کرد :
انواع سانسوریاها که گل ندارن اما البلق هستند و زیبا
کاکتوس ها فقط دقت کنید خیلی کم آب بهش بدید و بزارید هربار خاکش کاملا خشک بشه.
یوکا
پتوس هم خوبه فقز برگا سبز تیره میشن و ریز اما خوبه رشد میکنه
الان اینا به ذهنم رسید
دوست عزیزم گیاهان گلدار حتما نور نیاز دارند
شاید شما یه گیاهی مطالعه کنید بگم گل داره اما سایه دوسته اما بدونید همین گال هم نور غیر مستقیم افتاب را میخواهد

بازم یادم اومد میگم

راستی اتاق دوم هرگیاهی که دوسن داری میتونی توش بزاری
حسن یوسف - دیفن باخیا - گندمی - پاندانوس - قاشقی - پیرومیا و ....

mehdisepehri

عضو جدید
محیط اولتون خوب فقط گیاهان سایه دوست میشه انتخاب کرد :
انواع سانسوریاها که گل ندارن اما البلق هستند و زیبا
کاکتوس ها فقط دقت کنید خیلی کم آب بهش بدید و بزارید هربار خاکش کاملا خشک بشه.
یوکا
پتوس هم خوبه فقز برگا سبز تیره میشن و ریز اما خوبه رشد میکنه
الان اینا به ذهنم رسید
دوست عزیزم گیاهان گلدار حتما نور نیاز دارند
شاید شما یه گیاهی مطالعه کنید بگم گل داره اما سایه دوسته اما بدونید همین گال هم نور غیر مستقیم افتاب را میخواهد

بازم یادم اومد میگم

راستی اتاق دوم هرگیاهی که دوسن داری میتونی توش بزاری
حسن یوسف - دیفن باخیا - گندمی - پاندانوس - قاشقی - پیرومیا و ....

ممنون از شما دوست عزیز!
فقط میتونید از این گیاه ها عکسی چیزی بذارید؟
از کجا میتونم اونها رو تهییه کنم؟
چه قدر عمر میکنن؟
شرایط نگه داریشون چه طوره؟
آفت نمیگیرن؟
برای کودکان مشکلی ندارن؟
ممنونم...

ببین خودت میگی گزارش کار!.یعنی باید گزارش کاریا تحقیقی که انجام دادی رو خودت بنویسی فکرنکنم هیج سایتی بتونه تو این مورد کمک کنه.موفق باشی

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
ممنون از شما دوست عزیز!
فقط میتونید از این گیاه ها عکسی چیزی بذارید؟
از کجا میتونم اونها رو تهییه کنم؟
چه قدر عمر میکنن؟
شرایط نگه داریشون چه طوره؟
آفت نمیگیرن؟
برای کودکان مشکلی ندارن؟
ممنونم...

زهرا جان زحمت کشیدن چند گل معرفی کردن اما دوست عزیز هر جانداری نیاز به مراقبت داره تا بیمار نشه رشد کنه و طراوت داشته باشه بنا ب ر این باید به گلدانهایی که بعدا خوای داشت رسیدگی کنی

فقط یوکا رو تو اتاق نزار نوک برگاش تیغ داره و خطر ناکه سرخس برا اتاق کم نور و مرطوبت خوبه سبز روشن و سایه دوسته اما به تهویه حساسه بنا بر این سیگار و شمع در اتاق ممنوع
برگ بیدی و گهواره موسی هم خوبه برا اتاق تاریکت

بنظرم بنجامین ابلق هم خوبه نیاز نوری کمی داره برا اون اتاقت هر چی دوست داری بگیر

mehdisepehri

عضو جدید
زهرا جان زحمت کشیدن چند گل معرفی کردن اما دوست عزیز هر جانداری نیاز به مراقبت داره تا بیمار نشه رشد کنه و طراوت داشته باشه بنا ب ر این باید به گلدانهایی که بعدا خوای داشت رسیدگی کنی

فقط یوکا رو تو اتاق نزار نوک برگاش تیغ داره و خطر ناکه سرخس برا اتاق کم نور و مرطوبت خوبه سبز روشن و سایه دوسته اما به تهویه حساسه بنا بر این سیگار و شمع در اتاق ممنوع
برگ بیدی و گهواره موسی هم خوبه برا اتاق تاریکت

بنظرم بنجامین ابلق هم خوبه نیاز نوری کمی داره برا اون اتاقت هر چی دوست داری بگیر

ممنون میشم یه چند تا عکس هم واسم بذارید!
ضمن اینکه اینا رو از کجا میتونم تهییه کنم؟
گل فروشی ها دارن یا باید خودم بکارمشون؟
ممنون..

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست گلم هر گلفروشی بری از این گلا گیرت میاد چیزهای کم یابی نیستن
برو گلفروشی گلهای آپارتمانی نه گل ساقه بریده
این گیاهایی که منو محمدرضا گفتیم مشکل خاصی ندارن راحت باش

محمدرضا یوکا چه نوک تیزی داره هان؟؟؟کمی زبر هست اما مشکل چندانی نداره
برگ بیدی و موسی در گهواره هم در اتاق تاریک خیلی بدرنگ و بدشکل میشن

آخرین ویرایش: