لطفا عکس های واضح تری بذارید تا کمکتون کنیم
ممنون.
ممنون.
سه چهار ماه پیش من چند تا تخم انگور که 1 سال تو یخچال بود رو کاشتم بعد از مدتی حدود 30 روز این گیاها سبز شدن !
اول یه برگ بیضی شکل داشت شکل برگ خیار یا کدو ولی خیلی گوشتی تر بعدا دیگه برگ نداد یه ساقه گوشتی با سطح مقطع چند ضلعی این گیاه بند بند هستش و سر هر بندش سه تا کرک خیلی ظریف در میاره .
این چیه ؟ ممکن انگور باشه ؟
البته دوربین مبایلم خیلی بد عکس میگیره اگر عکسا مشخص نیست بگید دوباره با یه دوربین دیگه عکس بگیرم .
مرسی[/
quote]
دوست عزيز نظر بنده اين هست كه دانه هاي انگور شما احتمالا در اين مدت عقيم شده بودند و اصلا بارور نشدند...و احتمالا توي خاك گلدانتان اسپور نوعي گياه زينتي كه ميتونه نوعي كاكتوس باشه موجود بوده و با آبياري و مراقبت شما سبز شدند.
اما اگه عكسهاي واضحتري برامون بگذاريد شايد دوستان بتوانند كمك شايسته تري كنند.
ممنونم از حضورتون.
سلام داش من از کجا میدونی تخم انگور بوده ؟ یه عکس از پاکت اون بسته بگذار واحتمال بسیار زیاد شما گیاه زینتی کاشته اید نه انگور و همینطور انگور هم توسط بذر میشه ازدیاد کرد هم قلمه و ... در کل شوخی جالبی بود چون این تصاویر قبلا در جایی به همین فرمت دیده بودم و نمیتونه عکس موبایل باشه و اگه موبایلت مشکل داره میتونی گوشی سامسونگ دی 900 آی تهیه کنی که هم ارزونه (120000تومان)هم دوربینش 3 مگا پیکسل واقعیه![]()
دوست خوب و مهربانم بهتر نيست بيشتر به داد هم برسيم تا به درمان هم؟؟؟
دوست عزیز حق با شماست. متاسفم که وقت عزیزتون رو حروم کردم.قصد بی ادبی نداشتم و معذرت میخواهم. اما این واقعیت هست که انواع کاکتوسها بسیار زیاد هست و شناختن و دونستن اسم تک تک اونا ( لااقل برای این حقیر) تقریبا غیر ممکن هست.مرسی،کاکتوس!نه؟درست گفتم؟
گفتم اگر نمیدونید این چیه به خودتون زحمت ندین و اینترنتون رو هم الکی مصرف نکنید!
سلام دوست عزيز.از اينكه به گياهان علاقه داريد خوشحال و ممنونم. نام اين گياه " لوفوسرئوس" ، يكي از جنسهاي كاكتوس و داراي 4گونه و 2واريته مي باشد.بومي شمال غربي مكزيك است. طريقه تكثير آن از راه كشت بذر مي باشد . در صورت مهيا شدن شرايط در 7-6 سالگي گل هاي سفيد يا صورتي زيبايي مي دهد. بها ساكت . كارشناس ارشد گياهان زينتي
سلام دوست عزيز.از اينكه به گياهان علاقه داريد خوشحال و ممنونم. نام اين گياه " لوفوسرئوس" ، يكي از جنسهاي كاكتوس و داراي 4گونه و 2واريته مي باشد.بومي شمال غربي مكزيك است. طريقه تكثير آن از راه كشت بذر مي باشد . در صورت مهيا شدن شرايط در 7-6 سالگي گل هاي سفيد يا صورتي زيبايي مي دهد. بها ساكت . كارشناس ارشد گياهان زينتي
این گیاه که من هنوز قویا اعتقاد دارم کاکتوس نیست دردرجه حرارت 20 درجه سانتی گراد سبز شد .حدود 30-40 روز تا جوانه زدن طول کشید و بعد از جوانه زدن سرعت رشت بسیار بالایی داشت شبیه سبزی جات ولی الان بعد از 1 ماه رشدش متوقف شد و فکر میکنم احتیاج به کود داره ....سلام دوست عزيز.از اينكه به گياهان علاقه داريد خوشحال و ممنونم. نام اين گياه " لوفوسرئوس" ، يكي از جنسهاي كاكتوس و داراي 4گونه و 2واريته مي باشد.بومي شمال غربي مكزيك است. طريقه تكثير آن از راه كشت بذر مي باشد . در صورت مهيا شدن شرايط در 7-6 سالگي گل هاي سفيد يا صورتي زيبايي مي دهد. بها ساكت . كارشناس ارشد گياهان زينتي
سلام.از اینکه به تا این تا÷یک توجه کردین ممنونم!ولی من بیشتر از اونی که شما فکر میکنین تازه واردم!!!بازم اگه مطالبی "یافتم"...حتما!با سلام
من یه مقدار کتاب ومطالب در مورد هیدرولوژی میخواستم .اگر نرم افزار ی نیز دارید لطفا برایم بفرستید.
متشکر
براي اولين بار در سال 1950 در مجارستان گونه شيرين فلفل دلمه ايلطفاً در مورد روش کشت فلفل دلمه اطلاعاتی به من بدهید؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |