گلابتون
مدیر بازنشسته
مشاهده پیوست 83571هر چقد سعی کردم نتونستم یه عکس واضح و خوب بگیرم
سلام نرگس جون...من فکرمیکنم رطوبت محیطیش کم شده...احتمالا
مشاهده پیوست 83571هر چقد سعی کردم نتونستم یه عکس واضح و خوب بگیرم
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=83261&d=1328030691سلام بچه ها این کاکتوس منو ببینید چه بدترکیب شده ، میخوام برشش بزنم و چند قسمتش کنم و با کاکتوسای دیگرم ترکیبش کنم
اما بلد نیستم راهنماییم میکنید ؟
مشاهده پیوست 83261
مورد سوختگي گياه در واقع همون لهيدگي ريشه هست كه نتيجه نهاييش خشك شدن گياهتون هست اما در باره اينكه شما گياهتون چرا اينطور شده يه احتمالش همون خاكي هست كه بهش اضافه كردين در واقع اكثر اين خاكها استريل نيستن سرشار از انواع قارچها و همينطو ر در مورد اينكه شايد مشكل از كمبود رطوبت هوا باشه كه موجب خشكيدگي برگها شده هر چند اين گياه مقاوم به خشكي هست
محمدرضا جان من یه ایراد دیگه هم با اجازتون میبینم...و اونم اندازه گلدان جدید هست...چون توی اینجور مواقع که ناگهانی گلدان بزرگتر از اندازه قبلی میشه...به گیاه شوک شدیدی وارد میشه و درواقع ریشه خودش رو در فضای بزرگتر گم میکنه....
پویا جان ( البته اگه اسم شریفتون رو درست گفته باشم.) به یاد داشته باشید که هربار که گلدانی رو تعویض میکنید ...گلدان جدید تنها باید دو اینچ از گلدان قبلی بزرگتر باشد...مگر اینکه ریشه از ته گلدان قبلی خارج شده باشد و تمام فضای گلدان قبلی مملو از ریشه شده باشد....
و اینکه هرموقع گیاهی رو از فروشگاه خریداری میکنید ...بگذارید مدتی در همان گلدان قبلی باقی بماند تا با محیط جدید سازگار شود...بعد اگر اگر اگر لازم بود اقدام به تعویض گلدان کنید.
و توصیه جدی تر همونطور که محمدرضا جان هم فرمودند....رطوبت محیطی این گیاه به شدت کم شده....احتمالا در فضای قبلی محیطی مرطوب داشته.
میتونید برای تامین رطوبت گیاهتون از مه پاش یا آب افشان استفاده کنید...و یا اینکه در زیر گلدانی گیاهتون مقداری شن درشت بریزید و بعد ظرف زیرگلدانی را پر از آب کنید و گلدان را روی سنگریزه ها قراردهید.
و یا اینکه از اسفنج های مرطوب در اطراف گلدانتان استفاده کنید...
امیدوارم به گفته محمدرضا به ریشه آسیب جدی نرسیده باشه وگرنه......................
سلام دوست عزیز کتاب درمورد آبیاری کابلی (از کمیته ملی آبیاری وزهکشی )را در زیر میتونی دانلود کنیسلام دوستان
من یه مقاله در مورد آبیاری موجی وکابلی میخاستم.
دوستان بندرعباس چند روزه هوا شبها به زیر 15 درجه میرسه
انبه من جوونه زده بودو برگهاش تقریبا رشد کرده بودن اما متوجه شدم این چند روز برگهای تازه و قهوه ای از انتها سیا شدن و مثل یک حالتی پلاستیکو حرارت میدی سیاه و ومچاله شدن
ایا سرما دلیل این خرابیه چون میگن انبه به سرما خیلی حساسه الته روزها گرمه فقط شبها از ساعت 11 سرد میشه وتا دم صبح دما به کمترین مقدار میرسه
و اینکه من چکار باید بکنم؟؟؟
سلام دوستان گل
من یه مقدار بذر تاج خروس دارم که حد اقل مال 6-7 سال پیشه به نظرتون به درد میخوره ؟ بذرش تا چند سال ماندگاری داره ؟
البته در واقع امروز یه گنج پیدا کردم که بذر چند تا گیاه زینتی و داروییه ولی متأسفانه خیلی قدیمیه نمیدونم بکارمشون یا نه![]()
بچه ها جواب من چی شد ؟
من فقط اسم چندتا کاکتوس مقاوم به سرما رو میخوام .
خیلی عجله دارم ......[/QUOTE
در باره کاکتوس چیزی نمیدونم![]()
بچه ها جواب من چی شد ؟
خیلی عجله دارم ......[/QUOTE
در باره کاکتوس چیزی نمیدونم![]()
مرسی
اما بقیه دوستان کجا هستن ؟؟؟؟؟؟؟
آره زیبا جون به قول محمدرضا بکارشون ضرر نمیکنی...راستش منم توی خرت و پرتهای انباریم امروز به یه همچین مکشوفاتی رسیدم...سلام دوستان گل
من یه مقدار بذر تاج خروس دارم که حد اقل مال 6-7 سال پیشه به نظرتون به درد میخوره ؟ بذرش تا چند سال ماندگاری داره ؟
البته در واقع امروز یه گنج پیدا کردم که بذر چند تا گیاه زینتی و داروییه ولی متأسفانه خیلی قدیمیه نمیدونم بکارمشون یا نه![]()
نرگس جون متاسفانه منم از کاکتوسها اطلاعات چندانی ندارم...شرمنده...بچه ها جواب من چی شد ؟
خیلی عجله دارم ......
نرگس جون متاسفانه منم از کاکتوسها اطلاعات چندانی ندارم...شرمنده...
فقط اینقدر میدونم که تمام گونه های کاکتوس اپونتیا به سرما مقاوم هستند...
میدونی کدوماست؟ همونا که یه میوه هایی به شکل انجیر قرمز میدن..
فقط مواظب تیغهاش باش ...به هیچوجه بدون دستکش بهشون دست نزن...
چون به غیر از تیغهای درشتش یه سری تیغهای خیلی ریز داره که به محض اینکه دستت بهش بخوره
میشکنن و توی دست فرو میرن...خیلی مراقب باش عزیزم.![]()
مرسی گلابتون جونم ، من میخواستم واسه نامزدم یه تراریومه خوشکل درست کنم و یه تعداد کاکتوس خریدم اما نمیدونم کدوم تو هوای سرد دووم داره ، من سدوم خریدم و اشوریا و از این کاکتوس گردا که اسمشو نمیدونم . دلو میزنم به دریا و درست میکنم حالا خراب شدم شد![]()
مرسی گلابتون جونم ، من میخواستم واسه نامزدم یه تراریومه خوشکل درست کنم و یه تعداد کاکتوس خریدم اما نمیدونم کدوم تو هوای سرد دووم داره ، من سدوم خریدم و اشوریا و از این کاکتوس گردا که اسمشو نمیدونم . دلو میزنم به دریا و درست میکنم حالا خراب شدم شد![]()
آره گلابتون جونم از این کاکتوسم که میوشم قرمزه و خارهای ریزش وحشتناک سوزان هم دارم ، اما اینو دوست ندارم
حالا درستش کردم عکسشو میذارم ببینید گیاهای مناسبی انتخاب کردم یا نه ...........
ممنون
بنده هم متشکر میباشم
به نظرتون برای مرحله آزمایشی همه بذرها رو تو یه گلدون بکارم یا ممکنه مزاحم هم باشن ؟ نباید قبل از گذاشتن تو خاک یه خورده تو آب بزارمشون از خواب بیدار شن ؟
بنده هم خواهش میکنم آبجی جون.![]()
زیبا جان الان میخوای اینکارو بکنی؟
من میخوام بذارم نیمه اسفند براشون اقدام کنم...فکرمیکنم حالا کمی زود باشه...آخه اینجا که بدجور هوا برفی و سرده...شما کجایید؟![]()
توی بذرکاری فکرمیکنم محمدرضا جان بیشتر بتونه کمکمون کنه...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |