مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

ye barkhord

اخراجی موقت

عکس واضحتر نگرفتم.

این سوال مربوط به گیاهپزشکیه اما تجربه من میگه میتونه آفت باشه که اگر وجود هرگونه پوره یا شپشک یا کنه یا سوختگی نقطه ای در ساقه و برگ مشاهده کردی باید سموم روغنی استفاده کنی البته تا کنون به این شدت ندیده بودم ولی میتونه عوامل دیگر هم باشه

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
:eek:بدون شک این افت هست که رو برگ درختا وجود داره اما خوب میزان افت خیلی زیاده

reza_197

عضو جدید
بچه ها یه چند ماهه که من با یه افتی در افتادم.از این گیاه به گیاهه دیگه منتقل میشه.من همیشه بهش دیازنون میزنم ولی باز رویه یک گیاه دیگه پیدا میشه.ما تو حیاطمون شمشاد زیاد داریم ممکنه به اونا اسیب برسونه؟ جالبه که اینجا هوا واقعا وحشتناک گرمه نمی دونم اینا چرا از بین نمی رن. بیشترم روی گیاهانی که گل میدن میان. واقعا من کلافه شدم
.

eghlimaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
درخواست كمك جزوه منابع آب..

درخواست كمك جزوه منابع آب..

بچه ها من دنبال جزوه مديريت منابع آب پرديس كرج مي گردم،كسي ميتونه كمكم كنه لطفا؟؟
راستي مدت زيادي نيست كه اومدم اينجا يعني تازه واردم اما جاي جالبيه.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من عضو جدیدم میخوام بدونم چرا چندتا از مرکباتی که کاشتم همشون در حد چند برگ یا بیشتر میمونند و رشد نمیکنندالبته همه برگهاشون سبز و سالمه کود مخصوص گلهای آپارتمانی هم بهشون دادم. میترسم تو این آفتاب تند بزارمشون زیر آفتاب لطفا منو راهنمایی کنید راستی یک تمر هندی هم کاشتم که اونم همینطوره و در حد ده سانتی متر مونده و کمی هم زرد شده اما زندس و رشد نمیکنه!!!!لطفا اگه امکان داره منو راهنمایی کنید
دوست عزيز من فكر ميكنم \ شما سوالتونو در قسمت كشاورزي عنوان كنيد زودتر به نتيجه ميرسيد.

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
با سلام،
بالاخره رسیدم به هزارمین پست!!
می تونید به پست شماره ی 2123 در صفحه ی 213 مراجعه کنید!

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه چند ماهه که من با یه افتی در افتادم.از این گیاه به گیاهه دیگه منتقل میشه.من همیشه بهش دیازنون میزنم ولی باز رویه یک گیاه دیگه پیدا میشه.ما تو حیاطمون شمشاد زیاد داریم ممکنه به اونا اسیب برسونه؟ جالبه که اینجا هوا واقعا وحشتناک گرمه نمی دونم اینا چرا از بین نمی رن. بیشترم روی گیاهانی که گل میدن میان. واقعا من کلافه شدم
.
اون مورچه آفت هست یا اون سفید هایی که دیده می شه ؟
وقتی با دیازنون سم پاشی می کردی از بین می رفتن ؟
فقط گیاه آلوده رو سم پاشی می کردی یا همه گل ها رو ؟
آفت دوباره به گیاه هانی که سم پاشی می کنی بر می گرده ؟

reza_197

عضو جدید
اون مورچه آفت هست یا اون سفید هایی که دیده می شه ؟ قبل از اینکه افت بیاد گیاه مورچه می افته بعدشم تا وقتی افت هست مورچه ها هم هستن.

وقتی با دیازنون سم پاشی می کردی از بین می رفتن ؟ اره اگه اولش بفهم با یکبار زدن میرن ولی اگه زیاد باشن باید دوبار بزنم.

فقط گیاه آلوده رو سم پاشی می کردی یا همه گل ها رو ؟ فقط گیاه الوده

آفت دوباره به گیاه هانی که سم پاشی می کنی بر می گرده ؟ اره بعضی وقتا مخصوصا اونایی که گلاشون بیشتره

نظری در مورده ریختن گلای فلفلام نداری.عکسشو میزارم.

به نظره خودم رشدشون خوبه میشه از گرمیه هوا باشه؟

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز

فقط رشد رویشی کرده//اینقدر بهش کود رشد دادی حتما//
به فاز زایشی نرفته///

reza_197

عضو جدید
فقط رشد رویشی کرده//اینقدر بهش کود رشد دادی حتما//
به فاز زایشی نرفته///
نه اصلا من بهش کود ندادم . فقط فکر کنم به خاطر رطوبت بالای اینجا رشدش خوبه. تازه خیلی هم گل داده بود ولی همش ریخت.

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز

آره گرمای هوا می تونه عامل ریزش گل ها باشه
البته بوته چندان هم قوی نیست چون توی گلدون هست
راستی سعی کن آب دادن به گیاهت رو هم تنظیم کنی مثلا یک روز درمیان بهش آب بده

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
.

چون می گی آفت با مورچه ها همراه هست پای بوته هات یه کمی سم مورچه بریز . همین سم های پودری که سوسک و مورچه رو می کشه دیگه مورچه ها به گل هات دسترسی ندارن

ghasemfalamarzi

عضو جدید
.

دوست عزیز
مورچه ها آفت نیستن مورچه ها این آفت رو (شپشک) رو جابجا میکنن و از عسلک تولید شده توسط شپشک ها تغذیه می کنن..
بهترین سم برای انواع شپشک سموم سیستمیک هست..(یعنی سمومی که تو شیره گیاهی جریان پیدا میکنن). کنفیدور خوبه، دوره ماندگاری(کارنس) این سم حدود 3 هفته هست..
دیازینون یه سم تماسی هستش یعنی اگه با حشره تماس پیدا کرد میتونه ازبین ببره، واسه همین گیاه آلوده بعد از سمپاشی دوباره آلوده میشه..
موفق باشی..

شمشاد

عضو جدید
88576_881.jpg88578_967.jpgمشاهده پیوست 60961

عکس واضحتر نگرفتم.
سلام آقا رضا :من تو یه سایتی مطلبی خوندم راجع به سیل پاکستان که به علت شدت سیل عنکبوتها به درختان پناه آورده بودن وروی اونها تار تنیده بودن تقریبا یه چیزی مثل این عکسهایی که شما اینجا گذاشتین البته خیلی شدیدتر از این گفتم شاید اینم یه پدیده ای باشه مثل اون با شدت کمتر عکساشو میذارم خودتون مقایسه کنین.مخصوصا آخرین عکس فکر میکنم خیلی شبیه....

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 61273مشاهده پیوست 61274مشاهده پیوست 60961
سلام آقا رضا :من تو یه سایتی مطلبی خوندم راجع به سیل پاکستان که به علت شدت سیل عنکبوتها به درختان پناه آورده بودن وروی اونها تار تنیده بودن تقریبا یه چیزی مثل این عکسهایی که شما اینجا گذاشتین البته خیلی شدیدتر از این گفتم شاید اینم یه پدیده ای باشه مثل اون با شدت کمتر عکساشو میذارم خودتون مقایسه کنین.مخصوصا آخرین عکس فکر میکنم خیلی شبیه....

عجب اتفاق جالبی
بعید نیست کار عنکبوت ها باشه

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام
خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم...البته هنوز وقت نکردم همه جاهای تاپیک رو بخونم.....
من میخوام کارشناسی ارشد گرایش منابع آب بدم...اگه کسی امسال شرکت کرده و یا نظری داره خوشحال میشم بشنوم...

راستی جزوه مدیریت منابع آب رو اگه بشه بزارید..مرسی.

سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدین :gol::gol::gol:

تو تاپیک کارشناسی ارشد میتونی درباره گرایش های ارشد و صحبت های بچه هایی که در دوره های گذشته شرکت کردند استفاده کنی

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام
خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم...البته هنوز وقت نکردم همه جاهای تاپیک رو بخونم.....
من میخوام کارشناسی ارشد گرایش منابع آب بدم...اگه کسی امسال شرکت کرده و یا نظری داره خوشحال میشم بشنوم...

راستی جزوه مدیریت منابع آب رو اگه بشه بزارید..مرسی.

این کتاب امیدوارم کمکتون کنه :gol:

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی به نظر من شباهتی به تار عنکبوت نداشت بازم نمیدونم. واسه من جالب بود فکر کردم مال خود درخته گفتم بیام بپرسم .

دستت درد نکنه

برامون خیلی جالب بود هم چین اتفاقی

بازم موارد عجیب دیدی عکس هاش رو بیار برامون بزار

ghasemfalamarzi

عضو جدید
اسم این درخت چیه؟ برام خیلی جالبه !!!

سلام دوست عزیز
درخته قابل شناسایی نیست(من نشناختم)
این الیاف آفت نیستن.. یه همچین چیزی قبلن کنار باغمون دیده بودم.. البته رو درخت بید اینجوری شده بود.. پر از الیاف پنبه مانند.
اطراف درخت رو که نگاه کردم دیدم اینا مربوط به یه سری گیاه های بوته ای هستش که گلشون مث الیاف پنبه هست
موقعی که باد میاد اینا رو به اطراف میبره و روی درختا یا هر چیز نزدیک اون میریزه..
شاید این مورد هم اونجوری باشه..
موفق باشید..

ye barkhord

اخراجی موقت
سلام دوست عزیز
درخته قابل شناسایی نیست(من نشناختم)
این الیاف آفت نیستن.. یه همچین چیزی قبلن کنار باغمون دیده بودم.. البته رو درخت بید اینجوری شده بود.. پر از الیاف پنبه مانند.
اطراف درخت رو که نگاه کردم دیدم اینا مربوط به یه سری گیاه های بوته ای هستش که گلشون مث الیاف پنبه هست
موقعی که باد میاد اینا رو به اطراف میبره و روی درختا یا هر چیز نزدیک اون میریزه..
شاید این مورد هم اونجوری باشه..
موفق باشید..

احتمال وجود افت بیماری در صورت امکان میتوان مشاهده کرد و یا پوره یا حشره طغیان کرده در اراف درخت قابل مشاهده خواهد بود و میتواند هم پنبه های مزرعه پنبه یا هر گل پنبه ای صحرایی باشد که اطراف باغ است و با توجه به منطقه مورد ذکر اولیه که میتونه کوهستانی باشه بایست فرض کرد احتمال وجود افت بیشتر است و اگر در گیاه موردی از افت و بیماری قارچی خصوصا سیاهک مشاهده نشد میتواند الیافها مربوط به گیاهان دیگر باه که با وزش باد روی ان افتاده باشد . اما موارد مشابه در زیتون به شخصه خودم مشاهده نمودم و مشکل از کنه تار عنکبوتی بود . موفق باشید

ghasemfalamarzi

عضو جدید
احتمال وجود افت بیماری در صورت امکان میتوان مشاهده کرد و یا پوره یا حشره طغیان کرده در اراف درخت قابل مشاهده خواهد بود و میتواند هم پنبه های مزرعه پنبه یا هر گل پنبه ای صحرایی باشد که اطراف باغ است و با توجه به منطقه مورد ذکر اولیه که میتونه کوهستانی باشه بایست فرض کرد احتمال وجود افت بیشتر است و اگر در گیاه موردی از افت و بیماری قارچی خصوصا سیاهک مشاهده نشد میتواند الیافها مربوط به گیاهان دیگر باه که با وزش باد روی ان افتاده باشد . اما موارد مشابه در زیتون به شخصه خودم مشاهده نمودم و مشکل از کنه تار عنکبوتی بود . موفق باشید

درسته باید با دقت بررسی بشه ولی کنه تارعنکبوتی به این شدت اثر نمی ذاره...

بررسی این موردم اصلن سخت نیست اگه اون الیاف یا هرچی با دست براحتی جدا بشه (که به نظرم در این مورد میشه).. خوب ملومه که آفت نیست..

آخرین ویرایش:

ye barkhord

اخراجی موقت
درسته باید با دقت بررسی بشه ولی کنه تارعنکبوتی به این شدت اثر نمی ذاره...

بررسی این موردم اصلن سخت نیست اگه اون الیاف یا هرچی با دست براحتی جدا بشه (که به نظرم در این مورد میشه).. خوب ملومه که آفت نیست..

کنه تار عنکبوتی در گلخانه و مزرع و باغ چنان اثر وحشتناکی میگذارد که غیر قابل جبران است و تشخیص ساده ان به صورت پیچیدگی برگهاست و این تصویر این درخت به جک شبیه شده چون علائم افت مشاهده شده اما اثر بد نگذاشته و این میتونه افت نباشه و چیز دیگری باشد.

ghasemfalamarzi

عضو جدید
کنه تار عنکبوتی در گلخانه و مزرع و باغ چنان اثر وحشتناکی میگذارد که غیر قابل جبران است و تشخیص ساده ان به صورت پیچیدگی برگهاست و این تصویر این درخت به جک شبیه شده چون علائم افت مشاهده شده اما اثر بد نگذاشته و این میتونه افت نباشه و چیز دیگری باشد.

همه کنه ها اگه باهاشون مبارزه نشه اثر شون بسیار مخرب هست همینطور همه آفت ها..

ولی تقریبن با اطمینان میشه گفت این مورد آفت نیست.. چون به قول شما اثر بد نگذاشته رو درخت..

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه کنه ها اگه باهاشون مبارزه نشه اثر شون بسیار مخرب هست همینطور همه آفت ها.. ولی تقریبن با اطمینان میشه گفت این مورد آفت نیست.. چون به قول شما اثر بد نگذاشته رو درخت..
آره بابا بیشتر شبیه این هست که نزدیک یه پنبه زن بودن و رشته های پنیه رو باد اورده روی درخت ها

nadia shokri

عضو جدید
سلام من دنبال نرم افزارمايك مي گردم با يه راهنماي كاربردي از اون. كسي ميتونه كمكم كنه؟؟