جملش دقیقا چیه؟
اینو ببین
جمله نداره !استادمون گفت برید راجبش تحقیق کنین !
فک کنم سومی درسته که میشه هم غذایی!!
جملش دقیقا چیه؟
اینو ببین
سلام دوستان. منبع معتبری هست که قیمت محصولات کشاورزی رو مخصوصا ذرت در کشورهای دیگه بهمون بده. من از سایت in sit: http://index mundi.comeگرفته بودم ازم قبول نکردند میگند منبع باید معتبر باشه خواستم بدونم رفرنسی هست؟؟؟
سلامسلام بزرگواران.
1-گل های کاکتوسم رو اگر تو حیاط نگهداری کنم برای زمستان و پاییز هیچ مشکلی پیش نمیاد؟!
2-این گل رو اگر پشت پنجره، تو میحط گرم اتاقم نگهداری کنم مشکلی پیش نمیاید؟!
الان تو یک اتاقی هست که بخاری و شوفاژ نداره(کل زمستون اتاق مثل یخچال هست) و فقط روزها نور بیرون رو میخوره!اگر تو همین اتاق باشه مشکلی خشک میشه؟!
![]()
3-برای این گل هم میشه راهنمایی کنید. اون هم تو اتاقی مثل شرایط بالا هست! سرما و نور کم اذیتش نمیکنه؟!
![]()
ممنونم.سلام
قبل از پیدا کردن جای مناسب اول به این گلدون هاتون برسید برگهای زرد و پژمرده رو جدا کنید برگ های سالم رو تمیز کنید تا بتونند نور دریافت کنند زهکشی و رطوبت گلدوناتون رو کنترل کنید فکر نکنم توی زمستون مشکلی براشون پیش بیاد برای کاکتوساتون هم هرجا که قرارشون میدین نباید بهشون آب بدین البته همه اینها بستگی به محل سکونت شما داره
سلامسلام بزرگواران.
1-گل های کاکتوسم رو اگر تو حیاط نگهداری کنم برای زمستان و پاییز هیچ مشکلی پیش نمیاد؟!
الان تو یک اتاقی هست که بخاری و شوفاژ نداره(کل زمستون اتاق مثل یخچال هست) و فقط روزها نور بیرون رو میخوره!اگر تو همین اتاق باشه خشک میشه؟!
3-برای این گل هم میشه راهنمایی کنید. اون هم تو اتاقی مثل شرایط بالا هست! سرما و نور کم اذیتش نمیکنه؟!
سلام عزیزم....سلام بزرگواران.
الان تو یک اتاقی هست که بخاری و شوفاژ نداره(کل زمستون اتاق مثل یخچال هست) و فقط روزها نور بیرون رو میخوره!اگر تو همین اتاق باشه خشک میشه؟!
سلام بله میشه با کمپوست کردن ( شاخ وبرگ ) کود درست کردسلام به همه
سوالم در مورده استفاده از درختای خشک شده و همینطور شاخ و برگای خشک شدست
آیا میشه از شون برا تولید کود گیاهی استفاده کرد؟ اگه آره چطور؟
کلا اطلاعاتی در این زمینه ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام..میشه استفاده کرد..ولی باید توجه داشت که اگه برگهای گیاه و شاخه ها آلوده به عوامل بیماریزا مثل باکتریها باشند،عوامل بیماری در این شاخ و برگها زمستان گذرانی می کنند و بهار سال آینده دوباره به درخت و گیاه حمله کرده و شما با این کار باعث بیشتر شدن شدت بیماری خواهید شد..! واین کار اصلا به ریسکش نمی ارزه مگه اینکه مطمئن باشین که شاخ و برگها آلوده به عوامل بیماریزا نیستند..سلام به همه
سوالم در مورده استفاده از درختای خشک شده و همینطور شاخ و برگای خشک شدست
آیا میشه از شون برا تولید کود گیاهی استفاده کرد؟ اگه آره چطور؟
کلا اطلاعاتی در این زمینه ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلامسلام..میشه استفاده کرد..ولی باید توجه داشت که اگه برگهای گیاه و شاخه ها آلوده به عوامل بیماریزا مثل باکتریها باشند،عوامل بیماری در این شاخ و برگها زمستان گذرانی می کنند و بهار سال آینده دوباره به درخت و گیاه حمله کرده و شما با این کار باعث بیشتر شدن شدت بیماری خواهید شد..! واین کار اصلا به ریسکش نمی ارزه مگه اینکه مطمئن باشین که شاخ و برگها آلوده به عوامل بیماریزا نیستند..
سلام بله میشه با کمپوست کردن ( شاخ وبرگ ) کود درست کرد
البته تولید ورمی کمپوست پایه سلولزی هم میشه
سلام امکانش هست ولی شما باید دستگاهی داشته باشید تا درختاتون رو به صورت خاک اره دربیاره بعد با ترکیب این خاک اره با یک سری مواد دیگه که متناسب تغذیه کرم ایزینیا فوتیدا بشه اونا رو به صورت بسترهایی برای برای تغذیه کرم درست کنید و البته دما و ph و شوری و درصد کربن به نیتروژن و خیلی موارد دیگه باید تنظیم بشه و بعد از چند ماه به ورمی کمپوست تبدیل میشه شرکت های خصوصی زیادی هستند که کرم رو همراه با آموزش های لازم ارایه می دناینکارو با تنه ی درختای خشک شده هم میشه کرد؟ اگه میشه سایت یا منابعی برای چگونگی اجراش معرفی کنین ممنون میشم
منظورم دستگاه ها ،هزینه،نیروی کاره و..
و اینکه کلا به نظرتون بهترین کاری که با کلی دار و درخت خشک شده میشه کرد چیه؟البته به جز سوزوندن(آخه اینجای که سراغ دارم فقط میسوزوننشون)
از اونجایی که این درختا و شاخ و برگا متعلق به یه ارگان دولتین،هدف من اینه که تو قالب یه طرح تئوری و اجرایی بگم کارای بهتریم میشه کرد
ممنون میشم کمک کنین
اینکارو با تنه ی درختای خشک شده هم میشه کرد؟ اگه میشه سایت یا منابعی برای چگونگی اجراش معرفی کنین ممنون میشم
منظورم دستگاه ها ،هزینه،نیروی کاره و..
و اینکه کلا به نظرتون بهترین کاری که با کلی دار و درخت خشک شده میشه کرد چیه؟البته به جز سوزوندن(آخه اینجای که سراغ دارم فقط میسوزوننشون)
از اونجایی که این درختا و شاخ و برگا متعلق به یه ارگان دولتین،هدف من اینه که تو قالب یه طرح تئوری و اجرایی بگم کارای بهتریم میشه کرد
ممنون میشم کمک کنین
پاسخ سوالتون در تاپیک زیر جواب دادم.سلام کسی هست به من کمک کنه خواهشا............
اگه میشه برام پیام بزارید؟
چه طوری میتونیم سوالای مثل سوال زیر زو بدون ماشین حساب جواب بدیم .........لطفا راهنمایی کنید خواهش میکنم؟!!!
=(2/3)^0.014*(1/2)^2.34
کتاب مبانی کشاورزی پایدار دکتر سلیمانی / انتشارات دانشگاه آزاذسلااام...دوستای گل در مورد اللوپاتی نیاز به کتاب فارسی دارم...کسی میتونه لینک دانلودیشو بزاره؟؟من خودم کتاب دکتر میقانی را دارم فقط.مرسی
آقا یه سوال فنی ....
ما یه همچین فرمولی داریم (c=p^n(-lnp
حالا اگه p به نصف کاهش پیدا کنه بگید سی چی میشه ؟!؟!
تغییرش بستگی به n داره !! مگه نه ؟!
آقا یه سوال فنی ....
ما یه همچین فرمولی داریم (c=p^n(-lnp
حالا اگه p به نصف کاهش پیدا کنه بگید سی چی میشه ؟!؟!
تغییرش بستگی به n داره !! مگه نه ؟!
سلام یه نگاهی به این بندازید در مورد تبادل گازی روزنه ها ست
!
تـــــــــــــــــوجه
خـــآنومآ و آقآیـــون مهنـــدس
ممنــــون میشـــم اگه کســـی مطلبـــــــ معتبر و علمـــــی و گستـــرده ای دربآره عـــوامل مــوثر بر باز و بستـــه شــدن روزنه هـــآ دآره یآ منبع خــوبـــی و میشــنآسه به مـــن معـــرفی کنــــه از طــریق پیآم خصــوصـــی
+
گـــرچه بعـــید میـــدونم به اینجـــآ تا ی مــآه دیگه هم کســـی ســر بزنه (اما خبــــ قضیـــه همـــون پاس کآری تو این دنیآس دیگه کــ از یکــی میپرســی پاستــــ میده به اون یکــی و این داستآن ادامـــه دارد)
به هـــر حــآل امیــدوارم ســریعـــا یکـــی پیــدا شـــه کــ بتونه کمکـــــ کنــه ... منتظـــــر یآری سبزتآن میبآشیــــــــم بســــــی
مــــوچکـــــرآتم : )
!
تـــــــــــــــــوجه
خـــآنومآ و آقآیـــون مهنـــدس
ممنــــون میشـــم اگه کســـی مطلبـــــــ معتبر و علمـــــی و گستـــرده ای دربآره عـــوامل مــوثر بر باز و بستـــه شــدن روزنه هـــآ دآره یآ منبع خــوبـــی و میشــنآسه به مـــن معـــرفی کنــــه از طــریق پیآم خصــوصـــی
+
گـــرچه بعـــید میـــدونم به اینجـــآ تا ی مــآه دیگه هم کســـی ســر بزنه (اما خبــــ قضیـــه همـــون پاس کآری تو این دنیآس دیگه کــ از یکــی میپرســی پاستــــ میده به اون یکــی و این داستآن ادامـــه دارد)
به هـــر حــآل امیــدوارم ســریعـــا یکـــی پیــدا شـــه کــ بتونه کمکـــــ کنــه ... منتظـــــر یآری سبزتآن میبآشیــــــــم بســــــی
مــــوچکـــــرآتم : )
مر3000!فرمول ظرفیت ناقلفرمول چی هست؟
سی هم تغییر می کنه که با زبان ریاضی قابل بیان هست ک بصورت نسبت به مقدار اولیه می شه نوشتش
بله هم بصورت فرمولی هم عددی به n بستگی داره؛ تغییرات C رو در مقادیر متفاوت از P و ثابت از n بررسی کنیم می بینم که تغغیرات یکی نیستن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |