خب دنيس جان...اگه اينطور هست پس علت رشد كم گياهت كمبود عناصر ريز مغذي هست..چون خاك گلدان در يه حد محدود داراي مواد معدني و آلي هست بايد از كودهاي مايع كه در بازار هست استفاده كني كه من شخصا بهت ...كود مايع قطره طلا ...رو معرفي ميكنم چون خودمم از همين مايع استفاده ميكنم...اگر غير از اين خواستي تهيه كني فقط حواست باشه كه عنصر بُر نداشته باشهكود به اون صورت نــــه ! خاك باغچه مون تو گلدونشه..روش [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]پارگي هم ندارره.[/FONT]
سلام، سال نو مبارک
من یه سوال داشتم که هرچی رفتم دنبالش و از هرکسی پرسیدم جواب درستی بهم نداد.
علائم و نشانه ها در بیماری های گیاهی یعنی sign and syptom چیه؟ اگه میشه یه توضیحی بدین. خیلی ممنون میشم
..چون خاك گلدان در يه حد محدود داراي مواد معدني و آلي هست بايد از كودهاي مايع كه در بازار هست استفاده كني كه من شخصا بهت ...كود مايع قطره طلا ...رو معرفي ميكنم چون خودمم از همين مايع استفاده ميكنم...
دوست عزیز سلاماز اونجایی که جواب سوالم رو در مورد خاک مناسب برای تکثیر بنفشه آفریقایی نگرفتم خودم از یک گل فروش پرسیدم و برای اطلاع دوستان میگم که این گل رو فقط توی خاک ماسه ای می توان تکثیر کرد و خاک برگ مناسب نیست.
يعني هر گلي كه خاكش ضعيف شده مي شه ازين كود بش دااد؟
بازم سوال :
حالا كه سنبلام گل دادنو خشك شدن پيازا رو بزارم تو خاك بمونه يا در بيارم ؟
نرگس جطور؟
و..درسته كه تو اين فصل نمي شه سيكاسو جابجا كرد از خاكش ؟
خونمونو داريم مي فروشيم مي خوام ببرمش جاي ديگه اما گفتن الان تو اين فصل تكون بخوره خشك مي شه!!![]()
بازم سوال :
نرگس جطور؟
دنيس جان درخصوص گياهان پيازي من اطلاع چنداني ندارم بهتره به اين سوالت زهرا يا محمدرضا يا مريم جون اگه لطف كنن جواب بدن...
سایه جان متاسفانه مطمئن نیستم... خودمم دارم دنبال یه منبع معتبر یا یه کسی که تجربه داشته باشه میگردم... واسه لیلیومام دارم تجربی یه چیزایی رو ازمایش میکنم... اما هنوز دقیق نمیدونم....
به جواب رسیدم حتما عرض میکنم![]()
فكر كنم يه دويست تومني قيمتش بشه ولي كيه كه بخره معمولا اين قيمت ميفروشن اما توصيه ميكنم اگه خونه جديد خريدين تو باغچه بكاريش كه بتوني بعدا ازش سيكاس جديد تهيه كني برا جابجايي هم بايد دقت كني به ساقه اصلي و ريشه هاي نزديك اون اسيب نرسوني بهتره با يه گلخونه دار مشورت كنياوه! يه سوال ديكه.. من يه سيكاس دارم قدش حدود 1.70 يا 2 متر فك كنم مي شه.
مي شه بكيد قيمتش جقدي مي شه؟
يعني هر گلي كه خاكش ضعيف شده مي شه ازين كود بش دااد؟
بازم سوال :
نرگس جطور؟
خونمونو داريم مي فروشيم مي خوام ببرمش جاي ديگه اما گفتن الان تو اين فصل تكون بخوره خشك مي شه!!![]()
دوست عزیز سلامامین رخ جان با تشکر از توضیحاتتون
من توی آب دهی، کود دهی و چیدن برگها و گل های بنفشه مواردی رو که گفتید همیشه رعایت می کنم. راستش به این گل بیشتر از خودم میرسم.!! اما از وقتی که کودهای برگ دهی و گل دهی که مال من مارک بهار جاوید هست رو استفاده میکنم رشد گل ها و برگ ها و تعداد گل ها کاملاً محسوسه! سوالی که داشتم اینه که از کجا میتونم خاک مناسبی که به گفته شما مخلوط پیت و پرلیت است را تهیه کنم؟
این هم عکس بنفشه افریقایی من!
![]()
سلاميعني هر گلي كه خاكش ضعيف شده مي شه ازين كود بش دااد؟
بازم سوال :
نرگس جطور؟
ممنون دوست عزیزاین دوتای اولی از سالهای گذشته هست و سومی رو هنوز وقت نکردم توی زمین بکارم. خوب شد دیدم .الام میرم میکارم
موفق باشید
امین رخ
![]()
میشه در مورد این قلمه های کنار دیوار توضیح بدید؟این دوتای اولی از سالهای گذشته هست و سومی رو هنوز وقت نکردم توی زمین بکارم. خوب شد دیدم .الام میرم میکارم
موفق باشید
امین رخ
![]()
salamممنون دوست عزیز
یه سوال :
این گیاه برگ پهن پاییت بوته رز چیه؟؟
salamمیشه در مورد این قلمه های کنار دیوار توضیح بدید؟
salam
in ha ghalameh nist
solidago canadensis as familiye daisy ha hast
baraye etelaate bishtar be link zir moraj e e konid
aminrokh
http://www.rainyside.com/features/plant_gallery/nativeplants/Solidago_canadensis.html
اسم این گیاه هفت بنده، یک گیاه دائمی که اواخر تابستان گل میده و راه تکثیرش هم از راه تقسیم بوته هست.... چه گیاهیه؟...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |