مشاوره، سوال و درخواست مطالب مهندسی کشاورزی ...

گلشید ساحل

عضو جدید
پاسخ به افسون/سلام.دست همه درد نکنه مخصوصا شما که اولین بار تو باشگاه که تصادفی پیدا کردم دیدم .یه سری مقالات دانشگاهیم تو لب تابم تو درایو fچطوری بیارم تو قسمت پیام.ببخشید خیلی وارد نیستم.ببخشیدمن اسم شما را اینجوری دیدم ولی انگار اسم اصلی همه چیز دیگریه

گلشید ساحل

عضو جدید
یه سری اطلاعات هم تو زمینه نگه داری و اجرای فضای سبز دارم.مدیر عامل یه شرکت فنی مهندسی که مال خودمه و پروژه های تو این موضوع اجرا کردم

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ به افسون/سلام.دست همه درد نکنه مخصوصا شما که اولین بار تو باشگاه که تصادفی پیدا کردم دیدم .یه سری مقالات دانشگاهیم تو لب تابم تو درایو fچطوری بیارم تو قسمت پیام.ببخشید خیلی وارد نیستم.ببخشیدمن اسم شما را اینجوری دیدم ولی انگار اسم اصلی همه چیز دیگریه

سلام گلشید خانم ...
خب اگر بصورت فایل ورد هست میتونید از طریق کپی-پیست اینکار رو انجام بدید ...

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ببین عزیز اگه توی سیستمت هست باید اپلودشون کنی
وقتی میخوای پست بدی یا تاپیک بذاری گزینه فایل ضمیمه هست که راحت میتوین با خود باشگاه آپلود کنی و بذاری
اگه هم میدونی حجمش زیاده اول فشردش کن بعدش آپلود کن

اگه مقاله هست بذارشون تو بخش مقاله ها تاپیک جدا بزن براشون

برای مطالب طراحی فضای سبز هم تو بخش باغبانی بذارشون:w16:

z_kahdouei

عضو جدید
از همه تون ممنونم. اگر این تالار و دوستای خوب اون نبودن من واقعاً نمیدونستم چی کار کنم!
راستی کسی اسم این گل رو میدونه؟

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام

سلام

اینجا ارشد صنایع غذایی نداریم؟میخوام راجع به گرایش هاش بدونم.

سلام به دوست عزیزم ... همین 2 هفته پیش اینو یکی از دوستام بهم داد .. من گیاهان دارویی میخونم .... برای یکی دیگه از دوستام میخواستم .. اینو نگاه کن بعد از اینکه دیدی با بچه های صنایع غذایی هم صحبت کن و نظرشونو بخواه :gol:

پیوست ها

• ارشد صنایع غذایی.doc
    35.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

رامیز دایی

عضو جدید
من مهندس کشاورز نیستم شانسی زدم دیگه تغیر ندادم
منم یک سوال دارم
من در تبریز زندگی می کنم من می خواهم درخت انار بکارم ولی در این منطقه تعداد کمی انار هست اون هم در حیاط خانه ها
من نمی تونم برم از ساوه قلمه ی انار بیارم

پس باید بذر را بکارم مجبوری بذر می توانید بگویید چگونه بکارم کاملا خشک باشه نیاز سرمایی داره یا نه ونقاط دیکر را با من بگید

Phyto

مدیر تالار
من نظر تخصصی نمیدم بچه ها میان اطلاعات دقیق و کامل میگن، فقط نکته ای که به ذهنم رسید مطرح میکنم. اینکه کاشت بذر انار نه به صرفه هست نه عملی! بهتره همون نهال گیر بیاری. لزومی هم نداره که خودت بری تا مثلا ساوه. کافیه سفارش بدی برات میفرستن.
یکی از دوستان همینجا هم نهالستان انار داره...> میتونی با ایشون مشورت کنی mollaei-h

http://www.www.www.iran-eng.ir/customprofilepics/profilepic263209_1.gif

راستی یه نکته دیگه:
شرایط آب و هوایی منطقه شما چطوریه؟ انار سرمای شدید و طولانی مدت رو تحمل نمیکنه.

آخرین ویرایش:

Phyto

مدیر تالار
یه سر به این تاپیک هم بزن ضرر نداره: انار (http://www.www.iran-eng.ir/images/misc/multipage.gif 1 2)

رامیز دایی

عضو جدید
در منطقه ی ما سرما حدود 13- ولی چهار سال پیش به35- رسیده بود که 6روز مدارس تعطیل شد ولی با توجه به گرمایش زمین منطقه ما نیز گرم شده و در مناطق پست درخت انجیر نیز وجود دارد دارد قیمتش چغدر یک عدد نهال

Phyto

مدیر تالار
میگن تا -15 هم تحمل میکنه ولی همین دما اگه مدت طولانی مثلا دو هفته ادامه پیدا کنه باعث سرمازدگی میشه. همین اتفاق تو منطقه ما باعث شد حدود 90% باغها کف بر کنن!

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
من مهندس کشاورز نیستم شانسی زدم دیگه تغیر ندادم
منم یک سوال دارم
من در تبریز زندگی می کنم من می خواهم درخت انار بکارم ولی در این منطقه تعداد کمی انار هست اون هم در حیاط خانه ها
من نمی تونم برم از ساوه قلمه ی انار بیارم

پس باید بذر را بکارم مجبوری بذر می توانید بگویید چگونه بکارم کاملا خشک باشه نیاز سرمایی داره یا نه ونقاط دیکر را با من بگید
نه انار نمیتونه دووم بیاره سرما تو تبریز اجازه رشد به انار نمیده

بذر انار هم خیلی طول میکشه تا محصول بده بهتره قلمه پاشنه دار تهیه کنی
:smile:

a.sorosh

عضو جدید
راهنمایی

راهنمایی

سلام افسون خانم
ممنون از خوش آمدگوییتون من خیلی دوست دارم با شما و بقیه آشنا بشم خصوصا اونهایی که هم رشته خودم هستن ولی نمی دونم چطوری آخه وقتی میام تو سایتتون گیج میشم نمی دونم چه جوریه تو سایت میشه با بچه ها چت کرد ؟اگه میشه چطوری از کدوم قسمت؟یا اینکه فقط از قسمت new thread باید مطلب نوشت یا سوال کرد؟لطفا راهنماییم کنید ؟شما کسی رو میشناسید که ارشد بیماری شناسی میخونه ؟اگه میشناسید لطفا بهم معرفی کنید آخه میخام ارشد بدم کلی سوال دارم ؟ممنون میشم :gol:

afsoon6282

مدیر تالار
سلام افسون خانم
ممنون از خوش آمدگوییتون من خیلی دوست دارم با شما و بقیه آشنا بشم خصوصا اونهایی که هم رشته خودم هستن ولی نمی دونم چطوری آخه وقتی میام تو سایتتون گیج میشم نمی دونم چه جوریه تو سایت میشه با بچه ها چت کرد ؟اگه میشه چطوری از کدوم قسمت؟یا اینکه فقط از قسمت new thread باید مطلب نوشت یا سوال کرد؟لطفا راهنماییم کنید ؟شما کسی رو میشناسید که ارشد بیماری شناسی میخونه ؟اگه میشناسید لطفا بهم معرفی کنید آخه میخام ارشد بدم کلی سوال دارم ؟ممنون میشم :gol:
سلام عزیز:gol:
خوش اومدین

ببینین اول اینکه اینجا من چیزی به اسم چت نداریم اگه حرفی باشه یا اینجا توی پستا میگیم یا اینکه تو پروفایل بچه ها
اگه حرفی در مورد تالار باشه یا بحثی که همه بچه ها باشن خوب اینجا توی تالار مطرحش میکنیم تا همه باشن و نظراشونو بگن

اگه هم با کسی کاری داشته باشیم توی پروفایلش پیام میذاریم

در مورد تاپیک و پست هم که تا حالا خودتون هم پست دادین هم تاپیک زدین و میدونین
توی تالار هم مطالبش تا حدودی دسته بندی هست زیر تالارها جداس هر موضوعی باید تو بخش خودش باشه و اگه تاپیکی در موردش هست باید تو همون تاپیک ادامه داده بشه

ارشد بیماری اینجا نمیدونم کسی رو سراغ ندارم

farbod1348

عضو جدید
خط تولید کودهای شیمیایی

خط تولید کودهای شیمیایی

باسلام

از دوستان و سازندگان و مهندسانی که می توانند در ارتباط با ساخت و قیمت پروسه تولید کودهای شیمیایی ( کود ماکرو، فسفاته یا ...) اطلاعاتی بدهند،خواهشمند است راهنمایی بفرمایند.

با تشکر

farbod1348

عضو جدید
لطفا" بفرمایید آقا سعید کی هستند؟ و یا خودشان محبت کنند جواب بدهند.

متشکرم

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامممممم

سعید من هستم

البته تخصصی من در بخش ماشین آلات نیست ولی فکر کنم یه اطلاعات مختصری داشته باشم براتون پیدا می کنم خبرتون می دم

Savant

کاربر بیش فعال
دوستانی که امریه گرفتن

دوستانی که امریه گرفتن

سلام. دوستانی که امریه گرفتن یا اطلاع دارند بفرمایند که چقدر حقوق میدن ؟

به نظرم اگر زمان تولید محصول رو طولانی تر کنیدطعم توت فرنگی بهتر میشه نوردهی رو بالا ببرید واز لحاظ جنس خاک مشورت کنیدخاک باید طوری باشه که محصولتون دیرتر به زمان برداشت برسه

fatima_jadidi

عضو جدید
شاخه های کشاورزی

شاخه های کشاورزی

سلام بر مهندسین کشاورزی!ی سوال فوری دارم:کدام یک از شاخه های کشاورزی برای تحصیل (آقا)توی پیام نور بهتره.انشاالله تو شادیاتون جبران کنیم

عطیه 67

عضو جدید
سلام بر مهندسین کشاورزی!ی سوال فوری دارم:کدام یک از شاخه های کشاورزی برای تحصیل (آقا)توی پیام نور بهتره.انشاالله تو شادیاتون جبران کنیم

بستگی داره رشته تحصیلی دبیرستانتون چی باشه!
اگه ریاضی باشه فقط در رشته های آب،مکانیزاسیون،مکانیک ماشین های کشاورزی و اقتصاد کشاورزی شرکت کنید!که بهتین از اینها رشته آبه
اما باقی رشته ها برای تجربیه که فکر کنم صنایع غذایی بهترینشه!

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پیام نور برخی از گرایش های کشاورزی داره
اگه آبیاری داشت که چه بهتر اگر نداشت ماشین آلات اگر نداشت اقتصاد بد نیست اقتصاد مطمون هستم که داره
صنایع غذایی هم خیلی خوبه

فاصله

عضو جدید
طراحی و ساخت خشک کن های صنعتی

طراحی و ساخت خشک کن های صنعتی

;)سلام.

از دوستانی که در مورد طراحی و ساخت خشک کن های صنعتی تا حالا کار کرده اند ، خواهش می کنم منو راهنمایی کنند،درمورد:

:gol: به دست آوردن سینتیک خشک کردن محصولات مورد نظر در فرایند خشک شدن

denise

عضو جدید
سلام
لطفا راجب شرایط نگهداری آلوئه ورا توضیح بدید..
نیاز به نور مستقیم داره؟
تو آپارتمان خراب نمی شه؟

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبر زرد(آلوئه ورا)

صبر زرد(شاخ بزي) گياهي است علفي و چند ساله با برگ‌هاي ضخيم، گوشتي و دراز. حاشيه‌ برگ‌هاي آن کمي پيچ و خم‌دار و داراي تيغ است. گل‌هاي آن‌ به‌صورت خوشه‌اي زيبا در انتهاي محور ساقه گل‌دار و به رنگ سبز مايل به زرد قرار دارند.
قسمت مورد استفاده صبر زرد، شيرابه به دست آمده از برگ‌هاي گياه است که امکان دارد به صورت تازه غليظ(خميري) و يا خشک شده با رنگ‌هاي متفاوت زرد، زرد مايل به سبز، قهوه‌اي و يا قرمز مايل به سياه باشد.
در سال‌هاي اخير کشت صبر زرد، گونه ي Vera در ايران معمول گشته است. گرچه اين گياه با نقاط گرم و مرطوب سازگاري خوبي دارد، ولي در نقاط مختلف ايران کشت مي‌شود.
تاريخچه

نقاشي‌هايي از صبر زرد، بر روي کنده‌کاري‌هاي ديوارهاي معابد مصري ديده شده است. اين معابد در هزاره چهارم قبل از ميلاد بنا شده است. صبر زرد را که "گياه جاودانگي" نام گرفته بود، به هنگام خاک سپاري، براي فراعنه هديه مي‌آوردند.
کتاب "The Egyptian Book of Remedies" (‌‌1500 سال قبل از ميلاد مسيح) از کاربرد صبر زرد در درمان عفونت‌ها، معالجه پوست و تهيه داروهاي ملين سخن گفته است. "ديسکوريد"(فيزيک‌دان يوناني)، در سال 74 پس از ميلاد، صبر زرد را جهت التيام زخم، جلوگيري از ريزش مو ، درمان زخم‌هاي دستگاه تناسلي، و معالجه همورئيد، مفيد دانست.
بازرگانان عرب، در قرن ششم بعد از ميلاد، اين گياه را به آسيا آوردند، و اسپانيايي‌ها آن را در قرن شانزدهم، از منطقه مديترانه به برّ جديد (World New) بردند. در عصر جديد (1930) مصرف کلينيکي صبر زرد به منظور درمان التهاب پوست ناشي از اشعه ايکس آغاز شد.
ترکيبات مهم

گياه، حاوي مشتقات هيدروکسي آنتراسن از جمله آلوئين‌هاي A2وB به ميزان 40- 25درصد کل ترکيبات و مشتقات کرومون از جمله آلوئه رزين 2A، B وC است.
ترکيبات مهم ديگر آلوئه شامل قندها از جمله: گلوکز، مانوز و سلولز، آنزيم‌ها از جمله: اکسيداز، آميلاز و کاتالاز، همچنين ويتامين‌هايي نظير: B1، B2، B6، C، E و اسيد فوليک و مواد معدني مانند: کليسم، سديم، منيزيم، روي، مس و کروم مي‌باشند.
اثرات مهم

خاصيت اصلي صبر زرد، به عنوان يک مسهل قوي بوده و داراي خواص ديگري از جمله ضد ورم، ضد ميکروب، التيام زخم‌ها، ضد آفتاب و ضد سوختگي مي‌باشد.
ژل الوئه اثرات خوب و مفيدي بر روي سوختگي‌هاي معمولي، سوختگي‌هاي حاصل از اشعه، زخم‌ها و صدمات ديگر پوست دارد.
يکي از فرآورده‌هاي آلوئه، کرم‌هاي ‌هيدرو فيليک تهيه شده از 5/0 درصد ژل آلوئه مي‌باشد که در درمان پسوريازيس بسيار خوب است. همچنين ژل خوراکي آن براي زخم معده ، افراد مبتلا به ايدز و مبتلايان به آسم( مدت شش ماه) مصرف مي شود.
تحقيقات اخير، اثرات مثبت آن را در بيماران مبتلا به ديابت نشان داده است و آزمايش‌هاي انجام يافته بر روي موش‌ها اثرات مذکور را تاييد کرده است. اثرات ديگر آلوئه شامل اثرات ضد سرطان و اسپرم‌کش آن است.
در سال‌هاي اخير، ژل آلوئه به طور وسيع در محصولات آرايشي، بهداشتي و به خصوص در کشور آمريکا مصرف مي‌شود. اين ژل داراي خواص ضد ورم و ضد ميکروبي است و مرطوب کننده مناسبي نيز محسوب مي‌شود. صنايع غذايي آمريکا در محصولات خود از ژل آلوئه به عنوان ماده‌اي موثر در تناسب اندام و سلامتي بدن استفاده مي‌کنند.
طريقه و مقدار مصرف

محصولات مختلف آلوئه به شکل قرص و کپسول به همراه بعضي گياهان ديگر از جمله بلادون ،توسط کارخانه‌هاي داروسازي عرضه شده‌اند.
ميزان عادي مصرف 2/0 – 1/0 گرم آلوئه و يا 1/0- 5 0/0 گرم عصاره آلوئه براي چند شب متوالي مي‌باشد.

استفاده مستقيم از ژل گياه

براي استفاده مستقيم از ژل آلوئه، مي‌توان برگ‌هاي گياه را قطع کرد. در محل قطع شده، ژل بي‌رنگي نمايان مي شود که با فشردن برگ گوشتي گياه، ژل بيرون مي‌زند. مي‌توان از اين ژل به‌طور مستقيم جهت مرطوب کردن پوست، آفتاب سوختگي، زخم سوختگي‌هاي معمولي و نرم کردن اگزماي زير چشم استفاده کرد.
ژل به مرور زمان در معرض هوا تغيير رنگ داده و در نهايت به رنگ قرمز تيره(مايل به سياه) در مي‌آيد.
عوارض جانبي

مصرف بيش از حد ژل(مصرف روزانه يک گرم به مدت طولاني) ممکن است باعث عدم تعادل آب و الکتروليت‌‌هاي بدن، سقط جنين، زايمان زودرس، اسهال خوني و ضايعات کليه شود. همچنين مصرف مقادير بسيار زياد آن ممکن است منجر به مرگ شود.
موارد منع مصرف

نبايد از ژل در زمان تهوع، استفراغ ، دردهاي شکمي، خونريزي مقعد و ضعف شديد استفاده کرد.
در زمان بارداري به غير از دستور پزشک، مصرف آن ممنوع است.
احتياط

- براي مصرف بيش از دو هفته آن، بايد با پزشک مشورت کرد.
- در صورت تاثير نکردن تا 24 ساعت پس از مصرف، ممکن است مشکلات جدي وجود داشته باشد که بايد به پزشک مراجعه کرد.
- چون تأثير ترکيبات آلوئه در کودکان مشخص نيست، بنابراين در اين گونه موارد بايد با پزشک مشورت کرد.
- بهتر است از فرآورده‌هاي صنعتي آلوئه، براي سنين بالاي ده سال و حداکثر به مدت دو هفته استفاده شود. مقدار مصرف عصاره آلوئه در سنين مختلف 17/0- 4 0/0 گرم است که اين ميزان معادل 30- 10 ميلي‌گرم هيدروکسي آنتراکينون در روز است.
مهم‌ترين اثرات گزارش شده صبر زرد

ضد آلرژي ، ضد سرطان، ضد ميکروب، ضد قارچ، ضد ويروس، ضد آفتاب سوختگي، کاهش دهنده قند خون، مسهل، ضد کرم، ضد ورم، مرطوب کننده و نرم کننده، قاعده‌آور، ملين، مقوي معده و کبد.