http://en.wikipedia.org/wiki/Resistant_starchسلام دوستان.سال نو مبارک.درمورد نشاسته مقاوم اطلاعات میخام.....ممنون
http://en.wikipedia.org/wiki/Resistant_starchسلام دوستان.سال نو مبارک.درمورد نشاسته مقاوم اطلاعات میخام.....ممنون
یه سوال بپرسم؟؟؟
یه سوال بپرسم؟؟؟
چطور میشه ما هرچی میگیم شما پیدا میکنید؟ اینهمه اطلاعات و فایل و .... رو از کجا میارید واقعا؟ مال خودتونه یعنی؟ یعنی همه این چیزایی که میپرسیم و شما لطف میکنید فایلشو میدید رو بلدید همشو؟ یعنی ما بیسوادیم واقعا!!!!!!
دوستان من چند تا پایان نامه فارسی نیاز دارم .
اگه کسی بلده چجوری میشه رایگان تهیه کرد لطفا واسم پیغام خصوصی بزاره.ممنون
خیلی راحته
کافیه پروکسی دانشگاه تهران رو پیدا کنی
سلام، خوش اومدین... شما درخواستتون رو بگید تا زودتر به نتیجه برسید!
خیلی ببخشیدا ولی بعضی سوالاتی که میپرسید خیلی ابتدایی هست در حد یک مهندس صنایع غذایی نیست!!!!!
تاپیک خیلی خوبیه ولی دارید با این سوالای بی مورد خرابش میکنید
سلام بچه ها من یه پروژه درباره کنترل کیفیت درکارخانه های کیک می خوام لطفا اگرمطلبی دارین بذارین![]()
خودمم میدونم چیز خاصی نیست اگه چیز خاصی بود که مطلب در موردش زیاد بودمهندس عزیز اینطور نگو دوستان ناراحت می شن. ببین دوست خوبم دست بالای دست بسیار است شاید به نطر من هم مطلبی که شما تقاضا کردین چیز خاصی نباشه و ...
اما اینطور نیست اینجا هر کسی با هر سطحی میتونه سوالاشو بپرسه و من و دوستانم پاسخگوییم.
ما خیلی خوشحال میشیم از حضور شما در این سایت بهره مند بشیم و از دانش و تجربیات شما در زمینه های مختلف استفاده کنیم تا هم اطلاعاتمون افزوده بشه هم سطح علمی مطالب سایت بالاتر برهخودمم میدونم چیز خاصی نیست اگه چیز خاصی بود که مطلب در موردش زیاد بود
بعدشم وقتی من اینجا تقاضای مطلبی میکنم یعنی خودمو خیلی کوچیکتر از اونی فرض کردم که شما فکر میکنید
اگرم اون حرفو زدم دلیل بر این نیست که بخوام دیگران ناراحت بشن!!!!
به هر حال اینجا هر کسی بتونه به دوستان کمک میکنه ماام هیچ کاره ایم . اینجا بحث کوچیک کردن کسی مطرح نیست همه رفقین مهندس.خودمم میدونم چیز خاصی نیست اگه چیز خاصی بود که مطلب در موردش زیاد بود
بعدشم وقتی من اینجا تقاضای مطلبی میکنم یعنی خودمو خیلی کوچیکتر از اونی فرض کردم که شما فکر میکنید
اگرم اون حرفو زدم دلیل بر این نیست که بخوام دیگران ناراحت بشن!!!!
اگه بگید چی به نیازتون میاد بهتره.... مقاله انگلیسی فارسی. یا فقط یه متن فارسی یا انگلیسی در این حیطه ای که گفتی؟
سلام دوستان
شما شرکت معتبری رو سراغ دارید که دوره های مختلف کنترل کیفی مثه HACCP رو برگزار کنه و مدرک بین المللی هم در پایان دوره بده
اگه میشناسید لطفا معرفی کنید با مشخصات
ممنون میشم
آقا کسی نبود اسامی جدید گرایشای ارشد رو به ما بده....؟![]()