مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.خسته نباشید.عیدتون هم مبارک.دوستان در مورد شکلات مطلبی دارید؟ واسه اصول طراحی میخوام.البته تا حدود زیادی جلو رفتم فقط اینا مونده:
پلان کارخانه
فلوچارت کارخانه
الگوی جریان مواد
ماکت کلی طرح

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال بپرسم؟؟؟
چطور میشه ما هرچی میگیم شما پیدا میکنید؟ اینهمه اطلاعات و فایل و .... رو از کجا میارید واقعا؟ مال خودتونه یعنی؟ یعنی همه این چیزایی که میپرسیم و شما لطف میکنید فایلشو میدید رو بلدید همشو؟ یعنی ما بیسوادیم واقعا!!!!!!

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
یه سوال بپرسم؟؟؟
چطور میشه ما هرچی میگیم شما پیدا میکنید؟ اینهمه اطلاعات و فایل و .... رو از کجا میارید واقعا؟ مال خودتونه یعنی؟ یعنی همه این چیزایی که میپرسیم و شما لطف میکنید فایلشو میدید رو بلدید همشو؟ یعنی ما بیسوادیم واقعا!!!!!!

ای بابا این حرف و نزنید . خیر . من اطلاعاتم بخاطر اینکه کلا پروژه انجام میدم دامنه ی زیادی پیدا کرده البته تا حدی. و اینکه منابع انگلیسی زیادی دارم به صورت ئانلود. به قوله دوستانم میتونین به من رفرنس بدین : )

mahshid72

عضو جدید
کنترل کیفیت

کنترل کیفیت

سلام بچه ها من یه پروژه درباره کنترل کیفیت درکارخانه های کیک می خوام لطفا اگرمطلبی دارین بذارین:crying:

پروانه سفید

عضو جدید
دوستان من چند تا پایان نامه فارسی نیاز دارم .
اگه کسی بلده چجوری میشه رایگان تهیه کرد لطفا واسم پیغام خصوصی بزاره.ممنون

midas.h

عضو جدید
سلام.بچه ها کسی اسامی جدید گرایش های اشد رو میدونه؟و اینکه مربوط به چه دروسی ان؟
مثلا اینکه علوم و مواد غذایی یا زیست فناوری مربوط به چه دروسی ان؟ممنون

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
دوستان من چند تا پایان نامه فارسی نیاز دارم .
اگه کسی بلده چجوری میشه رایگان تهیه کرد لطفا واسم پیغام خصوصی بزاره.ممنون

خیلی راحته
کافیه پروکسی دانشگاه تهران رو پیدا کنی

etm

عضو جدید
با سلام
دوستان کسی اطلاع داره از طریق چه آزمونی می تونیم از راه ویسکوزیته به غلظت پی برد؟

amin jalali.

عضو جدید
سلام دوستان از بچه های ارشد اگر کسی هست اطلاع بده که به همدیگه کمک کنیم در سمینارها و مقاله ها

amin jalali.

عضو جدید
خیلی ببخشیدا ولی بعضی سوالاتی که میپرسید خیلی ابتدایی هست در حد یک مهندس صنایع غذایی نیست!!!!!
تاپیک خیلی خوبیه ولی دارید با این سوالای بی مورد خرابش میکنید

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
خیلی ببخشیدا ولی بعضی سوالاتی که میپرسید خیلی ابتدایی هست در حد یک مهندس صنایع غذایی نیست!!!!!
تاپیک خیلی خوبیه ولی دارید با این سوالای بی مورد خرابش میکنید

مهندس عزیز اینطور نگو دوستان ناراحت می شن. ببین دوست خوبم دست بالای دست بسیار است شاید به نطر من هم مطلبی که شما تقاضا کردین چیز خاصی نباشه و ...
اما اینطور نیست اینجا هر کسی با هر سطحی میتونه سوالاشو بپرسه و من و دوستانم پاسخگوییم.

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام بچه ها من یه پروژه درباره کنترل کیفیت درکارخانه های کیک می خوام لطفا اگرمطلبی دارین بذارین:crying:

اگه بگید چی به نیازتون میاد بهتره.... مقاله انگلیسی فارسی. یا فقط یه متن فارسی یا انگلیسی در این حیطه ای که گفتی؟

amin jalali.

عضو جدید
مهندس عزیز اینطور نگو دوستان ناراحت می شن. ببین دوست خوبم دست بالای دست بسیار است شاید به نطر من هم مطلبی که شما تقاضا کردین چیز خاصی نباشه و ...
اما اینطور نیست اینجا هر کسی با هر سطحی میتونه سوالاشو بپرسه و من و دوستانم پاسخگوییم.
خودمم میدونم چیز خاصی نیست اگه چیز خاصی بود که مطلب در موردش زیاد بود
بعدشم وقتی من اینجا تقاضای مطلبی میکنم یعنی خودمو خیلی کوچیکتر از اونی فرض کردم که شما فکر میکنید
اگرم اون حرفو زدم دلیل بر این نیست که بخوام دیگران ناراحت بشن!!!!

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
بعدشم وقتی من اینجا تقاضای مطلبی میکنم یعنی خودمو خیلی کوچیکتر از اونی فرض کردم که شما فکر میکنید
ما خیلی خوشحال میشیم از حضور شما در این سایت بهره مند بشیم و از دانش و تجربیات شما در زمینه های مختلف استفاده کنیم تا هم اطلاعاتمون افزوده بشه هم سطح علمی مطالب سایت بالاتر بره

پروانه سفید

عضو جدید
دوستان من پروکسی دانشگاه تهران یا تربیت مدرسو برای دانلود از کتابخانش چطوری میتونم پیدا بکنم؟لطفا کمکم بکنین:(
من چطوری میتونم فایل چند تا پایان نامه فارسی رایگان پیدا بکنم؟ لطفا کمکم بکنین:(

shirinasal

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

سلام بچه ها کسی راجع به انزیم لاکتاز (بتاگالاکتوزیداز) مطلب یا مقاله ای داره خیلی فوریه ممنون اگه کمکی کنید:)

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
به هر حال اینجا هر کسی بتونه به دوستان کمک میکنه ماام هیچ کاره ایم . اینجا بحث کوچیک کردن کسی مطرح نیست همه رفقین مهندس.
من و هر کسی هم اگه مطلبی و نتونه پیدا کنه اینجا پست میذاره تا بقیه پیدا کنن .

new moon

عضو جدید
با سلام دوباره... دوباره مزاحم شدم :D من یه مقاله انگلیسی درباره فرآیند آبگیری اسمزی یا فرآنبدهای none thermal میخواستم...کمک کتید ممنون میشم...

mahshid72

عضو جدید
اگه بگید چی به نیازتون میاد بهتره.... مقاله انگلیسی فارسی. یا فقط یه متن فارسی یا انگلیسی در این حیطه ای که گفتی؟

این درخواست من برای پروژه درس کنترل کیفیتمونه .اطلاعاتی درباره تولیدمحصول ازابتداتارسیدن به بازار-خصوصیات فیزیکی شیمیایی میکروبی محصول-ازمایش های انجام شده به منظورکنترل کیفیت -نمودارهای اماری و........انگلیسی وفارسی باشه مهم نیست .:dدوستان اگرکمک کنین لطف بزرگی کردین

Roozegar14

عضو جدید
دوره های ایزو

دوره های ایزو

سلام دوستان
شما شرکت معتبری رو سراغ دارید که دوره های مختلف کنترل کیفی مثه HACCP رو برگزار کنه و مدرک بین المللی هم در پایان دوره بده
اگه میشناسید لطفا معرفی کنید با مشخصات
ممنون میشم

بله بهترین آنها نهاد بین المللی جی ای سی انگلستان است
که دوره اینترنتی هم دارد
سایت ان gic-iran .com
در یازده کشور هم کار می کنند

abdcef

عضو جدید
سوال

سوال

درمورد عملکرد دستگاه هموژنایزر سوال داشتم....
سیکل یا pass تو این دستگاه چیه؟؟؟

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
آقا کسی نبود اسامی جدید گرایشای ارشد رو به ما بده....؟:cry:

گرايش علوم موادغذايي
گرايش شيمي موادغذايي
گرايش مهندسي صنايع غذايي
گرايش تكنولوژي مواد غذايي
گرايش ميكروبيولوژي موادغذايي
گرايش فناوري تبديل موادغذايي
گرايش مهندسي موادوطراحي صنايع غذايي

eng-zeinab

عضو جدید
سلام دوستان یه سوالی داشتم علامت بیماریTiger heartچیست؟؟؟؟؟؟؟

ویه سوال دیگه در محیط هکتون آگار کلنی هاسالمونلا به چه صورت ظاهر میشود؟؟؟؟؟؟؟

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام دوستان یه سوالی داشتم علامت بیماریTiger heartچیست؟؟؟؟؟؟؟

ویه سوال دیگه در محیط هکتون آگار کلنی هاسالمونلا به چه صورت ظاهر میشود؟؟؟؟؟؟؟

tiger heartthe striped and mottled myocardium of young cattle affected by a malignant form of foot-and-mouth disease.

aaaa.JPG

abdcef

عضو جدید
درخواست مطلب

درخواست مطلب

سلام دوستان عزیز...درمورد خواص انتی اکسیدانی و امولسیفایری اب پنیر مطلب میخواستم..ممنون میشم اگه کمک کنید.:gol:

maryam.

عضو جدید
در خواست مطلب

در خواست مطلب

سلام دوستان.میشه در مورد تکنولوژی ماست بهم کمک کنین:cry::(:(

بالا