ممنونم خیلی خوب بود. شما مطالبی برای سمینار دارین که کمی میکروبی هم باشه؟ هیچ مطلبی ندارم اگه پیدا نکنم باید حذف کنم
مورد اول
از کتاب Dairy Processing Handbook
http://uplod.ir/jyler8zpv29q/Dairy_Processing_Handbook.pdf.htm
باسلام خدمت دوستان عزیز.ی سری فاکتور تست پنل برای دوغ و پنیر و پنیر خامه ای و ماست لازم دارم.ممنون میشم کمکم کنید.لطفا پیام بزارید.مرسی.
سلام بچهها کسی منو کمک نکرد راجع به سمینارمموضوعش مهم نیس ولی زودتر باید اماده کنم که ارائه دارم. هر کس هر مطلبی داره کمکم کنه.ممنونم
سلام دوستان....خیلی کلافه امممممم(( در مورد انتخاب موضوع پایان نامه خیلی قکرم مشغوله....درباره میکروبیولوژی صنعتی...گرایشم هم مهندسی هست...درواقع مثلا درباره تولید یه آنزیم از باکتری میتونه باشه یا لیوفیلیزه کردن به روش های مختلف...!!! موضوع تو ذهنم هست ولی کلی هست...خواهش میکنم کسی ایده ای، نظری؛ کمکی داشته باشه دعاگویش خواهم بود.....
سلام من کتاب فرشته مالک رو دارمسلام
خیلی دنبال این کتابا گشتم ولی پیدا نکردم
چربی و روغن های نباتی ترجمه فرشته مالک
فراوری چربی و روغن های خوراکی ترجمه دکتر کدیور
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
كپسول دار كردن باكتري هاي پروبيوتيك خوبه؟؟؟
به هر حال هر عاملي كه باعث بشه باكتري هاي پروبيوتيك در طي فرايند يا نگهداري و... ماندگاريشون بيشتر بشه از نظر صنايع غذايي مفيدههممم به نظر جالب میاد...ولی میشه یه کم بازترش کنین این موضوع رو؟ تا اونجایی که من میدونم کپسول دار کردن باکتری های بدون کپسول از طریق تزریق ژن مربوطه هست ولی تو پروبیوتیک ها مثلا فایده اش چیه؟؟ مرسی از راهنماییتون)
هممم به نظر جالب میاد...ولی میشه یه کم بازترش کنین این موضوع رو؟ تا اونجایی که من میدونم کپسول دار کردن باکتری های بدون کپسول از طریق تزریق ژن مربوطه هست ولی تو پروبیوتیک ها مثلا فایده اش چیه؟؟ مرسی از راهنماییتون)
سلام میشه لطفا یه راهنمایی درباره روش سطح پاسخ بهم بکنید .بدونم از کجا شروع کنم کافیه ...
Response Surface Methodology= RSM= روش سطح پاسخ
با نرم افزار آماری متغیرهای مستقل و وابسته، تعداد تکرار و محدوده های متغیرهای مستقل رو تعیین می کنن و یه طرح آزمون می گیرن
پاسخ هایی که در آزمایش های مربوط یه متغیرهای وابسته می گیرن بهش می گن Response یا پاسخ
پاسخ ها رو وارد می کنن پس از انجام آزمایش تجربی
و بهینه یابی یا تعریف مدل یا آنووا بصورت ترسیم گرافیکی یا تعریف مدل و اثرهای معناداری رو ازش نتیجه می گیرن
روش سطح پاسخ یه روش آماری هست، و با نرم افزارهای آماری قابل اجرا هس. مثل دیزاین اکسپرت Design Expert
مزیتش نسبت به بقیه روش ها چیه؟؟
منظورتون از بقیه روش ها؟؟ لطفا اسمشون رو بگید.
کپسول دور باکتری ک بطور ذاتی دور سلول باکتریایی رو احاطه کرده و جنسسش معمولا پلی ساکاریدی هست و باعث چسبندگی و حالت آدامس مانند و کشدار و خامه ای سطح کلنی در محیط کشت می شه و می تونه به عنوان لایه مقاوم در برابر شرایط نامطلوب مطرح بشه یه موضوع کاملا جداگانه هست ک مثلا کلبسیلا توو خانواده انتروباکتریاسه تنها باکتری کپسول دار هست
انکپسولاسیون، یک روش هست برای کپسوله کردن مواد حیاتی (آنزیم، ویتامین؛ اسیدچرب؛ .... ) و سلول های زنده؛ که جنس ماده کپسوله کننده می تونه پروتئینی، پلی ساکاریدی یا حتی لیپیدی باشه! که با توجه به این که ماده غیرزنده می تونه مغز کپسول باشه هیچ گونه تزریق ژنی انجام نمی شه فقط با روش هایی مثل اسپری درایر، میکرویو، ... ماده کپسولانت یا دیواره دور هسته یا مغز کپسول رو می گیره و اندازه کپسول در حد میکرو یا نانو هست ک بترتیب می گن میکروکپسولاسیون و نانوکپسولاسیون
در مورد پروبیوتیکها، دو مورد رو سراغ داریم میکروب پروبیوتیک، محصول پروبیوتیک! محصولی پروبیوتیک هست که موقع رسیدن به روده انسان دارای 10 به توان 10 سلول زنده باکتری مفید باشه و پروبیوتیک ها در معرض اسید معده و قلیای های صفراوی قرار می گیرند؛ انکپسولاسیون به زنده ماندن و حفظ تعداد لازم در محصول غذایی در طی نگهداری در بسته قبل از مصرف و پس از مصرف حین گذشتن از معده و روده کمک می کنه و فقط در روده تحت اثر پی اچ قلیایی باز و شکافته می شه تا این پروبیوتیک بیاد و توو محیط روده مستقر شه و ....
برای اطلاع بیشتر می تونین "کپسولاسیون" رو در کتابها و مقالات فارسی و لاتین بررسی بفرمایید![]()