مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام. لطفا در مورد روغن های خوراکی و اسید های چرب خوراکی کتاب بهم معرفی کنید...

مثلا میخوام بدونم درصد کدوم روغن بیشتر باشه بهتره ؟ چطوری ارزش روغن را محاسبه می کنین و هر چیزی که به روغن گیاهی ربط داشته باشه و جدید و علمی باشه... خیلی خیلی از لطفتون متشکرم
 

mahyasin

عضو جدید
سلام دوستان عزیز شما راجع به بیسکوئیت جو اطلاعات دارین؟بیسکوئیت جو بدلیل داشتن سبوس اسیدیته بالا و خاکستر بالائی داره.میتونین برای حل این مشکلات ایده بدین؟:(
 

penelopee

عضو جدید
ممنون از مطلب قشنگت;)

موضوعات جدید در صنعت شیر که بشه روش کار کرد چیا هستن ؟

مرسی :gol:
 

penelopee

عضو جدید
مقاله

مقاله

اگه امکانش باشه هر کدوم ( کتاب،مقاله،خلاصه و...) جداگانه و فهرست بندی شده بر اساس موضوع توی تاپیک های مشخص باشه،عالی میشه.
ممنون :)
 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز شما راجع به بیسکوئیت جو اطلاعات دارین؟بیسکوئیت جو بدلیل داشتن سبوس اسیدیته بالا و خاکستر بالائی داره.میتونین برای حل این مشکلات ایده بدین؟:(

سلام .

من این فایل پی دی اف رو داشتم . فکر نمیکنم زیاد بدرد بخوره ولی خالی از لطف نیست که یه نگاهی بهش بندازی .

بسکوئیت سازی

بسکوئیت جو همون بسکوئیت رژیمی هستش ؟!
 

peca

عضو جدید
سلام دوستان کسی جزوه از :
بیوفیزیک - عباسی
قند - مصباحی (تصفیه)
غلات - کنت - دکتر سیدین
روغن -دکتر نیکو پور و شیمی روغن دکتر قوامی
لبنیات - دکتر عزت پناه و احسانی
میکروب صنعتی - وولف کردگر
ممنون میشم اگه هر کدوم را دارین در اخیتار بذارین
 

ملیسا361

عضو جدید
سلام عریرم
من میخوام باشما درارتباط باشم
من ی عالمه سوال درباره رشته ام دارم
خواهش میکنم
رشته من صنایع غذاییه
ولی متاسفانه دانشگاهمه ک ی کم دلسردم کرده
 

ملیسا361

عضو جدید
سلام
من ی عالمه سوال دارم
ترم 2 هستم
نه مرجعی نه راهنمایی نه مشوقی نه کسی
ب دادم برسید
چرا باید دانشگاه منو سرکوفت کنن رو سرم؟
چرا باید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مگه همتون نمیگیئ مهم رشته ست؟
ی کمک
خواهش میکنم
منو دارن دلسرد
م میکنن
 

*نيروانا*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام طرز تهيه نون باگت رو مي خوام با همه ريزه كاريهاي توليد..ممنون ميشم كمكم كنين
 

المیر

عضو جدید
سلام ملیسا جان
خوبی
چراسرکوفت
احتمالا نمیدونن چقدربچه های صنایع مفیدند وکارازدستشون برمیاد
باقدرت برو جلو
بهمه نشون بده که چی میخونی ومیدونی
ارزوی موفقیت برات دارم
 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام عریرم
من میخوام باشما درارتباط باشم
من ی عالمه سوال درباره رشته ام دارم
خواهش میکنم
رشته من صنایع غذاییه
ولی متاسفانه دانشگاهمه ک ی کم دلسردم کرده

سلام
من ی عالمه سوال دارم
ترم 2 هستم
نه مرجعی نه راهنمایی نه مشوقی نه کسی
ب دادم برسید
چرا باید دانشگاه منو سرکوفت کنن رو سرم؟
چرا باید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مگه همتون نمیگیئ مهم رشته ست؟
ی کمک
خواهش میکنم
منو دارن دلسرد
م میکنن

سلام . خوبین ؟!

ما بیشتر توی تاپیک زیر درد و دلامونو میکنیم ! :D

زنگ تفریح ... گپ و گفت های خودمونی!


توی این تاپیک بچه ها درخواست ها و سوالاشون رو میپرسن .
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام
من ی عالمه سوال دارم
ترم 2 هستم
نه مرجعی نه راهنمایی نه مشوقی نه کسی
ب دادم برسید
چرا باید دانشگاه منو سرکوفت کنن رو سرم؟
چرا باید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مگه همتون نمیگیئ مهم رشته ست؟
ی کمک
خواهش میکنم
منو دارن دلسرد
م میکنن


سلام
اونایی که دارن ما صنایع غذایی ها رو دلسرد میکنن
نمیدونن هرچیزی که به صورت بسته بندی میل میکنن به خاطر زحمات ما بود
 

esm_samaneh

عضو جدید
با تشکر از اینکه باعث انتقال اطلاعات هستید.
ممنون میشم اگر اطلاعاتی راجع به کاربرد بتا گلوکان در صنعت در اختیارم بگذارید.
 

only_leopard124

عضو جدید
سلام .من چطوری میتونم مقاله های هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
رو بگیرم.آخه لینکی برای دانلودش نیست.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
متشکرم.
 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Samand112000

عضو جدید
سلام
ازشرکت های فروش مواد اولیه (بیشتر لبنیات)راحت میشه تهیه کرد
تو لبنیات از انواع اسانس ها استفاده میکنن:نعناع ،پونه،ریحان........ تا خیار و.......
این شرکت ها بیشتر وارد کننده هستند،توی گوگل یه جستجو بکنی تلفن و آدرس این شرکت ها هست مثل :کیان مشکات ،پیشگامان صدیق......
یه سوال:شما خودتم ظاهراً دستت تو تولیده،درست میگم یا نه؟اگه هست میشه بگی کجا؟
 

a3emoon

عضو جدید
دوستان پاسخ هرکدوم رو که می تونید ممنون می شم قرار بدید به فارسی و یا لاتین .
1) وجود هوا در شیر چه مسائل تکنولوژیکی در کارخانه جات شیر ایجاد می کند؟
2)مهمترین عواملی که بر روی موتاروتاسیون تاثیر می گذارند به همراه علت ؟
3) اثر هر کدام از موارد زیر بر روی واکنش مایلارد:
pH - دما - فسفات کلسیم - نگه داری شیر کندانسه
ممنونم.

 
دوستان پاسخ هرکدوم رو که می تونید ممنون می شم قرار بدید به فارسی و یا لاتین .
1) وجود هوا در شیر چه مسائل تکنولوژیکی در کارخانه جات شیر ایجاد می کند؟
2)مهمترین عواملی که بر روی موتاروتاسیون تاثیر می گذارند به همراه علت ؟
3) اثر هر کدام از موارد زیر بر روی واکنش مایلارد:
pH - دما - فسفات کلسیم - نگه داری شیر کندانسه
ممنونم.

1) وجود هوا در شیر در مرحله بوگیری یا دیراتور مشکل ایجاد میکنه و بو گیری خوب صورت نمیگیره.
2) از عوامل متوارسیون pH و دما و غلظت
3) PH تسریع /افزایش دما باعث قهوه ای شدن/
 

kiana.d

عضو جدید
بچه ها كسي امسال كنكور ارشد شركت كرد؟؟
اونايي كه شركت كردن چطور دادن؟
به نظرشون سوالا چطور بود؟
كسي ميدونه تا رتبه چند ميشه قبول شد؟؟
(منظورم بچه هاي صنايع غذايي هستن)
 
بالا