a3emoon
عضو جدید
هرچیزی که مطمئن هستید به درد بخوره خوبه .دوست عزیز کتاب لاتین به دردت میخوره؟
ممنون
هرچیزی که مطمئن هستید به درد بخوره خوبه .دوست عزیز کتاب لاتین به دردت میخوره؟
توی ایران نه همچین گرایشی نداریم .سلام نمیدونید ارشد بسته بندی داریم یانه؟؟؟؟؟
سلام دوستان عزیز شما راجع به بیسکوئیت جو اطلاعات دارین؟بیسکوئیت جو بدلیل داشتن سبوس اسیدیته بالا و خاکستر بالائی داره.میتونین برای حل این مشکلات ایده بدین؟
سلام عریرم
من میخوام باشما درارتباط باشم
من ی عالمه سوال درباره رشته ام دارم
خواهش میکنم
رشته من صنایع غذاییه
ولی متاسفانه دانشگاهمه ک ی کم دلسردم کرده
سلام
من ی عالمه سوال دارم
ترم 2 هستم
نه مرجعی نه راهنمایی نه مشوقی نه کسی
ب دادم برسید
چرا باید دانشگاه منو سرکوفت کنن رو سرم؟
چرا باید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مگه همتون نمیگیئ مهم رشته ست؟
ی کمک
خواهش میکنم
منو دارن دلسرد
م میکنن
سلام
من ی عالمه سوال دارم
ترم 2 هستم
نه مرجعی نه راهنمایی نه مشوقی نه کسی
ب دادم برسید
چرا باید دانشگاه منو سرکوفت کنن رو سرم؟
چرا باید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مگه همتون نمیگیئ مهم رشته ست؟
ی کمک
خواهش میکنم
منو دارن دلسرد
م میکنن
من اطلاعاتی راجع به بتاگلوکان میخواستم.
با تشکر از اینکه باعث انتقال اطلاعات هستید.
ممنون میشم اگر اطلاعاتی راجع به کاربرد بتا گلوکان در صنعت در اختیارم بگذارید.
نون باگت..مي خوام...لطفا
یه سوال:شما خودتم ظاهراً دستت تو تولیده،درست میگم یا نه؟اگه هست میشه بگی کجا؟سلام
ازشرکت های فروش مواد اولیه (بیشتر لبنیات)راحت میشه تهیه کرد
تو لبنیات از انواع اسانس ها استفاده میکنن:نعناع ،پونه،ریحان........ تا خیار و.......
این شرکت ها بیشتر وارد کننده هستند،توی گوگل یه جستجو بکنی تلفن و آدرس این شرکت ها هست مثل :کیان مشکات ،پیشگامان صدیق......
1) وجود هوا در شیر در مرحله بوگیری یا دیراتور مشکل ایجاد میکنه و بو گیری خوب صورت نمیگیره.دوستان پاسخ هرکدوم رو که می تونید ممنون می شم قرار بدید به فارسی و یا لاتین .
1) وجود هوا در شیر چه مسائل تکنولوژیکی در کارخانه جات شیر ایجاد می کند؟
2)مهمترین عواملی که بر روی موتاروتاسیون تاثیر می گذارند به همراه علت ؟
3) اثر هر کدام از موارد زیر بر روی واکنش مایلارد:
pH - دما - فسفات کلسیم - نگه داری شیر کندانسه
ممنونم.