farideh_313
عضو
سلام و درود
راجع به محاسبه جدول ارزش تغذیه ای برای فراورده های گوشتی کسی میتونه به من کمک کنه؟
سلام.خب مهندس چه مصولاتی؟ وآیا دادین برا ارزیابی یا میخواین فقط حساب کتاب کنید و درج گنین رو کالاتون؟
سلام و درود.براي سوسيس 40 و 55 درصد گوشت مرغ،كالباس 40 درصد.همبرگر30 و 60 درصد گوشت قرمز و كباب لقمه 70 درصدگوشت قرمز و لقمه برگر30 درصد گوشت قرمز
ميخام حساب كنم براي درج روي بسته ها.تشكرفراوان
سلام.
اگر راهنمای درج برچسب رو میخواهید استانداردهای ملی شماره 4469 (راهنماي برچسبگذاري تغذيهاي) و 4711 (ادعاهاي تغذيه اي در برچسب گذاري مواد غذائي) و همچنین حداقل ضوابط برچسب گذاري مواد غذايي و مكمل هاي رژيمي- غذايي و ورزشي معاونت غذا و دارو رو میتونید مطالعه کنید.