سلام.بچه ها پاسخ سوالات آخر فصل کتاب مبانی کارافرینی نوشته ی محمود احمدپور داریانی رو کی داره؟ میخرم.فقط لطفا تا یه هفته جواب بدید چون دیگه بعده اون به دردم نمیخوره
حالا اون مفاهیمی که مشکل داری بگو شاید کسی از اینجا رد شد کمکت کرد ...
سلام....بابا من خودم آخره مرامم....سلام
بازم از شما ممنونم.
توی گروه صنایع غذایی فرد با مرام و معرفت کم پیدا میشه.
ممنون دوست عزیز تالار مکانیک
سلام
من باید جواب دوتا سوال رو به استادمون تحویل بدم سوالها از درس اصول نگه داری مواد غذایی هستش و ممنون میشم کمکم کنید
1- منحنی رشد با افزایش فعالیت آبی : کپک و مخمر و آنزیم با افزایش فعالیت آبی منحنی رشدشون به سمت بالا یعنی افزایش پیدا میکنه ولی در اکسیداسیون چربی در اول کاهش و سپس افزایش پیدا میکنه دلیلش چیه ؟
در واکنش قهوه ای شدن با افزایش فعالیت آبی در ابتدا منحنی رشد افزایش و سپس کاهش پیدا میکنه دلیلش چیه ؟
2- خشک کن تونلی دو نوع داره کو کارنت و کانتر کارنت . یه مقایسه ای از این دو میخوام و بازده کدوم بیشتره و چرا ؟
خواهش میکنم کمک کنین
سلام و درود
راجع به محاسبه جدول ارزش تغذیه ای برای فراورده های گوشتی کسی میتونه به من کمک کنه؟