یه سوال
وقتی واسه برخی کارخانجات معروف مواد غذایی میریم تا اونجا کار کنیم مصاحبه علمی می کنن اگه بلد نشدیم قبولمون نمیکنن لرای جواب به سوالاتشون باید چه کتابی رو مطالعه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همچنین میگن مدرک پژوهشی داری چطوری مدرک پژوهشی میتونم تهیه کنم؟؟؟؟؟؟
هرکی میدونه لطفا کمکم بکنه.ممنون
دوست عزیز
برای ورود به کارخانجات خصوصی، شما باید در زمینه صنعت مربوطه و بسته بندی ، دستگاه ها ، آزمایشگاه و آزمایشات عمومی و تخصصی مربوطه اطلاعات کاملی کسب کنید. البته معمولاً در اکثر کارخانجات مصاحبه علمی انجام نمی شود مگر در قالب تجربیات و سوابق شخص مصاحبه شونده. به نظر من ابتدا سعی کنید رزومه ای تهیه نمایید. در صورتی که سابقه ای ندارید این رزومه می تواند برگرفته ای از دوره های کارآموزی ، دوره های آموزشی گذرانده ، تحقیقها ، فعالیتها و پروژه هایی باشد که در دوران دانشجویی به انجام رسانده اید. در صورتی که مشکلی در این زمینه داشتید پیغام بگذارید تا بیشتر راهنماییتون کنم.
در مورد مدرک پژوهشی، اگر منظور سابقه پژوهشی باشد و اگر هنوز ارتباطتان با دانشگاه قطع نشده باشد، می توانید با کمک اساتید، دانشجویان دکترا و ارشد به صورت کار گروهی یا مستقل و به صورت ارائه پوستر در زمینه پیشنهادی اساتید در صنعت مورد علاقه تان در همایشها، کنفرانس های داخلی که سالانه در شهرهای مختلف برگزار می گردد، شرکت نمایید. اگر درس سمینار جزو واحدهای گذرانده تان باشد، خود آن یک فعالیت پژوهشی است.
با توجه به سیستمی شدن کارخانجات و نیازهای مربوطه، پیشنهاد دیگر من برای شما گذراندن دوره های کنترل کیفیت عمومی، نمونه برداری، کالیبراسیون، سیستم های بین المللی ایزو، ایمنی آزمایشگاه و .... در شرکت های معتبر دارای مدارک معتبر است. بدین ترتیب شما از فردی که سابقه ای نداره کمی جلوتر خواهید بود. اگر سؤالی در رابطه باموارد بالا داشتید، تردید نکنید و حتماً بپرسید.