hamid rad
کاربر فعال صنایع غذایی
سلام دوست عزیز
من چند وقت پیش تو کارخونه با چند تا مشکل مواجه شدم در مورد ماندگاری و بافت کیک و کلوچه البته بیشتر مشکل من به کیک مربوط میشه . حالا دنبال منابع معتبر میگردم تا بتونم اطلاعات جدید تری در مورد فرمولاسیون کیک بدست بیارم. ولی فعلا به نتیجه خاصی نرسیدم تو نت اکثر اطلاعات تکراریه فکر کنم باید دنبال مراجع معتبر تری باشم یا بتونم کسی رو پیدا کنم که تو این زمینه کار کرده و تجربه داشته باشه. شما پیشنهاد خاصی دارید؟ ممنون از لطفتون![]()
آره برات چند تا فرمولاسیون میزارم از رفرنس معتبر و اینکه اگه تونستی برام مشکل و بنویس یا میل کن که من مشکل خاصشم برات دنبالش بگردم ... یا علی harad@ymail.com