دل از من برد و روی از من نهان کرد .......................... خدا را با که این بازی توان کردیک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد..........................یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
دل از من برد و روی از من نهان کرد .......................... خدا را با که این بازی توان کردیک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد..........................یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
دل از من برد و روی از من نهان کرد .......................... خدا را با که این بازی توان کرد
تا توانی دلی به دست آور ................. دل شکستن هنر نمی باشددر راه عشق فاصله ی قرب و بعد نیست....................می بینمت عیان و دعا می فرستمت
دردا و دریغا که در این بازی خونینتا توانی دلی به دست آور ................. دل شکستن هنر نمی باشد
تو ای جان و دل من هستی من ................. تو ای در شام غم ها مستی مندردا و دریغا که در این بازی خونین
بازیچه ایام دل آدمیان است
تو ای جان و دل من هستی من ................. تو ای در شام غم ها مستی من
یکی بخشش می کنه جونشو با عزت نفس ...................... دیگری بهر یه لقمه نون شکایت می کنهنازار دلی را که تو جانش باشی
معشوقه پیدا و نهانش باشی
زان میترسم که از دل آزردن تو
دل خون شود و تو در میانش باشی
یکی بخشش می کنه جونشو با عزت نفس ...................... دیگری بهر یه لقمه نون شکایت می کنه
من که می دانم شبی عمرم به پایان می رسد ............... نوبت خاموشی من سهل و آسان می رسدهر گل نو که در جهان آید
ما به عشقش هزار دستانیم
دل برقرار نیست که گویم نصیحتیمن که می دانم شبی عمرم به پایان می رسد ............... نوبت خاموشی من سهل و آسان می رسد
من که می دانم به دنیا اعتباری نیست نیست ................. بین مرگ و آدمی قول و قراری نیست نیستدل برقرار نیست که گویم نصیحتی
از راه عقل و معرفتش رهنمون شوم
من که می دانم به دنیا اعتباری نیست نیست ................. بین مرگ و آدمی قول و قراری نیست نیست
تا کی ای جان اثر وصل تو نتوان دیدن ................ که مرا نیست دگر طاقت هجران دیدنتا گنج غمت در دل ویرانه مقیم است
همواره مرا کنج خرابات مقام است
ناصحا بیهوده میگویی که دل بردار از اوتا کی ای جان اثر وصل تو نتوان دیدن ................ که مرا نیست دگر طاقت هجران دیدن
تا شدم حلقه به گوش درِ میخانه ی عشق ................... هر دم از نو غمی آید به مبارک بادمناصحا بیهوده میگویی که دل بردار از او
من به فرمان دلم، کِی دل به فرمان منست
تا شدم حلقه به گوش درِ میخانه ی عشق ................... هر دم از نو غمی آید به مبارک بادم
نه مجنونم که دل بردارم از دوست ................ مده گر عاقلی بیهوده پندممنم که شهره شهرم به عشق ورزیدن
منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنحیدن
ممنون
شبتون خوش
نه مجنونم که دل بردارم از دوست ................ مده گر عاقلی بیهوده پندم
خسته نباشید و شب شما هم به خیر
مرا خود با تو سرّی در میان هست .............. وگرنه روی زیبا در جهان هستماهم آمد به در خانه و در خانه نبودم
خانه گوئی به سرم ریخت چو این قصه شنودم
مرا خود با تو سرّی در میان هست .............. وگرنه روی زیبا در جهان هست
تو خود چه لعبتی ای شهسوار شیرین کار .............. که توسنی چو فلک رام تازیانه ی توستتا نفس را راست کردم، ریخت اوراق حواس
دست تا بر دست سودم، نوبهار از دست رفت
پی به عیب خود نبردم تا بصیرت داشتم
خویش را نشناختم، آیینهدار از دست رفت
تو خود چه لعبتی ای شهسوار شیرین کار .............. که توسنی چو فلک رام تازیانه ی توست
شیطان غم هر آنچه تواند بگو بکن ................ من برده ام به باده فروشان پناه از اوتکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافریست
راه رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
شیطان غم هر آنچه تواند بگو بکن ................ من برده ام به باده فروشان پناه از او
نه هر درخت تحمل کند جفای خزان ....................... غلام قامت سروم که این قدم داردوفا کنیم وملامت کشیم وخوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن
مبر ظن کز سرم سودای عشقت ............... رود تا در وجودم استخوان هستدستم نداد قوت رفتن به پيش يار
چندي به پاري رفتم و چندي به سر شدم
مبر ظن کز سرم سودای عشقت ............... رود تا در وجودم استخوان هست
ندانمت به حقیقت که در جهان به چه مانی .............. جهان و هر چه در او هست صورت اند و تو جانیتا عنان آمد به دستم، اختیار از دست رفت
عمر باقی مانده را صائب به غفلت مگذران
ندانمت به حقیقت که در جهان به چه مانی .............. جهان و هر چه در او هست صورت اند و تو جانی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اولین مسابقۀ "مشاعرۀ سنتی دور همی" با جایزه | مشاعره | 109 | |
![]() |
مشاعرۀ شاعران | مشاعره | 11 |