pas az bazghasht az Torkie:anja eslam nadidam vali mosalman chera va dar Iran eslam didam vali mosalman nadidam!Dr.Ali Shariati
آدمهای ساده را دوست دارم. همان ها که بدی هیچ کس را باور ندارند. همان ها که برای همه لبخند دارند. همان ها که همیشه هستند، برای همه هستند.
آدمهای ساده را باید مثل یک تابلوی نقاشی ساعتها تماشا کرد؛ عمرشان کوتاه است.
بسکه هر کسی از راه می رسد یا ازشان سوءاستفاده می کند یا زمینشان میزند یا درس ساده نبودن بهشان می دهد.
آدم های ساده را دوست دارم. بوی ناب “آدم” می دهند.
عالی بود. ممنون.
دوست گلم صدق و بی آزاری و خدمت به خلق سه شاه كليد هستند كه هر انساني داشته باشد واقع انسان است
از اينجور آدما خيلي هست بيشتر از چيزي كه در واقع پيداست .
فقط چون توي اين دوره و زمونه بدگماني زياد شده آدماي خوب بين بدها گم شده اند.
اما من ديگه دوست ندارم ساده باش.آدمهای ساده را دوست دارم. همان ها که بدی هیچ کس را باور ندارند. همان ها که برای همه لبخند دارند. همان ها که همیشه هستند، برای همه هستند.
بسکه هر کسی از راه می رسد یا ازشان سوءاستفاده می کند یا زمینشان میزند یا درس ساده نبودن بهشان می دهد.
آدمهای ساده را دوست دارم. همان ها که بدی هیچ کس را باور ندارند. همان ها که برای همه لبخند دارند. همان ها که همیشه هستند، برای همه هستند.
مسلمان بودن تنها در نماز خواندن نیست کسی که ظلم را می بیند ومبارزه نمی کند مسلمان نیست ,کسیکه فقط سر در کتابهایش برده و به رنج مردم شکنجه های مبارزان ,استثمار کارگران و فقر دهقانان بی اعتناست,مسلمان نیست...
اما من ديگه دوست ندارم ساده باش.
تا سگ نشوي و گرد خيابان نگردي گرگ بيابان نمي شي
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگر در یک خانواده غیر مسلمان به دنیا اومده بودید، آیا باز هم مسلمان بودید؟ | بحث و گفتگوی فلسفی | 298 | |
ک | مسلمان ظاهری، مسلمان واقعی | بحث و گفتگوی فلسفی | 91 |