مهم نیست مسیحی باشی ، یهودی باشی ، زرتشت باشی ، ... ویا مسلمان چیزی که مهمه اینه که چگونه بتونی خدایت را احساس کنی واسلام هم فقط یه بهونه برای رسیدن به خداست 
خدا در قران میفرماید:مسلمانان یهودیان صایبیان و عیسویان و به طور کلی هر کس به خدا و روز اخرت ایمان بیاورد و درستکار باشد نه ترسی دارد نه غصه ای...
اونچه که در این ایه واضحه اینه که نام دین مهم نیست...هر دینی که از سوی خدا باشه در صورتی که به قوانینش درست عمل شه نزد خدا قابل قبوله....
ببخشید کافر جان که اینو میگم
منم با لفظ این کلمه مشکل دارم که بین همه جا افتاده
مسلمان واقعی
من فک میکنم مسلمون بودن یا نبودن شده مثل شهرت یا محل تولد یا صادره از فلان جا...
شده مثل یه ارم
اگه شما با مسلمون واقعی مشکل داری من اصلا تو خود ه مسلمون بودن موندم همه ادیان برا هدایت اوومدن اما به اقتضای اون زمان و هر چه که بیشتر جلو رفتیم با زم به اقتضای زمان و موقعیت این امر تکمیل شده ولی بودند کسانی که برا سودجویی و منافع شخصی با توطئه دست به تحریف دین زدند
این و قبول دارم اسلام کاملترین دینه اما اگه تو اون قدیم قدیما ادعا شد این دین از تحریف بدور مونده الان خودمون داریم تحریفش میکنیم خودمون با سخت تر کردن شرایط و احکام روفو شده و کت و شلواره به خورد این و اون میدیم بخدا دین ما فرا تر از این ذکر گفتن ها و منبر و تسبیح و نماز شب و روزه و صدقه و این حرفاس
باشه قبول من یه پوچ گرا.....
اگه از بچگی هم یادم ندادم باید حتی واسه یه دم و بازدم ساده سپاسگزار حق تعالی باشی اما اینم دلیل نمیشه با سنت گرایی اینقد ایمان نسبی رو حتی در حد اپسیلون واحد رو در دیگرون به خطر بندازیم
فک میکنم مسلمون واقعیexpier ش خیلی وقته تموم شده
شایدم.....
مسلمون بودن پرهیز ها و گرایش هاس اما نه به ضربه چوب و چماق نه به زوره بدبین کردن به راهی که..............
هممون در تلاشیم به تعالی برسیم اما اگه بعضی ها بزارن