مسابقه 01- بیست سوالی

momo_lavish

عضو جدید
البته یک روش سریع هم هست استفاده از ترازوی رطوبت سنج .این ترازو حرارتی است .فویل مخصوص را روی ترازو گذاشته صفر کرده نمونه را روی ان ریخته اگه اشتباه نکنم وزن نمونه1-2 گرم بعددکمه on را زده در کمتر از 3 دقیقه ترازو با حرارت نمونه را خشک کرده ودرصد ماده خشک را محاسبه ونشان می دهد.این ترزو ار صنایع پخت کیک وبیسکویت هم کاربرد دارد.
بله من با این ترازو کار کرده ام هم روش سریعتر و هم دقیقتری است ضمنا علاوه بر TS فاکتورهای دیگر شیر را نشان می دهد
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب صحیح است

جواب صحیح است

روش اندازه‌گيري ماده خشك شير(TS)

1- ظرف خالي آزمايش را در آون 100 درجه به مدت يك ساعت قرار داده تا خشك شود. سپس در دسيكاتور گذاشته و وزن مي‌كنيم.
2- 3 تا 5 گرم نمونه را در ظرف وزن مي‌كنيم.
3- به مدت 5 تا 10 دقيقه روي حمام جوش (بن ماري) قرار داده تا مقداري از آب آن تبخير شود.
4- ظرف را درون آون با دماي 100 درجه انتقال مي‌دهيم.

5- بعد از 3 ساعت ظرف را سريعا به دسيكاتور منتقل مي‌كنيم. پس از خنك شدن ظرف و نمونه را وزن كرده و % ماده خشك را محاسبه مي‌كنيم.

با تشکر از شرکت شما
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب صحیح است

جواب صحیح است

ارقام حساس سیب رو در 2 تا 4 درجه و ارقام مقاوم به سرما رو میشه تا 0.5 درجه سانتیگراد هم توی انبار نگهداری کرد ...دمای .0.5 درجه هم برای حمل و نقل سیب مناسبه :w30:


با تشکر از شرکت شما
 

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
تفاوت باکتری گرم مثبت با گرم منفی در رنگ آمیزی چیست ؟

پیش از آغاز رنگ آمیزی نخست باید یک فروتی از محیط کشت خالص باکتری بر روی لام تهیّه کنیم، در ادامه مراحل رنگ آمیزی گرم به قرار زیر هستند:
  • نخست رنگ کریستال ویوله رابه مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه برروی فروتی باکتری روی لام می ریزیم، درنتیجه همه باکتری‌ها به رنگ بنفش درخواهد درآمد.
  • پس از شستشوی فروتی با آب، رنگ کریستال ویوله را با افزودن لوگول به مدّت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه تثبیت می کنیم. لوگل باکریستال ویوله ترکیب شده وایجاد کمپلکس‌هایی می‌نمایید که باعث تثبیت رنگ کریستال ویوله درداخل دیواره سلولی باکتری می‌شود. پس ازاین مرحله، همه باکتریها کماکان به رنگ بنفش مشاهده می‌شوند .
  • مرحله رنگ زدایی:
مهم‌ترین مرحله رنگ آمیزی است. دراین مرحله پس از شستشو لام با آب لام به مدت ۱۵ تا۲۰ ثانیه در معرض موادرنگ زدا مانند الکل استون قرار می‌گیرد سپس با آب مورد شستشو قرار می‌گیرد. درباکتریهای گرم منفی که دارای لایه‌های پپتیدو گلیکان محدود وغشای خارجی غنی از چربی هستند این حلال باعث حذف این لایه‌ها وغشا می‌گردد وباکتری رنگ مراحل قبل راازدست می‌دهد. ولی درباکتریهای گرم مثبت به علت ضخامت زیاد لایهٔ پپتیدوگلیکانی وعدم وجود لیپید فراوان در غشا رنگ مرحله قبل ازغشا خارج نمی‌شود .درنتیجه پس ازاین مرحله باکتریهای گرم منفی بی رنگ ولی باکتریهای گرم مثبت کماکان بنفش باقی خواهند ماند .
  • در انتها سطح فروتی راباسافرانین یا فوشین (قرمز رنگ) به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه می‌پوشانیم سپس باآب شستشو داده و پس از خشک شدن بامیکروسکوپ مورد بررسی قرار می‌گیرد. دراین مرحله باکتری‌های بی رنگ (باکتری های گرم منفی) به رنگ قرمز درمی‌آیند وباکتری‌های بنفش (باکتری های گرم مثبت) بدون تغییر رنگ باقی می‌مانند .
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب صحیح است

جواب صحیح است

پیش از آغاز رنگ آمیزی نخست باید یک فروتی از محیط کشت خالص باکتری بر روی لام تهیّه کنیم، در ادامه مراحل رنگ آمیزی گرم به قرار زیر هستند:
  • نخست رنگ کریستال ویوله رابه مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه برروی فروتی باکتری روی لام می ریزیم، درنتیجه همه باکتری‌ها به رنگ بنفش درخواهد درآمد.
  • پس از شستشوی فروتی با آب، رنگ کریستال ویوله را با افزودن لوگول به مدّت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه تثبیت می کنیم. لوگل باکریستال ویوله ترکیب شده وایجاد کمپلکس‌هایی می‌نمایید که باعث تثبیت رنگ کریستال ویوله درداخل دیواره سلولی باکتری می‌شود. پس ازاین مرحله، همه باکتریها کماکان به رنگ بنفش مشاهده می‌شوند .
  • مرحله رنگ زدایی:
مهم‌ترین مرحله رنگ آمیزی است. دراین مرحله پس از شستشو لام با آب لام به مدت ۱۵ تا۲۰ ثانیه در معرض موادرنگ زدا مانند الکل استون قرار می‌گیرد سپس با آب مورد شستشو قرار می‌گیرد. درباکتریهای گرم منفی که دارای لایه‌های پپتیدو گلیکان محدود وغشای خارجی غنی از چربی هستند این حلال باعث حذف این لایه‌ها وغشا می‌گردد وباکتری رنگ مراحل قبل راازدست می‌دهد. ولی درباکتریهای گرم مثبت به علت ضخامت زیاد لایهٔ پپتیدوگلیکانی وعدم وجود لیپید فراوان در غشا رنگ مرحله قبل ازغشا خارج نمی‌شود .درنتیجه پس ازاین مرحله باکتریهای گرم منفی بی رنگ ولی باکتریهای گرم مثبت کماکان بنفش باقی خواهند ماند .
  • در انتها سطح فروتی راباسافرانین یا فوشین (قرمز رنگ) به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه می‌پوشانیم سپس باآب شستشو داده و پس از خشک شدن بامیکروسکوپ مورد بررسی قرار می‌گیرد. دراین مرحله باکتری‌های بی رنگ (باکتری های گرم منفی) به رنگ قرمز درمی‌آیند وباکتری‌های بنفش (باکتری های گرم مثبت) بدون تغییر رنگ باقی می‌مانند .

با تشکر از توضیحات کامل شما
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
خوب شما مدیری با همه فرق داری:D:D:D:D:D:D

راستی علیرضا :heart: یعنی چی؟:razz:
ای بابا چه فرقی:D
این قلبه برای کسایی هست که از یه تعداد بیشتر میشه امتیازشون:w16:
آیکون عوض میشه:w16:
قراره همین روزا جایزه هم بیاد:redface:

وایییییییییی الان جناب فرخی میاد به جرم اسپم میندازتمون بیرون:w22:
 

momo_lavish

عضو جدید
ای بابا چه فرقی:D
این قلبه برای کسایی هست که از یه تعداد بیشتر میشه امتیازشون:w16:
آیکون عوض میشه:w16:
قراره همین روزا جایزه هم بیاد:redface:

وایییییییییی الان جناب فرخی میاد به جرم اسپم میندازتمون بیرون:w22:


آره پس زود بیا با هم بریم بیرون
من که رفتم خداحافظ
 
Similar threads
بالا