گوشت گوسفند رو همه نمی تونن بخورن! چون بدمزه و بدبو هست! بسته به شرایط رشد اون گوسفند فقط چن مورد دیدم که خوشمزه بود!
گوسفندا شبدر یا شنبلیله می خورن و بوی خاصی هم می دن! یعنی اون حیوون نمی فهمه بدنش نمی تونه این سلولز رو تجزیه کنه (سلولاز نداره) وفقط مث حیوون می خوره دیگه!!!
همین طوری بخوام بگم؛ ذبحش بدون استرس به حیوون باشه تا گوشتش سفت ولاستیکی نباشه؛ بعد از ذبح اول اینکه باید این گوشت 12 ساعت حداکثرش توو یخچال بمونه و دوره جمود/صلابت نعشی (Rigor mortis) بگذره و بافتش نرم شه و بعدش شیشلیک کباب بشه!
دوم اینکه پلی فسفاتو می ریزن تووش تا آبدار باشه ولی بصورت صنعتی برا فرآورده ها خوبه
سوم یه خوابوندن(Lying) هست که می توونن توو سس مایونز، سس پیاز ، سس سویا، آب کیوی و ... زعفرونی چیزی بذارن که یکم تغییر کنه مزه اش و البته بافتش در اثر آنزیم های پروتئیناز گیاهی! برگ چن تا درخت هم مطمئنا بی اثر نیستن ولی خاص مناطق گرم هستن مث پاپایا و انجیر و ...
البته یه راه گریز هست که با گوشت مرغ، رد اون مزه رو گم می کنن!! مث بختیاری می شه در نظر گرفت
روش بهتر؟؟؟
بابا ايول درست جواب داديد
البته بگماا گوسفند پير اون مشكل رو داره..مثه گاو پير يا مرغ پير
حيوانات پير رو به اين دليل ميفرستن كشتارگاه چون توانايي زاد و ولد ندارن... و ديگه نگهداريشون توجيه اقتصادي نداره.. يا مرغ هاي پير هم به اين صورته كه ميزان تخم گذاريشون به شدت كم ميشه كشتار ميكنن و در كارخونه هاي سوسيس و كالباس استفاده ميشه و در بعضي از شهرها هر دونه ا اين مرغ ها رو 5000 تومن به فروش ميرسونن!!
مطالبي كه كلسترديوم فرمودن واقعا استفاده ميشه و كاربرديه هم درزندگي و هم صنعت
روشهاي بهتر كه البته صنعتي باشه هم زياده...روشهايي هست كه قبل از كشتار دامه..به اين صورت كه در سرخرگ ران تزريق ميكنن...البته جيگر اين حيوون ديگه قابل استفاده نيست
روش ديگه هم به وسيله ي امواج صوتيه..
روشاي ديگه هم هستا كه اساسشون افرزون اون مواده كه شما فرموديد
حالا يه سوال تخصصي و خانه داري و صد البته صنعتي
باقلا كازرون در نوع خودش در كشور بهترينه هم از نظر عطر و هم از نظر مزه و اندازه وبافت...
من 50 كيلو باقلا كازرون ( ذرت نخود فرنگي و امثالهم..)خريدم دونه كردم و ميخوام نگه داري كنم به نظرتون روش مناسب چيه؟ چه راهكاري دارين كه در زمان نگهداري تا حد ممكن ويژگيشو حفظ كنه؟