کاکتوس
کاربر بیش فعال
فکر میکنم اون لکه های نکروز روی میوه هاست که در اثر کمبود کلسیم بوجود میاد . مثل اسکب سیبالبته مطمئن نیستم به جوابم تا همین حد یادمه
![]()
سلام
اون scab
مجید جان دلبندم

فکر میکنم اون لکه های نکروز روی میوه هاست که در اثر کمبود کلسیم بوجود میاد . مثل اسکب سیبالبته مطمئن نیستم به جوابم تا همین حد یادمه
![]()
گیاهی زراعی که بصورت هرز در مزارع محصولات دیگر میروید
مثل در امدن جو در مزرعه گندم
منم فکر کنم معنی اش همینه که دوست خوبمون فرمودند ....
گیاهی زراعی که بصورت هرز در مزارع محصولات دیگر میروید
مثل در امدن جو در مزرعه گندم
![]()
سلام به همگی ایشالا که همگی خوب و سرحالند
اصطلاحی که میخوام براتون بذارم Escape هستش احتمالا همه ی شما بلدین
سلام به همگی ایشالا که همگی خوب و سرحالند
اصطلاحی که میخوام براتون بذارم Escape هستش احتمالا همه ی شما بلدین
این که معلومه ....
مینوز برگخواره دیگه .... برگ گیاه مورد نظر هم چغندر باید باشه ...
من که خاطره خوبی ازش ندارم ...
خدا نسلشون رو برداره....
و اممممممممممممممممممممممممممما اصطلاح
لطف کنین واژه ی Fungistasis را توضیح دهید و بگویید بیشتر در چه کجا اتفاق میافتد ؟
سلام
برنده افسون خانم با ارفاق
مینوز مرکبات-در شمال شروع خسارت از بسته به شرایط آب وهوایی از تیرماه الی مهر ماه -خسارت فقط روی برگهای جوان سال جاری -سموم مورد استفاده -کونفیدور-کنسالت-ابامکتین -تغذیه از پارانشیم برگ
پس دیگه نگین مینوز برگخوار
مهندس جان پارانشيم جزئي از برگ است (سلولهاي سبز زير لايه سطحي يا اپيدرمي) و تغذيه از آن آيا تغذيه از برگ تلقي نميشود ؟! عمده فعاليت مينوزها همين قسمت پارانشيمي است.
مويد باشيد![]()
کرمهای برگخوار با مینوزها یکی نیستن.سلام
عموما واصطلاحا کرمهای برگخوار قسمتی یا کلی از بر رو می خورن.ومینوز نباید با برگخوار ها اشتباه گردد.مثل کرم سفیده کلم که اکثر برگ کلم رو میخوره یا کارادرینایا کرم برگخوار برنج
دوستان گیاهپزشک اگر نظری دارن بفرمایند.![]()
خوب اگه اشکالی نداشته باشه من توضیح کاملتری در مورد پروانه مینوز مرکبات بذارم.
هادی خان اگه لطف کنین از سری بعدی ایشالا بیشتر در مورد عکس سا اصطلاحتون برای بچه ها توضیح بدین و چند تا عکس بذارین تا همه آشنا بشن.
مینوز مرکبات-در شمال شروع خسارت از بسته به شرایط آب وهوایی از تیرماه الی مهر ماه -خسارت فقط روی برگهای جوان سال جاری -سموم مورد استفاده -کونفیدور-کنسالت-ابامکتین -تغذیه از پارانشیم برگ
پروانه مینوز مرکبات Citrus leafminer
Phyllocnistis citrella
Lep . Gracillariidae
این حشره در نواحی گرمسیر در تمام طول سال فعال است.این حشرات در مناطق سردسیر زمستان را به صورت حشره کامل در زیر برگهای خشک و پناهگاههای دیگر به سر میبرند.
حشرات کامل تخمهای خود را در سطح زیرین برگ و داخل پارانشیم قرار می دهند.لاروها پس از خروج زیر کوتیکول برگ دالانهای کج (مارپیچی) ایجاد میکنند.این آفت میتواند 11-8 نسل در سال داشته باشد.این پروانه بیشترین خسارت را در نهالستانهای مرکبات ایجاد میکند.
گاهی برگهای جوان را مثل شته ها لوله ای و پیچیده کرده و برگها خشک شده و ریزش میکنند.
مبارزه:
استفاده از کودهای ازته و هرس شاخه های آلوده
مبارزه شیمیایی توصیه نمی شود و از دشمنان طبیعی می توان به زنبور پارازیتوئید Pnigalio sp. از Hym . Eulophidae اشاره کرد.
دوستان من این توضیحات اضافی رو دادم در ادامه توضیحات هادی خان.ایشالا که از هردوش استفاده کنین.
اینم چندتا عکس از آفت و خسارتش:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ببخشین دوستان که عکس یکم دیر شد.
اینم عکس این سری،بگین مشکلش چیه؟
خواستم یکم فرق کنه با قبلیا
آسونه خیلی زود میفهمین