قربون همه اساتيد...من كوچيك همتونم...
بفرماييد اين خوشگله اسمش چيه و ناقل چه بيماري هست و كلا كار و شغلش چيه؟
http://up.iranblog.com/images/05itarfiwevwd7jmtwq3.jpg
عزیزم کدوم خوشگله؟
دیده نمیشه عکست
اميرجان اسم فارسيش رو بگو...ميشناسيش؟
دوستان عزيز و اساتيد محترم ...لطفا سوالم رو كامل جواب بديد
اسم و شهرت و شغل و كارش رو ميخوام.
من؟؟؟؟ عصباني؟؟؟اوه....سایه جان عصبانی شد! ما که رفتیم!![]()
مامان گلاب نیست !!! من سرچ کردم !!! جواب شما درسته !!! سوال بگذارین تایپیک نخسبهاز حمید تکرو به مامان گلاب
مامان گلاب، افتخاری تشریف بیارید و جواب صحیح رو اعلام کنید!
مامان گلاب نیست !!! من سرچ کردم !!! جواب شما درسته !!! سوال بگذارین تایپیک نخسبهفردا آقا رضا بیاد فک کنم یک 300 تا امتیاز ازم کم کنه البته فردا جمعه است آقا رضا نمیااد مشاهده پیوست 65395 یک رووز دیگم میتونین اسپم کنم !!! شنبه هم فک کنم اخراج میشم به سلامتی هه هه
eee !! کی امدی مامان گلاب !!! حلال زاده ایی هاامن یک چیزی بگم در همون جهت اخراج شدنم اونم اینه که اینجا تایپیک هرکی گفت مشکل چیه است نه مسابقه تشخیص عکس میکروسکوپی !!! تخیص سوسک مشکل نمیشه خوب !!! شما باید آثار خسارت این سوسک را میگذاشتین ...
با تشکر الی کنجکاو اخراجی هه هه
eee !! کی امدی مامان گلاب !!! حلال زاده ایی هاامن یک چیزی بگم در همون جهت اخراج شدنم اونم اینه که اینجا تایپیک هرکی گفت مشکل چیه است نه مسابقه تشخیص عکس میکروسکوپی !!! تخیص سوسک مشکل نمیشه خوب !!! شما باید آثار خسارت این سوسک را میگذاشتین ...
با تشکر الی کنجکاو اخراجی هه هه
و اما برنده...
اميرمسعود جان اشاره به اسم اين سوسك خوشگل كرد...اما خب سوال رو كامل پاسخ نداده بود
حميدجان پسرگلم هم تقريبا توضيح كاملي براي سوال داشتند...اما ايشون هم اشاره به درختان ميوه كردند...
كه اين سوسك مخصوص درخت نارون و ممرز هست و اين درختان هم از درختان ميوه دار محسوب نميشوند.
با اين حال...
برنده نهايي رو حميدجان پسر گل و مهربونم اعلام ميكنم.![]()
پيروز و سربلند باشي پسرم...بفرماييد سوال بعدي باشماست.![]()
راستي اينجا هم كه سوال واژه رو بي خيال شديد....![]()
نه بابا !! شک نهاوهوممممم...مگه شك داشتي دخترم؟؟
خب الي جان اخراجي هه هه ....اينجوري شناختمون از آفات بيشتر ميشه....( حالا شما سخت نگير...من كه گياهپزشكي بلت نيستم...)![]()
نه من حبه انگورشونم !! شنگول خوابیده داداشی !!!
مامان گلاب این الهام ما امشب خیلی شنگوله ...
مسابقه واژه یه تاپیک مجزا شده ... امیرمسعود زحمتش رو کشیده
اول بچه ها اشاره کردن
اما من با اجازشون طرح سوال میکنم ... (فردا)!
فکر کنم کمبود بور باشه
بهنام جون درست گفتی
علائم کمبور بر روی میوه است ...
گلابتون جان از علائم کمبود مس سوختن حاشیه برگ هم میتونه باشه اما تو این تصویر حاشیه بصورت یکنواخت کلروز شده که این میتونه از علائم استرس وارده به گیاه باشه ... (انصافا به نکته خوبی اشاره کردی ...منم برام سوال ایجاد شد اما فکر کنم از علائم استرس باشه) (بازم جای تامل داره)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | |
![]() |
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | |
![]() |
مسابقه ••• 20 سوال تا 900000 گونه حشره | گیاه پزشکی | 1168 | |
![]() |
مسابقه ••• واژنامه گیاهپزشکی | گیاه پزشکی | 1183 | |
![]() |
مسابقه ••• تشخیص عکسهای میکروسکوپی! | گیاه پزشکی | 2105 |