يك نوع قارچه ؟سوال بعد:
![]()
يك نوع قارچه ؟سوال بعد:
![]()
يك نوع قارچه ؟
سیاه ریشه نیس گیاهتون؟
جسارتا خود آقا امير ميگن گياه\ ولي من فكر كنم درست گفتم.جسارتا فکر میکنم سوء تفاهم شده! قرار نیست گیاهشو تشخیص بدینا! بگید که چه بیماری داره این گیاه بخت برگشته!
آخرين شانسمو ميگم....
fusarium canker
عامل پژمردگي يا پوسيدگي يونجه
جسارتا فکر میکنم سوء تفاهم شده! قرار نیست گیاهشو تشخیص بدینا! بگید که چه بیماری داره این گیاه بخت برگشته!
Crown wart of alfalfa
زگیل تاج از یونجه.Galls form on the young crown buds of alfalfa.گال بر روی جوانه تاج جوان یونجه تشکیل می دهند.Mature resting spores are released after decay of infected tissue.اسپورها در حالت استراحت بالغ پس از فروپاشی از بافت های آلوده منتشر شد.
بیماری ناشی از قارچ physoderma alfalfa که نشانه آن تشکیل گال در ناحیه طوقه اغلب در زیر سطح خاک است. گالها ابتدا سفید هستند و سپس به رنگ قهوه ای در می آیند. قابل توجه است که منابعی چون قارچ شناسی الکسوپولوس عامل زگیل طوقه یونجه را یک کتریدی بنام Urophlyctis alfalfa معرفی کرده است
بهتون تبريك ميگم.زگیل تاج از یونجه.Galls form on the young crown buds of alfalfa.گال بر روی جوانه تاج جوان یونجه تشکیل می دهند.Mature resting spores are released after decay of infected tissue.اسپورها در حالت استراحت بالغ پس از فروپاشی از بافت های آلوده منتشر شد.
بیماری ناشی از قارچ physoderma alfalfa که نشانه آن تشکیل گال در ناحیه طوقه اغلب در زیر سطح خاک است. گالها ابتدا سفید هستند و سپس به رنگ قهوه ای در می آیند. قابل توجه است که منابعی چون قارچ شناسی الکسوپولوس عامل زگیل طوقه یونجه را یک کتریدی بنام Urophlyctis alfalfa معرفی کرده است
پاسخ کامل شد....
لطفا سوال بعد فقط از دست پخت خودتون نباشه بی زحمت!
نه!!!برگ چغندره دیگه؟ اونا هم زگیل رو برگ؟؟
أره به برگ صنوبر ميخوره با يه عالمه زگیل!!!
نه نیست !!برگ اسفناج هم نیست؟![]()
آره آفرین برگ صنوبر !!! خوبه با زبان روزه؛ بدون گلوکز توانستین تشخیص بدینبرگ صنوبر چی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | |
![]() |
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | |
![]() |
مسابقه ••• 20 سوال تا 900000 گونه حشره | گیاه پزشکی | 1168 | |
![]() |
مسابقه ••• واژنامه گیاهپزشکی | گیاه پزشکی | 1183 | |
![]() |
مسابقه ••• تشخیص عکسهای میکروسکوپی! | گیاه پزشکی | 2105 |