شرکت برای همه آزاد است. نفر اول 40 امتیاز! نفر دوم 30 و سوم 20!
شروع مسابقه شنبه ی هفته ی آینده.
بقیشم خورد خورد میگم چی به چیه.
شروع مسابقه شنبه ی هفته ی آینده.
بقیشم خورد خورد میگم چی به چیه.
major جون من که نفهمیدم قضیه از چه قراره!!!
دوهفته به کنکوره نذار زحمت 7 ماهمون به هدر بره داداش...سه ساله استرس ارشد داریم![]()
مثل سری های پیش تستی. فرقی نمی کنه یا خودتون طرح کنید یا از کتابی، کنکوری، جایی. اگه تعداد طراحهان زیاد شد نفری یک سؤال، اگه تعداد کم بود نفری دو سؤال هر شخصی روز جمعه تو پیام خصوصی بده سولار، که سولار هم همه رو تو یه تاپیک روز شنبه قرار بده و مسابقه شروع بشه. تا چهارشنبه 14 بهمن هم فرصت پاسخ گویی هست.این موضوع شما خیلی مبهمه
سوالا رو باید خودمون طرح کنیم یا میتونیم از جایی بیاریم؟ ... سوالات باید تستی باشه یا تشریحی؟ ....
خب خوب بودن سوالا با چه پارامتری سنجیده میشه اونوقت؟مثل سری های پیش تستی. فرقی نمی کنه یا خودتون طرح کنید یا از کتابی، کنکوری، جایی. اگه تعداد طراحهان زیاد شد نفری یک سؤال، اگه تعداد کم بود نفری دو سؤال هر شخصی روز جمعه تو پیام خصوصی بده سولار، که سولار هم همه رو تو یه تاپیک روز شنبه قرار بده و مسابقه شروع بشه. تا چهارشنبه 14 بهمن هم فرصت پاسخ گویی هست.
خب خوب بودن سوالا با چه پارامتری سنجیده میشه اونوقت؟
یادم نبود نگفتم هستم!!!منم بازیراستی درباره موضوع خاصی خواهد بود یا پراکنده؟بهتر نیست موضوع خاصی داشته باشه تا یه معیاری برای سنجش و سطح سوالا داشته باشیم؟
نمیشه همه قوانین رو یدفعه بگی تا ما هم بدونیم میخوایم چیکار کنیمالناز خانم وقت نداشتن شرکت کنن.
چون قراره تو این مسابقه فقط بچه های غیر زمین شناسی شرکت کنن خواهش می کنم در حد کنکور دوره ی کارشناسی باشه.
نمیشه همه قوانین رو یدفعه بگی تا ما هم بدونیم میخوایم چیکار کنیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظر سنجی بهترین طراح سوال مسابقه ای ویژه برای شما دوستان | علوم زمین | 21 | |
![]() |
مسابقه ای ویژه برای شما دوستان | علوم زمین | 35 | |
![]() |
مسابقه هفت سین زمینی | علوم زمین | 21 | |
![]() |
مسابقه ی عکس تالار زمین | علوم زمین | 67 | |
![]() |