مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

کاکتوس

کاربر بیش فعال
اها پیدا کردم.:w01:
این چه گیاهیه؟

taxodium distichum

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا بذار عکسه 2 دقیقه تو تایپیک بمونه بعد جوابشو بگید
من برم سوت بزنم:whistle:

مگه بده رو هوا سوال و میقاپه ؟ :Dاستاد باید از داشتن همچین شاگردایی لذت ببره .:) البته اگه استاد عجب باشه:confused: که میگه اسم این گیاه عوض شده این اسم علمی قدیمش بوده!!!!:biggrin:

دارتالاب اسمشه اره؟یا سرو مردابی هم بهش میگن .:gol:

sounia

عضو جدید
هر کی گفت این چه گیاهیه؟

هر کی گفت این چه گیاهیه؟

با سلام به همه دوستای گلم.

solaris

عضو جدید
سلام به همگی
من کوچیک همتونم
قضیه این سوال من چیه بچه ها میگن تکراری بود. این سواله کجا بوده؟:question:

solaris

عضو جدید
مگه بده رو هوا سوال و میقاپه ؟ :Dاستاد باید از داشتن همچین شاگردایی لذت ببره .:) البته اگه استاد عجب باشه:confused: که میگه اسم این گیاه عوض شده این اسم علمی قدیمش بوده!!!!:biggrin:

دارتالاب اسمشه اره؟یا سرو مردابی هم بهش میگن .:gol:
دارتالاب برگ خزان

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام به همگی
من کوچیک همتونم
قضیه این سوال من چیه بچه ها میگن تکراری بود. این سواله کجا بوده؟:question:
سولاریس جان ناراحت نشو.این سوال رو من در صفحات اولی مطرح کرده بودم ولی خوب خیلی از دوستانی که الان با ما هستند اون موقع نبودند و طرح دوباره سوال اصلا بد نبود.خیلی هم خوب بود.ناراحت نشو عزیز.
موفق باشی.

گلابتون

مدیر بازنشسته
دوستان با تشكر از راهنمايي هاي همتون كه در ايجاد نظم تاپيك بنده رو همراهي ميكنيد...واقعا ممنونم...:sweatdrop:

بله سولاريس جان تكراري بود اما خالي از لطف نبود...ممنونيم ... شما ميتونيد مجدد از فرصتتون استفاده كنيد و يه عكس ديگه برامون قرار بديد گلم.... متشكرم:gol:

مثل اينكه واقعا يه تاپيك ديگه جهت پاكسازي و تجزيه اين تاپيك لازم شده ... :gol:

هادي جان ممنون از لطف شما محبت كرديد ( جهت راهنمايي دوستمون نيوشا ...بله نيوشا جان شما هم وقتي در پاسخگويي به عكس يا واژه دوستان شركت داشتيد ميتونيد در صورت دادن پاسخ صحيح عكس بزاريد ...ممنونم گلم .:gol:

هادي جان شما نميخواين در مورد واژه علمي كه قرار داده بوديد براي دوستان توضيح بيشتر بدين و برنده رو مشخص كنيد عزيز.... ؟متشكرم.:gol:

گلاب خاتون ناظم :gol:

کاکتوس

کاربر بیش فعال
سلام

epinasty

چیه وعلت آن:gol:

محب شدن برگها در اثر غلظت بالای اتیلن

بعضی از دوستان به خمش برگ که همان محب شدن است اشاره کردن
ولی به علت ان اشاره نکردن ولی با تشکر از گلاب خانم برنده جوجو

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
هادي جان دست شما درد نكنه عزيز .

جاويد جان منتظر واژه علميت هستيم عزيز. متشكرم.

گلابتون ناظم خانم

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
خوب سولاريس جان ببخش من حدود 24 ساعت اضافه هم براي شما صبر كردم تشريف نياورديد... ايشالا نوبتهاي بعدي عزيز جان..:gol:

از دوست عزيزمون گلرخ جان تقاضا ميكنيم كه برامون عكس قرار بدن ...منتظريم عزيزجان
جاويد جان شما هم نوبت واژه رو داريد گلم ... منتظريم .

گلاب خاتون ناظم :gol:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چشم مامانی
تا ساعت 12 امشب یکی میزارم

با تشکر
جوجو - کاربر فعال مهندسی کشاورزی

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
گلاب جون میشه این عکس 24 ساعته محلتش تموم شه ؟ بریم عکس بعدی؟ ماشالله هزار ماشالله دیگه باید اسم تاپیک و بزاریم هر کی زودتر تونست بگه ..:Dخیلی خوشحالم .....:)

راستش چون اطلاعاتی راجه بهش نداشتم گذاشتمش وگرنه که مطمئن بودم همه میدونید چیه:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
:w15::w15:
واقعا جاي احسنت گفتن داره... :w17:

ممنون گلرخ جان ... حق باشماست...
گلرخ جان اينبار رو هم مثل هميشه 48 ساعته برگزار ميكنيم اما شما ميتونيد از زمان خودتون بهره ببريد و در 24 ساعت دوم از عكس دوم استفاده كنيد...

پس اگه موافقي عكس بعدي رو هم خودت بزار بازم به مهلت 24 ساعت .... خوبه؟

گلاب ناظم:gol:

کاکتوس

کاربر بیش فعال
سلام

با اجازه از گلاب ناظم
جسارت می کنم جای گلرخ یه عکس 24ساعته می ذارم:gol:
البته این گیاهو خودم کاشتم

پیوست ها

• تصوير091.jpg
    تصوير091.jpg
    57 کیلوبایت · بازدیدها: 0

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درخته یه گلی روش بود
سرو کریسمسی نبود ؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واژه علمی

واژه علمی

با عرض پوزش از خودم :heart: ( خیلی کلاس واسه خودم گذاشتم ) و دوستان گلم که خیلی دوستون دارم :heart::gol: مامان گلاااااااااااااااااااااابم :heart::gol::heart: گلرخ جون ( راستی گلرخ چه خبرا ؟ ) و .....

اینم از اصطلاح علمی

ببخشین آسون بود، دارم دنبال فروم های علمی میگردم که بتونن منو تو این زمینه کمک کنن
با تشکر

Crocus sativus

کاکتوس

کاربر بیش فعال
با عرض پوزش از خودم :heart: ( خیلی کلاس واسه خودم گذاشتم ) و دوستان گلم که خیلی دوستون دارم :heart::gol: مامان گلاااااااااااااااااااااابم :heart::gol::heart: گلرخ جون ( راستی گلرخ چه خبرا ؟ ) و .....

اینم از اصطلاح علمی

ببخشین آسون بود، دارم دنبال فروم های علمی میگردم که بتونن منو تو این زمینه کمک کنن
با تشکر

Crocus sativus
زعفران

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
مامان گلاااااااااااااااااااااابم
سلام
با اجازه میخوام یه اسپم بکنم.
اگه میخواین حرفی رو بکشید از شیفت بعلاوه حرف jاستفاده کنید. در اینصورت میشه نوشت مامان گلــــــــــــــــــــــــــــــابم.البته در مورد حرف الف استثنائا یه کمی موردداره که این مد مربوط به لام میشه یا الف! البته هر دوتاش عالیه چون خاتون هم گله هم گلاب.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
با اجازه میخوام یه اسپم بکنم.
اگه میخواین حرفی رو بکشید از شیفت بعلاوه حرف jاستفاده کنید. در اینصورت میشه نوشت مامان گلــــــــــــــــــــــــــــــابم.البته در مورد حرف الف استثنائا یه کمی موردداره که این مد مربوط به لام میشه یا الف! البته هر دوتاش عالیه چون خاتون هم گله هم گلاب.

چرا واسه من نشد ؟
من هرچی امتحان میکنم نمیشه :cry:

solaris

عضو جدید
با نظر هادی جان موافقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
مال من شد.یــــــــــــــــــــــــــــــــوهاهاهاهاها