اقا قضیه ی spam چیه به منم بگید؟
همین کارایی که الان داریم انجام میدیم میشه اسپم
یعنی بیهوده گویی، گزاف گویی
حرفایی که به موضوعه اصلی ربط نداره

اقا قضیه ی spam چیه به منم بگید؟
Forum spam, posting advertisements or useless posts on a forumهمین کارایی که الان داریم انجام میدیم میشه اسپم
یعنی بیهوده گویی، گزاف گویی
حرفایی که به موضوعه اصلی ربط نداره
جریمه میشی در صورت اسپمینگ
![]()
سلام همانطور که قبلا دوستان گفتن اسمش bleeding heartجدی من هنوز نوبتم رو دارم؟؟؟؟؟چقدر ماهییییییییا به قول امین رخ ماهــــــــــــــــــــــــــی
![]()
این عکس اواتار نارون هستش . میخوام بچه هایی که ازش اطلاعاتی دارن اینجا بزارن .مرسی![]()
picea glauca conicaسلام
با اجازه از گلاب ناظم
جسارت می کنم جای گلرخ یه عکس 24ساعته می ذارم
البته این گیاهو خودم کاشتم
سلام با عرض معذرت از اینکه غیبت داشتم (picea glauca conika)کونیکا یا کله قندی از خانواده نوئل هست.زیستگاه اصلی امریکا شمالی و کانادا .کمتر ارتفاع ان به بیش از 4 متر میرسد،کند رشد ،از طریق قلمه تکثیر میشود به صورت تک درخت در جایی که میخواهیم نقطه کانونی باشد در فضای سبز کاشته می شود جز کاجهای گران قیمت است سشرما را تحمل میکند ولی به خشکی زیاد حساس است و باعث سوختگی سر شاخه ها میشود (البته تو عکس اقای هادی درخت سمت راست الودی و سمت چپ ابیس است)[/quote
سلام بابک جان
سمت چپ نوئل ابیه
جدی من هنوز نوبتم رو دارم؟؟؟؟؟چقدر ماهییییییییا به قول امین رخ ماهــــــــــــــــــــــــــی
![]()
این عکس اواتار نارون هستش . میخوام بچه هایی که ازش اطلاعاتی دارن اینجا بزارن .مرسی![]()
راستش انباو که نمیدونم چی هست اما ستاره ها سینش درسته! مابقیش هم که نمیدونم!امين جان اين درخت انباو يا س***** است ؟
گلاب خاتون![]()
اینبار یه درخت گرمسیری میزارم که توی جنوب ایران زیاد هست.فکر مینم راهنمایی خاصی لازم نداره چون خیلی عکس واضحی هست.راهنمایی عمده اش هم اینه که میوه اش رو اگه خراش بدین یه صمغ بسیار چسبناک ازش خارج میشه که لزج و بیمزهاست و کاربرد دارویی داره و علیه سرفه سودمند است. در پزشکی سنتی این گیاه به عنوان ملین، خلطآور و نرمکننده (به ویژه در برطرف کردن گرفتگی صدا) استفاده میکردهاند.دیگه هم توضیح نمیدم.بقیه اش برای دوستانی که جواب میدن.
![]()
موفق باشید.
امین رخ
سلام به همگی
این قضیه ی کلروفیل چیه؟
سلام
نه متاسفانه بنک نیست.
کدوم قضیه کلروفیل چیه؟!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |