مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا قضیه ی spam چیه به منم بگید؟

همین کارایی که الان داریم انجام میدیم میشه اسپم

یعنی بیهوده گویی، گزاف گویی
حرفایی که به موضوعه اصلی ربط نداره

:w43:جریمه میشی در صورت اسپمینگ :w43:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
همین کارایی که الان داریم انجام میدیم میشه اسپم

یعنی بیهوده گویی، گزاف گویی
حرفایی که به موضوعه اصلی ربط نداره

:w43:جریمه میشی در صورت اسپمینگ :w43:
Forum spam, posting advertisements or useless posts on a forum
منبع. ویکی پدیاhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=5936&d=1222615945

یه نوع تویاست؟thuja فارسیش چی میشه سدر؟:gol:

amin_rogh

کاربر ممتاز
سلام
فکر کنم یه نوع نوئل باشه.

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب مثل اینکه وقت تموم شد ..... میخواستم یه عکس دیگه بزارم که اقا هادی زودتر اقدام کردن....

همونجور که همه به خوبی اشاره کردید.سرخس مقدسه که تو نمایشگاه گل و گیاه تهران ازش عکس گرفتم .موبایل بهتر از این نمیشه شرمنده اگه عکسش خوب نبود . اما برندمون آقا هادی هستش .:gol:

دوستان که این گیاه رو معرفی کردید لطف کنید یه مختصر اطلاعات کاربردی راجه بهش بزارید . ممنون میشم .:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
گلرخ جان شما هنوز نوبتتون رو داريد.... فقط چون شما تشريف نداشتيد .. هادي خان اقدام فرمودن...

الان نوبت شماست عزيز بفرماييد خانمم.

گلاب خاتون :gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی من هنوز نوبتم رو دارم؟؟؟؟؟چقدر ماهییییییی :w36:یا به قول امین رخ ماهــــــــــــــــــــــــــی:D:w33:

این عکس اواتار نارون هستش . میخوام بچه هایی که ازش اطلاعاتی دارن اینجا بزارن .مرسی:gol:

کاکتوس

کاربر بیش فعال
جدی من هنوز نوبتم رو دارم؟؟؟؟؟چقدر ماهییییییی :w36:یا به قول امین رخ ماهــــــــــــــــــــــــــی:D:w33:

این عکس اواتار نارون هستش . میخوام بچه هایی که ازش اطلاعاتی دارن اینجا بزارن .مرسی:gol:
سلام همانطور که قبلا دوستان گفتن اسمش bleeding heart

من تو ایران ندیدمش .مهم نیست بدونیم.اگه یه گیاه تو اطرافمون دیدم و ندونستیم چیه خیلی بده باید گیاهان اطراف منو بیشتر وبهتر بشناسیم

آخرین ویرایش:

کاکتوس

کاربر بیش فعال
سلام

با اجازه از گلاب ناظم
جسارت می کنم جای گلرخ یه عکس 24ساعته می ذارم:gol:
البته این گیاهو خودم کاشتم
picea glauca conica
نوعی نوئل که بهش میگن کونیکا
با تشکر از امی رخ که به نوئل اشاره کردن ولی منظورم اسم دقیق گیاه بود با سرچ اسم گیاه کلی اطلاعات نصیبتون خواهد شد

پیوست ها

• تصوير091.jpg
    تصوير091.jpg
    57 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
هادي جان اگه لطف كني و اسمش رو به فارسي هم براي دوستان بزاري ممنون ميشيم و همچنين اگه اطلاعاتي راجع به سرخس مقدس و همچنين گياهي كه گلرخ جان قرار دادن ... محبت ميكني عزيز ... اسم گياه گلرخ جان هم به فارسي قلب مريم يا گياه بخت هست.

گلاب خاتون ناظم ...:gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط گفتن یک اسم که کافی نیست . یه اطلاعات کاربردی هم کنارش باید بدونیم . البته گویا زیاد دوستان مایل به دادن اطلاعات نیستن .

اسم اواتار نارون هم همینه که آقای هادی گفتند اما اسم فارسیش رو نمیدونم . خود نارون به قلب مریم اشاره کردن .اما من با این اسم نتونستم اطلاعاتی پیدا کنم . اگه کسی اطلاعاتی داشت خوشحال میشم تو تاپیک بزاره ! :gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب فرصت خیلی وقته تموم شده . جواب سوالها رو اقای هادی با اشاره نامشون درست فرمودند . اما من یه اشنایی مختصر با این 2 گیاه هنوز از دوستان میخوام برامون بزارن.مرسی.

golbaghbabak

عضو جدید
سلام با عرض معذرت از اینکه غیبت داشتم (picea glauca conika)کونیکا یا کله قندی از خانواده نوئل هست.زیستگاه اصلی امریکا شمالی و کانادا .کمتر ارتفاع ان به بیش از 4 متر میرسد،کند رشد ،از طریق قلمه تکثیر میشود به صورت تک درخت در جایی که میخواهیم نقطه کانونی باشد در فضای سبز کاشته می شود جز کاجهای گران قیمت است سشرما را تحمل میکند ولی به خشکی زیاد حساس است و باعث سوختگی سر شاخه ها میشود (البته تو عکس اقای هادی درخت سمت راست الودی و سمت چپ ابیس است);)

کاکتوس

کاربر بیش فعال
سلام با عرض معذرت از اینکه غیبت داشتم (picea glauca conika)کونیکا یا کله قندی از خانواده نوئل هست.زیستگاه اصلی امریکا شمالی و کانادا .کمتر ارتفاع ان به بیش از 4 متر میرسد،کند رشد ،از طریق قلمه تکثیر میشود به صورت تک درخت در جایی که میخواهیم نقطه کانونی باشد در فضای سبز کاشته می شود جز کاجهای گران قیمت است سشرما را تحمل میکند ولی به خشکی زیاد حساس است و باعث سوختگی سر شاخه ها میشود (البته تو عکس اقای هادی درخت سمت راست الودی و سمت چپ ابیس است);)[/quote

سلام بابک جان

سمت چپ نوئل ابیه

گلابتون

مدیر بازنشسته
خوب دوستان با عرض معذرت از وقفه اي كه در روند تاپيك ايجاد شده بود.... :sweatdrop:

با تشكر از همه دوستان
امين رخ جان نوبت عكس براي شماست عزيزجان بفرماييد قربان :gol:

نوبت واژه هم براي دوست عزيزمون هادي خان هست :gol:

گلاب خاتون ناظم:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته

ممنون گلرخ جان محبت داري عزيز:heart:

دوستان در باب اين گياه هر نوع اطلاعاتي خواستيد ميتونيد در اين سايت ملاحظه بفرماييد ::gol:

http://www.aftab.ir/lifestyle/view.php?id=99521

گلاب خاتون:gol:

amin_rogh

کاربر ممتاز
سلام
اینبار یه درخت گرمسیری میزارم که توی جنوب ایران زیاد هست.فکر مینم راهنمایی خاصی لازم نداره چون خیلی عکس واضحی هست.راهنمایی عمده اش هم اینه که میوه اش رو اگه خراش بدین یه صمغ بسیار چسبناک ازش خارج میشه که لزج و بیمزه‌است و کاربرد دارویی داره و علیه سرفه سودمند است. در پزشکی سنتی این گیاه به عنوان ملین، خلط‌آور و نرم‌کننده (به ویژه در برطرف کردن گرفتگی صدا) استفاده می‌کرده‌اند.دیگه هم توضیح نمیدم.بقیه اش برای دوستانی که جواب میدن.

موفق باشید.
امین رخ

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینبار یه درخت گرمسیری میزارم که توی جنوب ایران زیاد هست.فکر مینم راهنمایی خاصی لازم نداره چون خیلی عکس واضحی هست.راهنمایی عمده اش هم اینه که میوه اش رو اگه خراش بدین یه صمغ بسیار چسبناک ازش خارج میشه که لزج و بیمزه‌است و کاربرد دارویی داره و علیه سرفه سودمند است. در پزشکی سنتی این گیاه به عنوان ملین، خلط‌آور و نرم‌کننده (به ویژه در برطرف کردن گرفتگی صدا) استفاده می‌کرده‌اند.دیگه هم توضیح نمیدم.بقیه اش برای دوستانی که جواب میدن.

موفق باشید.

امین رخ

از خانواده اناکاردیاسه هستش؟ بنه نیست؟ pistasia matica املاش رو البته مطمئن نیستم .

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانواده اش رو درست گفتم؟ خانواده سماق anacardiaceae ؟ باید هم ردیف پسته وحشی باشه . یعنی به نظرم میاد اینجور باشه . خنجوک نیست؟ pistachia khinjuk

در جواب دوستمون سولاریس هم باید بگم نام کاربری گلرخ به کلروفیل تغییر پیدا کرده که از همه دوستام میخوام دیگه اسم گلرخ رو تو پستهاشون تکرار نکنن . ممنونم.:gol:

آخرین ویرایش:

golbaghbabak

عضو جدید
سلام.س*****،سنگ *****،سگ *****،که در زبان محلی به آن لمپچ یا انبعو میگویند.
میوه آن پس از رسیدن سیاه میشود و از ان ترشی میسازند.در فرهنگ ایران اسم این گیاه همیشه در کنار عناب است. تکثیر ان از طریق قلمه است
sepestan.sag pestan.sang pestan.نام علمی آنcordina myxa.از تیره گاو زبان است.

آخرین ویرایش:

amin_rogh

کاربر ممتاز
سلام
متاسفانه کلمه .س پ س ت ا ن .در اینجا سانسور میشه.بلی درست هست.اولین پاسخ را هم طبق معمول گلابتون دادند.
اطلاعات بیشتر>
س*****

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

سـِپـِستان (نام علمی: Cordia myxa) گیاهی است از تیره گاوزبانان.
درخت س***** در نواحی جنوبی ایران، به‌ویژه کرانه‌های خلیج فارس پراکندگی دارد.
گیاهی است درختی که اندام‌های هوایی آن پوشیده از کرک وپرزهای خشن می‌باشد. برگ‌های آن متناوب و بدون گوشوارک بوده بی‌کرک، بیضوی منتهی به دمبرگ بلند، گل‌ها دوجنسی پنج‌پر متشکل از ۲ برچه پیوسته با گلی قیفی مجتمع بصورت گرزن فاصله‌دار است. میوه آن شفت است و میانبر چسبنده دارد. میوه شفت آن به بزرگی یک گیلاس است.
میوه این گیاه به اندازه آلوی کوچکی است و در درون آن شیره‌ای لزج و بیمزه‌است که کاربرد دارویی دارد و علیه سرفه سودمند است. در پزشکی سنتی از س***** به عنوان ملین، خلط‌آور و نرم‌کننده (به ویژه در برطرف کردن گرفتگی صدا) استفاده می‌کرده‌اند.
س***** همچنین باعث کاهش فشار خون شده و از موسیلاژ آن در صنایع قرص‌سازی استفاده می‌شود.
گونه‌های لیتوسپرموم آن، فعالیت هورمونی داشته و همچنین دارای ((لیتوسپرمین) می‌باشند که برای رنگ کردن مواد غذایی از آنها استفاده می‌کنند.
موفق باشید
امین رخ

amin_rogh

کاربر ممتاز
اگه بخوایم یک تعریف کلی و یک کلمه ای داشته باشیم بنظر من واژه چشم انداز کلمه خوبی هست.اما در فرهنگ اصطلاحات کشاورزی و باغبانی به معنای
خاکبرداری وخیابان بندی کردن
آمده است

گلابتون

مدیر بازنشسته
خوب دوستان ظاهرا نوبت خود بنده است كه براتون عكس بزارم....
ميخوام اينبار يه عكس خيلي ساده براتون بزارم...اين چه گياهيه؟؟

گلابتون :gol:

آخرین ویرایش: