خب من احساس کردمی که اگر اسم جنس را بنویسمی همه مشکلات حل شدندی چون جواب فعلی حمزه را حدس زدندی (زالزالک نیست واز خانواده ایشان است )خب منم همينو ميگم ديگه حميد جان....اما حمزه خان ميفرمايند نوچ...نيست...![]()
خب من احساس کردمی که اگر اسم جنس را بنویسمی همه مشکلات حل شدندی چون جواب فعلی حمزه را حدس زدندی (زالزالک نیست واز خانواده ایشان است )خب منم همينو ميگم ديگه حميد جان....اما حمزه خان ميفرمايند نوچ...نيست...![]()
دست شوما درد نكنه حمزه خان...اما نبايد ما رو از زالزالك بودنش نااميد ميكردي...بايد بگي جنس رو درست گفتيم ...حالا بريم دنبال گونه اش....اسمش سیاه کوتی و به اسمای مختلفی شناخته میشه . خود زالزالک که معروف هست نیست ولی از خانواده ی زالزالک هست . از جنس cratagusهست که به انگلیسی اسم این گیاه میشه C.Pinnatifidus .... میوه این گیاه بعد از قرمزی به سیاهی میزنه که مصرف میشه . ولی زالزالک نارنجی هست . البته تا حدی هم درست گفتین . این دو تا عکس آخری همین گیاه هست
چرا؟؟؟؟عکس بونسای رو من نمیبینم
بلي بلي اينگونه است ...و حق كاملا با شما بودندي...اي شيخ حميد...خب من احساس کردمی که اگر اسم جنس را بنویسمی همه مشکلات حل شدندی چون جواب فعلی حمزه را حدس زدندی (زالزالک نیست واز خانواده ایشان است )
سلام
حالا نوبت مارجین هست که سوال بعدی رو رو طرح کنهمنتظریم
اگاپانتوس؟
چشم حاجیه خانم سوال بعد : مشاهده پیوست 183537http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=183537&d=1386388474
یکمی شبیه گیاهِ پافیلی!
اما اون کجا و عظمت این کجا؟!!![]()
يا ابلفضل...اين پا ماموتيه ( اجداد محترم جناب فيل )؟؟!!!!![]()
Ponytail Palm Tree لیندا
یکمی شبیه گیاهِ پافیلی!
اما اون کجا و عظمت این کجا؟!!![]()
والا عکس که کچیکه بزرگ نیست ، ولی پافیلی هم خیلی بزرگ میشه ....من اندازه های بزرگشو دیدم ...به نظر من دورتر یه سری هست که برگش شبیه اون هست . نمیدونم چی بگم مکنه هم نباشه . برام جالبه بدونم واقعا این چیه ..
همه جواب درست رو دادید پس همگی با هم سوال بعد رو طرح کنید من جواب میدم ( فکر نکنیدظریفه شش نفررو حریفه )ما یه لیندا داشتیم خدا رحمتش کنه در مقابل این جوجه بود! اگه عکسش بزرگتر بود و برگاش مشخص بود بهتر میشد تشخیص داد چیه
خلاصه یه نفر باید سوال بگه دیگه ؟![]()
نه نیستائونیوم ؟
سدم؟
..
اي بابا بازم بايد خودم بگم....![]()
Sempervivum
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |