مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

حمید 88

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
خب منم همينو ميگم ديگه حميد جان....اما حمزه خان ميفرمايند نوچ...نيست...
خب من احساس کردمی که اگر اسم جنس را بنویسمی همه مشکلات حل شدندی چون جواب فعلی حمزه را حدس زدندی (زالزالک نیست واز خانواده ایشان است )

مارجين

کاربر ممتاز
اسمش سیاه کوتی و به اسمای مختلفی شناخته میشه . خود زالزالک که معروف هست نیست ولی از خانواده ی زالزالک هست . از جنس cratagusهست که به انگلیسی اسم این گیاه میشه C.Pinnatifidus .... میوه این گیاه بعد از قرمزی به سیاهی میزنه که مصرف میشه . ولی زالزالک نارنجی هست . البته تا حدی هم درست گفتین . این دو تا عکس آخری همین گیاه هست
دست شوما درد نكنه حمزه خان...اما نبايد ما رو از زالزالك بودنش نااميد ميكردي...بايد بگي جنس رو درست گفتيم ...حالا بريم دنبال گونه اش....

به هرحال مرسي...اين گياه رو هم شناختيم...

عکس بونسای رو من نمیبینم
چرا؟؟؟؟
حالا ميبيني؟؟؟

مارجين

کاربر ممتاز
خب من احساس کردمی که اگر اسم جنس را بنویسمی همه مشکلات حل شدندی چون جواب فعلی حمزه را حدس زدندی (زالزالک نیست واز خانواده ایشان است )
بلي بلي اينگونه است ...و حق كاملا با شما بودندي...اي شيخ حميد...

Hamzeh856

کاربر ممتاز
واقعا بونسای چیز خیلی زیبا و سرگرم کننده ای هست . من که مدتیه دارم رو همین درختای بومی کار میکنم واسه بونسای ... ولی متاسفانه همه فکر میکنن که یه گیاه آپارتمانی هست با اینکه همشون اینطور نیستن ..... اون عکس رو هم دیدندی

اون عکسی که گذاشتم و گفتم واسه بونسای دارم روش کار میکنم به نظرتون چطوره ؟

آخرین ویرایش:

Hamzeh856

کاربر ممتاز
سلام

حالا نوبت مارجین هست که سوال بعدی رو رو طرح کنه ;) منتظریم

Hamzeh856

کاربر ممتاز
یکمی شبیه گیاهِ پافیلی!:surprised:

اما اون کجا و عظمت این کجا؟!!:surprised:

والا عکس که کچیکه بزرگ نیست ، ولی پافیلی هم خیلی بزرگ میشه ....من اندازه های بزرگشو دیدم ...به نظر من دورتر یه سری هست که برگش شبیه اون هست . نمیدونم چی بگم مکنه هم نباشه . برام جالبه بدونم واقعا این چیه ..

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ما یه لیندا داشتیم خدا رحمتش کنه در مقابل این جوجه بود! اگه عکسش بزرگتر بود و برگاش مشخص بود بهتر میشد تشخیص داد چیه

حمید 88

کاربر ممتاز
يا ابلفضل...اين پا ماموتيه ( اجداد محترم جناب فيل )؟؟!!!!

Ponytail Palm Tree لیندا

یکمی شبیه گیاهِ پافیلی!:surprised:

اما اون کجا و عظمت این کجا؟!!:surprised:

والا عکس که کچیکه بزرگ نیست ، ولی پافیلی هم خیلی بزرگ میشه ....من اندازه های بزرگشو دیدم ...به نظر من دورتر یه سری هست که برگش شبیه اون هست . نمیدونم چی بگم مکنه هم نباشه . برام جالبه بدونم واقعا این چیه ..

ما یه لیندا داشتیم خدا رحمتش کنه در مقابل این جوجه بود! اگه عکسش بزرگتر بود و برگاش مشخص بود بهتر میشد تشخیص داد چیه
همه جواب درست رو دادید پس همگی با هم سوال بعد رو طرح کنید من جواب میدم ( فکر نکنیدظریفه شش نفررو حریفه )

Hamzeh856

کاربر ممتاز
Callicarpa

به خاک لومی شنی و مرطوب با زهکش مناسب نیاز داشته . اگه خاک اسیدی باشه بهتره ولی گیاه حساسی نیست . به نور کامل تا سایه افتاب نیاز داره . برای بترین گلدهی به نور کامل نیاز داشته . تحمل خشکی رو داره ولی به سرما حساس هست . به آبیاری متعادل نیازمند هست . به روش بذر و قلمه تکثیر مشه و از قلمه بالغ تو فصل بهار جهت تکثیر استفاده میشه . همچنین میوه این گیاه خوراکی نیست و باید مراقب بود .

بعد از ویرایش

نام علمی : CALLICARPA JAPONICA

خانواده : VERBENACEAE

نام لاتین : JAPANESE BEAUTYBERRY

حالا اسم این چیه ؟ :que:

ذخیره کردی اسمش&#1.jpg

آخرین ویرایش:

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوست گلم توضیحات گیاهِ کالیکارپا را کامل ندادی!!منظورم اسم کامل نام علمی و خانواده اش هست!!:)

اما باز هم ممنون از توضیحاتتون!

در مورد این گیاه خیلی آسونه منتظر بقیه ام نظر بدن اگه کسی نبود من جواب رو میگم!
:D

Hamzeh856

کاربر ممتاز
اي بابا بازم بايد خودم بگم....

Sempervivum

کاملا درسته ولی اگه گفتی کدوم نوع از سمپرویووم ؟ البته خیلی سخت میتونه باشه چون گونه های زیادی داره ...

حالا نوبت شما هست که یه سوال آسون بپرسین :D

آخرین ویرایش: