مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
فارسیش بداغ میشه؟:w05:
سلام کلروفیل جان
بله. این هم از خانواده بداغ هست. البته همونجور که میدونید بداغ مورد نظر شما همون Viburnum opulus هست.
موفق باشید
امین رخ

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
این با ر یه گیاه بسیار خوشگل رو میزارم که تمام ایرانی ها بقاعده باید بشناسندش و با طعمش بعد از غذا آشنا هستند!!
موفق باشید
امین رخ
مشاهده پیوست 13809

از خانواده مرکباته ........... البته احتمالا
برگاش شبیه لیمو خارگی

nasimkhordad

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)فكر كنم پپينو باشه كه هيبريد خيار و خربزه است :gol:
سلام دوست عزیز
ورودتونو به تالار کشاورزی خوش امد میگم و اینکه تشکر میکنم از این که تومسابقه شرکت کردین فقط اینکه شما برای پاسخ گویی به سوالها باید بیاین صفحه آخر تا جدیدتریت سوال رو ببینین و پاسخگو باشین
حالا هم این پستتون رو ادیت کنین و جواب دو تا سوال بالا رو بدین
ممنونم:gol:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام :gol::gol:
انگاری این تایپیک داره میخوابه :cry::cry::cry: بچه ها کجایید:w04:

سوال واژه : نوبت دونده عزیز است.

سوال عکس : امین رخ عزیز باید جواب و برنده رو اعلام کنن.

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.نوبت منه واژه بزارم.چشم.
pin و
Trum
یعنی چه؟

ممنون دوست عزیز

pin : حالتی که در آن پرچم ها کوتاه تر از مادگی هستند و این امر مانع مکانیکی در خود گرده افشانی است.

trum : من اینو پیدا نکردم ................. اما Trumpet به حالت شیپوری گویند.

حالا بیشتر می گردم.

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی اقا امین رخ عزیز...:w27:

بگید این چه گیاهیه...

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
در توضیح چای:
درختچه چای گیاهی است همیشه سبز که در طبیعت و به حال وحشی ارتفاع آن به 6 تا 7 و گاهی به 15 متر می‌رسد. نام علمی چای که مورد قبول بیشتر گیاه شناسان است Camellia sanensis و گاهی Camellia teiferaبرای هر دو نوع چای سیاه و چای سبز می‌باشد کاملیا نیز مانند چای درختچه همیشه سبز و از نظر اکولوژی کاملا شبیه به درخت چای می‌باشد.

درخت چای که اصل آن از چین است و اول به عنوان دارو مصرف می‌شد ولی از قرن 6 میلاد به بعد در چین به عنوان آشامیدنی و برای رفع تشنگی و خستگی مورد استفاده قرار گرفته است. شناسایی چای در اروپا تقریبا از اوایل قرن 17 شروع شد وبه تدریج در ممالک هلند ، آلمان ، فرانسه ، انگلستان ، روسیه و بالاخره در 1690 در ممالک متحده آمریکایی شمالی مصرف آن رواج گرفت. از نظر کاشت و مصرف چای چین اولین محلی است که این گیاه در آنجا کاشته شده و به مصرف رسیده است و از این کشور به سایر نقاط برده شده است.

اطلاعات بیشتر رو اینجا پیگیر باشید :gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر جوری راهنمایی کنم یعنی جوابو دادم...
این نکته تو خانواده این گیاه عمومیت داره که برگها تقارن محوری ندارن ..کلا خانواده این گیاه به این خاطر معروفن..همه ما با گونه های دیگه این خانواده اشنا هستیم..این عکس رو خودم تا حالا ندیده بودم گفتم بزارم با هم اشنا بشیم که اینم میتونه از همون خانواده باشه ....

چقدر حرف داشتم تو دلم مونده بود!:w12: