سلام با اجازتون من سوال بعدي رو ميزارممشاهده پیوست 13968 لطفا بگيد اين چه گياهيه ؟ متشكرم
لطفا معنی این واژه رو بگید :
Blade
ممنون دوست گلم
لطفا بگید ایت چه گیاهیه؟
![]()
کسی نمیخاد جواب واژه رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
برگ مخصوصی از علفیان مانند برگچه در گندمیان ... درسته ؟!؟!؟
سلام
با تشكر گشتم اين اطلاعات رو پيدا كردم
Maclura pomifera
زيستگاه اين گياه شيلي و از تيره توت و طعم شبيه پرتقال داره![]()
لطفا معنی این واژه را بگید
Leaflet
ممنون
به نظر منم برگچه معنی میده.لطفا معنی این واژه را بگید
Leaflet
ممنون
می خواستم از بچه ها خواهش کنم که لغت نزارن چون با دیکشنری راحت میشه پیداش کرد.لطفا مطلب تخصصی بزارین که یه تعریف داشته باشه.نه یه کلمه جوابش باشه.شرمنده نظر دادم احساس کردم باید بگم.کافیه رو این کلمه کلیک کنید بابیلون میگه کاسبرگ یا برگچه.
می خواستم از بچه ها خواهش کنم که لغت نزارن چون با دیکشنری راحت میشه پیداش کرد.لطفا مطلب تخصصی بزارین که یه تعریف داشته باشه.نه یه کلمه جوابش باشه.شرمنده نظر دادم احساس کردم باید بگم.کافیه رو این کلمه کلیک کنید بابیلون میگه کاسبرگ یا برگچه.
به این موضوع هم بچه ها باید نظر بدن و اینکه مدیر افسون باید نظرش رو بگه.
من میگم هم واژه و هم مطالب تخصصی باشه یعنی هر کی تونست واژه و هر کی تونست واژه تخصصی.
البته باید در قالب قوانین مسابقات هم باشه.
سلام به همگي من تازه واردم و تقريبا يك هفته به اينجا سر ميزنم ظاهرا طراح سوال بايد اجازه بده تا برنده سوال بعدي رو بزاره اما باغبان عزيز ظاهرا يادشون رفته لا اقل اگه جوابم اشتباه بود ياداوري كنه .
متشكرم![]()
سلام به همگي من تازه واردم و تقريبا يك هفته به اينجا سر ميزنم ظاهرا طراح سوال بايد اجازه بده تا برنده سوال بعدي رو بزاره اما باغبان عزيز ظاهرا يادشون رفته لا اقل اگه جوابم اشتباه بود ياداوري كنه .
متشكرم![]()
Monogastric
والا من سوادم ته کشیده از نظر لغوی میشه تک همسری ، تک معده ایی و ........ بقیه تکا ...............
حالا یه چیزی میگم اگر اشتباه بود نخندینا ... باشه ؟ کوچلو مینویسم زیاد جلب توجه نکنه...
شاید منظور گیاهانی .......................... اصلا نمیگم ... شاید بخندین![]()
دوست خوبم fgni عزیز شما بایدعکس بذارین همچنان منتظر عکستون هستیم
هیچکس نمی خواد جواب Monogastric رو بذار ؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |