سلام
yasse_sepid تبریک میگم شما برنده شدید منتظر سوالتون هستیم.
سلام
متشکرم.
یه سوال خیلی آسون انتخاب کردم.
لطفا نام این گل ...
سلام
yasse_sepid تبریک میگم شما برنده شدید منتظر سوالتون هستیم.
با سلام،سلام
متشکرم.
یه سوال خیلی آسون انتخاب کردم.
لطفا نام این گل ...
http://www.wellgrowhorti.com/Pictures/Landscape Plants/Shrubs/Web Pictures1/E/Eichhornia Crassipes.jpg
سلام عزيزم/ گياهي كه عكسشو ميزاريد //نامشو تغيير بدهيد چون مشخصه كه چه گياهيه//البته اين قضيه به تمام كسانيه كه سوال مطرح ميكنن/ اينجوري هم بهتره هم شما به دنبالش ميريد..ممنونم.سلام به همگی
عباداتتون قبول
eliot -esf عزیز تبریک میگم. منتظر سوال بعدی هستیم.
sayyad84 عزیز هم که جواب رو کامل تر کردن. متشکرم از یاداوریتون. نمیدونستم
هوراااااا برنده شدمبفرمایین .... مشاهده پیوست 62916
آفرینhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=62916&d=1314122807
جزو گیاهان حشره خواره Pitcher Plant ؟
فکر کنم از گونه Sarracenia leucophylla باشه!
با سلام،فکر کنم گیاه سختی رو انتخاب کردم، یه کم راهنمایی می کنم:
این گیاه ریشه های گوشتی و طویلی داره و ارتفاعش تا یه متر هم میرسه. محل زندگیش ارتفاعات 900 - 3000 متری خراسان رضویه. آفتش لارو زنبوریه.
بومادرانای وای...بله شما درست می گید. من ندیده بودمش
ببخشید
با اجازتون یه عکس دیگه میذارم. البته امیدوارم تکراری نباشه.یه تعداد از پست های قبلی رو دیدم، ولی نه همشو. آخه خیلی زیادن
این گیاه را علف هزار برگ هم می نامند. این گیاه معطر دارای اسانس، اینولین و کمی تانن است و در کشورهای اروپایی به عنوان دارو برای قطع تب استفاده می شود.
- این گیاه بطور خاص تب بُر است. ضماد آن جهت درد سینه مفید است. بُخور و جوشانده آن برای درمان زکام مفید است، پس در زمان سرماخوردگی بسیار مفید است.
- ادرار را زیاد می کند، در نتیجه برای سنگ های کلیه مفید است.
- باد شکن است.
- ماساژ دادن محل درد با روغن بومادران یا گذاشتن سوخته آن بر روی محل زخم ، موجب تسکین درد و جلوگیری از خونریزی می شود.
- در قدیم ضماد بومادران یعنی برگ های تازه آن را که با روغن ترمس ( باقلای مصری ) مخلوط بوده ، بر روی محل کچلی یا روی صورت مردان جوان برای رویش مو قرار می دادند.
- جوشانده سرشاخه گلدار آن برای رفع دردهای قاعدگی مفید است.
- ضماد بومادران برای درد سینه و انواع سردرد استفاده می شود. منبع : کتاب زبان خوراکی ها
بومادران Achillea millefoliumYarrowAsteraceae
خوب الان مشكل چي هست؟؟؟
معصومه خانوم من بومادرانو تو سه رنگ دیدم حد اقل دو رنگشو تو کوههای البرز دیدم که یکیش همینه که عکسش هست و معمولا از برگش قبل گلدهی برا درست کردن اش استفاده میشه و بهش میگن شال دم (دم روباه ) و اونیکی که گلهاش زرد رنگه و ظاهرا خاصیت داروییش بیشتره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | ||
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | ||
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |