مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
راهنمایی:
از آنجایی که من این عکسو گرفتم یعنی از بوشهر یه منطقه گرمسیری و اخیرا سطح وسعی از درختکاری فضای سبز استانهای جنوبی به این گیاه تخصیص یافته...حالا بگید چیه؟؟

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
راهنمایی:
از آنجایی که من این عکسو گرفتم یعنی از بوشهر یه منطقه گرمسیری و اخیرا سطح وسعی از درختکاری فضای سبز استانهای جنوبی به این گیاه تخصیص یافته...حالا بگید چیه؟؟

سلام. سال نوی همه مبارک.
احتمالا کونوکارپوس نیست؟

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
راهنمایی:

درسته توی مناطق جنوبی استان فارس مثل کازرون و استان بوشهر دیدم این درخت رو

ولی اسمش رو نمی دونم :(

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از این درخت زیاد دیدم
زهرا جلو خونتون چه زشتن :دی

خوب اسمش دقیق نمدونم
کرنتی ( کرچک ) و یا مورد باید باشه
یکی از این دوتاست
درست گفتم
از اونجا که من م.شیمی هستم و اسم علمی درختا رو نمدونم، پس خودتون باید با همین اسامی کنار بیاین
ناسلامتی من مهمونم :D

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از این درخت زیاد دیدم
زهرا جلو خونتون چه زشتن :دی

خوب اسمش دقیق نمدونم
کرنتی ( کرچک ) و یا مورد باید باشه
یکی از این دوتاست
درست گفتم
از اونجا که من م.شیمی هستم و اسم علمی درختا رو نمدونم، پس خودتون باید با همین اسامی کنار بیاین
ناسلامتی من مهمونم :D
بازم ممنون که سر زدی.
این جلو حیاط ما نیست تو خیابونه.
اسمش هم کنوکارپوس هست.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازم ممنون که سر زدی.
این جلو حیاط ما نیست تو خیابونه.
اسمش هم کنوکارپوس هست.

من اشتباه گفتم؟ همونه دیگه؟ نیست؟
خودمون چی بهش میگیم؟

من اینجا باشم و این صفحه باشه، حتمن میام، از قسمتهای مورد علاقمه

amin_rogh

کاربر ممتاز
خودمون چی بهش میگیم؟

به به سلام جوجو جان.خیلی خیلی خوش میای دوست عزیز.
مع الوصف برای اطلاعات بیشتر به http://www.ars-grin.gov/cgi-bin/npgs/html/taxon.pl?11263 مراجعه فرمایید.
اسمهای دیگه اش هم چوب دکمه ای و مانگرو هست
Conocarpus erectus, one of two species in the genus Conocarpus, is a mangrove shrub and tree in the family Combretaceae growing on shorelines in tropical and subtropical regions around the world, including Florida, Bermuda, the Bahamas, the Caribbean, Central and South America from Mexico to Brazil on the Atlantic coast and Mexico to Ecuador on the Pacific coast, western Africa and in Melanesia and Polynesia. It was introduced in Kuwait because it can thrive in high temperatures and absorbs brackish water. English common names include buttonwood, buttonbush, button mangrove, button-tree, false mangrove, Florida button, Florida buttonwood, green buttonwood, grey mangrove and Zaragoza mangrove

amin_rogh

کاربر ممتاز
عالی بود دوست عزیز
سوال بعدی با شما
بی صبرانه منتظرم مثل همیشه سوالت نابتونو بزارین

سلام
شرمنده میکنین.ممنون
یک درختچه ی خیلی خیلی زیبا همیشه سبز و نسبتا سریع الرشدو متراکم. با برگهای روغنی و براق.هم کار برد تکی داره و هم بصورت پرچین یا دیوار یا ردیفی وحتی گلدانی کاشته میشه.برگهای جوان برنگ قرمز آتشین به باغ جلوه ی خاصی میدن. رنگ زمستانه و پاییزه این درختچه هم سبز و قرمز هست و در زمستان و پاییز روی برگهای قرمز نقطه های سیاه و قهوه ای ظاهر میشه.گلهای سفید رنگ بسیار زیبا بر روی انبوهی از برگهای سبز و قرمز خیره کننده است.....حالا بفرمایین که این چه گیاهیه.

موفق باشید
امین رخ

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودمون چی بهش میگیم؟

خودمون بهش میگیم درخت :دی اخه پسر خوب این گیاه تازه چندسالیه وارد استان شده و اسم محلی هم نداره
خوب میکنی میای
خوشحال میشیم

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
شرمنده میکنین.ممنون
یک درختچه ی خیلی خیلی زیبا همیشه سبز و نسبتا سریع الرشدو متراکم. با برگهای روغنی و براق.هم کار برد تکی داره و هم بصورت پرچین یا دیوار یا ردیفی وحتی گلدانی کاشته میشه.برگهای جوان برنگ قرمز آتشین به باغ جلوه ی خاصی میدن. رنگ زمستانه و پاییزه این درختچه هم سبز و قرمز هست و در زمستان و پاییز روی برگهای قرمز نقطه های سیاه و قهوه ای ظاهر میشه.گلهای سفید رنگ بسیار زیبا بر روی انبوهی از برگهای سبز و قرمز خیره کننده است.....حالا بفرمایین که این چه گیاهیه.

موفق باشید
امین رخ

واقعا زیباست
اما نیاز به سرچ دارم البته حس میکنم از خانواده oleacea باشه
حالا میگرم ببینم چی میشه
خیلییییییییییییی خوشگله

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
سلام
شرمنده میکنین.ممنون

موفق باشید
امین رخ

با سلام،
نام گیاه هست: Photinia
این گیاه از خانواده ی رزها است!

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام گلابتون جونم

نه نمیدونم اولشم فقط میدونستم از لیلیاسه ای ها باید باشه
این اسمشم کلی گشتم تو نت
تا پیدا کردم
ولی خیلی کییف داد
تا حالا انقد خودمو برای یه اسم نکشته بودم
بعد به نظرمم قبلش نوشتم که اگه اشتباه بود کش نیام:D

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام گلابتون جونم

نه نمیدونم اولشم فقط میدونستم از لیلیاسه ای ها باید باشه
این اسمشم کلی گشتم تو نت
تا پیدا کردم
ولی خیلی کییف داد
تا حالا انقد خودمو برای یه اسم نکشته بودم
بعد به نظرمم قبلش نوشتم که اگه اشتباه بود کش نیام:D
سلام عسلم...قربونت برم كه اينقده تلاش كردي...خسته نباشي ...فكرميكنم نظرت درست باشه...حالا بايد منتظر نظربقيه دوستان هم باشيم...ايشالا به اسم فارسيش هم دست پيدا ميكنيم...خيلي خوشگله...

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اون سوال قبلی به نظرم خیلی سخته کاربردیم فکر نمیکنم برای ما باشه....اسمش dwarf ylang ylang هست!معادل فارسیشم فکر نکنم داشته باشیم!

پس یه سوال دیگه:

دوستان بفرمایید این چه گیاهیه؟

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
مرسي نفس جون ...نظرت عالي بود. خيلي بهتره از گياهاني كه دور و اطرافمون هستند استفاده كنيم تا آشناييمون با اين گياهان بالا بره....قربونت

اين عكس رو تو نگاه اول حدسم اينه كه هليسين باشه...اما مطمئن نيستم...فعلا برم مهمونداريم رو بكنم تا بعد سرفرصت بيام ببينم چي ميتونه باشه دخترم...