مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
جناب مهدوي درسي كه در بخش علفهاي هرز داده بودين پس ميدم

گلاب :gol:

فرزام

عضو جدید
فرزام جان خواهش ميكنم
عزيزجان هر كسي 48 ساعت فرصت پاسخگويي داره و شما موظف به حفظ نام گياهتون تا پايان موعد مقرر هستيد ... بعد از 48 ساعت ميتونين معرفي كنيد .. اما ميتونيد بازم عكس بزاريد.
گرچه گلرخ جان بايد زحمت قرار دادن عكس رو ميكشيدن ... چون ايشون پاسخ صحيح رو فرمودن .

اين عكس رو هم 48 ساعت ديگه معرفي كنيد ... چه دوستان پاسخ درست بدن چه غلط ( مثل من )

ناظم خانم :cool:

ببخشید. اصلا حواسم به کلاس نبود ... :redface: چند روز نبودم همه درسها یادم رفت ..:(
تو رو خدا از انضباطم کم نکنید ..:cry:. قول میدم بچه خوبی بشم... ;)

خدمت مدیر مدرسه هم سلام عرض میکنم.. :smile: چند روز ازتون بی خبر بودم.. :razz:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامممممممم. وای چقدر اینجا آدم به خودش امیدوار میشه!!!:gol:

من هنوز عکس رو نتونستم باز کنم اما از همین عکس کوچیکه حدس میزنم بیتیراخ باشه

فرزام جان میتونی از سرخی که گفتی برامون یه عکس بزاری ؟

در ضمن جواب اون عکسی که برامون گذاشتی رو خودت تونستی پیدا کنی؟ خیلی دوست دارم بفهمم اون چیه .خیلی زیاد دیدمش ....:gol:

فرزام

عضو جدید
سلامممممممم. وای چقدر اینجا آدم به خودش امیدوار میشه!!!:gol:

من هنوز عکس رو نتونستم باز کنم اما از همین عکس کوچیکه حدس میزنم بیتیراخ باشه

فرزام جان میتونی از سرخی که گفتی برامون یه عکس بزاری ؟

در ضمن جواب اون عکسی که برامون گذاشتی رو خودت تونستی پیدا کنی؟ خیلی دوست دارم بفهمم اون چیه .خیلی زیاد دیدمش ....:gol:

سلام گلرخ خانم !
سعی میکنم از سرخی براتون عکس بزارم .
منظورت از عکسی که گذاشتم سلمه تره است یا دومیه ؟ :que: اگر دومیه است طبق گفته گلاب جان نمیتونم تا 48 ساعت جوابش رو بدم ... معذرت میخوام..:redface:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم اون عکسیه که قبلاً گذاشتی و ما نتونستیم بگیم چیه . گلابتون گفت زبان پس قفاست .اما من گفتم شک دارم . ....خودت تونستی اسمش رو پیدا کنی؟

راستی نظرت راجه به عکس آواتار مقصود چیه ؟

درضمن چرا شما ، گلابتون ، حمید، نارون،.... نمیاین گیاهپزشکی تو تاپیک هر کی گفت مشکل چیه شرکت کنین ؟ :gol:

آخرین ویرایش:

فرزام

عضو جدید
منظورم اون عکسیه که قبلاً گذاشتی و ما نتونستیم بگیم چیه . گلابتون گفت زبان پس قفاست .اما من گفتم شک دارم . ....خودت تونستی اسمش رو پیدا کنی؟

راستی نظرت راجه به عکس آواتار مقصود چیه ؟

درضمن چرا شما ، گلابتون ، حمید، نارون،.... نمیاین گیاهپزشکی تو تاپیک هر کی گفت مشکل چیه شرکت کنین ؟ :gol:

آهان .... اون عکس رو میگی ... نه خودم اسمش رو پیدا نکردم..

آواتار مقصود رو هم ندیدم ... کجاست ؟ :surprised:

عکس سرخی رو هم براتون میذارم ....

درخصوص گیاهپزشکی هم فرصت کنم میام ..:redface:. خانم ناظم در جریان وضعیت من هستند..:(

پیوست ها

• sorkhi 01.JPG
    sorkhi 01.JPG
    33 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • sorkhi 02.JPG
    sorkhi 02.JPG
    30 کیلوبایت · بازدیدها: 0

گلابتون

مدیر بازنشسته
امين جان يكي دوشبه حسابي جاتون خاليه عزيز ... ايشالا كه گرفتاري نباشه... منتظرتون هستيم قربان .فرزام جان حسابي غوغا كرده ... بفرماييد كه منتظر نظرات كارشناسانه تون هستيم .:)

ناظم كل ... گلاب خاتون:gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان .... اون عکس رو میگی ... نه خودم اسمش رو پیدا نکردم..

آواتار مقصود رو هم ندیدم ... کجاست ؟ :surprised:

عکس سرخی رو هم براتون میذارم ....

درخصوص گیاهپزشکی هم فرصت کنم میام ..:redface:. خانم ناظم در جریان وضعیت من هستند..:(

یعنی این سرخی اثر سفیدک دروغینه؟ بیشتر شبیه کمبود عناصره!

مقصودم آواتارش رو عوض کرده !اینجا سوالو گذاشته بود
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=40478&page=25:gol:

فرزام

عضو جدید
یعنی این سرخی اثر سفیدک دروغینه؟ بیشتر شبیه کمبود عناصره!

مقصودم آواتارش رو عوض کرده !اینجا سوالو گذاشته بود
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=40478&page=25:gol:

از این عکس که چیز زیادی نمیشه دید..:surprised:. اگر میشد یک عکس بزرگتر یا نزدیکتر بود خیلی خوب بود ...:smile:

الان نوبت کیه گیاه معرفی کنه... :que:

گلابتون

مدیر بازنشسته
فرزام جان من اشتباه گفتم گلرخ جان درست فرمودن ايشون بايد بزارن اما اگه هركس خواست ميتونه نوبتش رو به كس ديگه هم بده .... قيد و بند خاصي نداره.

در مورد گلي هم كه مقصود جان گذاشته بودن بازم فكر ميكنم گلرخ خانم درست حدس زدن ... اما چون گل توي عكس آواتارش بود من ازش درخواست ميكنم كه اون گل رو دوباره برامون بزاره نظرت چيه فرزام جان ...

شما هم بايد امشب گياهتون رو معرفي كنيد گلم .ممنونم

گلاب خاتون .... ناظم كل قوا :biggrin:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرزام جان من اشتباه گفتم گلرخ جان درست فرمودن ايشون بايد بزارن اما اگه هركس خواست ميتونه نوبتش رو به كس ديگه هم بده .... قيد و بند خاصي نداره.

در مورد گلي هم كه مقصود جان گذاشته بودن بازم فكر ميكنم گلرخ خانم درست حدس زدن ... اما چون گل توي عكس آواتارش بود من ازش درخواست ميكنم كه اون گل رو دوباره برامون بزاره نظرت چيه فرزام جان ...

شما هم بايد امشب گياهتون رو معرفي كنيد گلم .ممنونم

گلاب خاتون .... ناظم كل قوا :biggrin:

خب هنوز که فرزام گیاهش رو معرفی نکرده تا بدونیم کی باید عکس بزاره . نوبت من که سوخت شد ! فرزام جر زنی کرد خودش عکس گذاشت!:cry::cry::cry: الان باید آقا مهدوی بزاره اگه بیتیراخ درست باشه....:gol:

فرزام

عضو جدید
خب هنوز که فرزام گیاهش رو معرفی نکرده تا بدونیم کی باید عکس بزاره . نوبت من که سوخت شد ! فرزام جر زنی کرد خودش عکس گذاشت!:cry::cry::cry: الان باید آقا مهدوی بزاره اگه بیتیراخ درست باشه....:gol:

بابا من که معذرت خواهی کردم ... چقدر شما حساسید !!! :razz:

در ضمن پیتیراخ هم درسته .... سوال به این آسونی اصلا نیاز به 48 ساعت نداره همون 4 دقیقه اول لو رفت . :(:(:D

اقا مهدی ما منتظر هستیم تا گیاه شما رو ببینیم ..

یک سوال هم داشتم که خانم ناظم باید جواب بدن... اگر بخواهیم کلمه بزاریم باید نوبتمون باشه یا نه ؟؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
اقا مهدوی ما منتظر هستیم تا گیاه شما رو ببینیم ..

یک سوال هم داشتم که خانم ناظم باید جواب بدن... اگر بخواهیم کلمه بزاریم باید نوبتمون باشه یا نه ؟؟

سلام فرزام جان .... باز كه تو بداخلاقيات شروع شد عزيزجان ... :confused:
يه غلط ميشي 19

فرزام جان احتياجي نيست صبر كنيد ميتونيد واژه علمي خودتون رو بگيد اما تا 24 ساعت دوستان مهلت پاسخگويي دارن .... اما واژه ها ميتونن متوالي باشن يعني ميتونيم هر شب چند واژه براي معرفي داشته باشيم .... متشكرم از همكاريتون دوست عزيزم.

گلاب خاتون شما:gol:

فرزام

عضو جدید
من یک کلمه معرفی میکنم ... فقط سعی کنید از اطلاعات خودتون استفاده کنید و زود نرید سراغ اینترنت. اگر واقعا نمیدونید چیه بگید که پس از تمام شدن مهلت دربارش توضیح بدم...;)

"پیتینگ" چیست ؟

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یک کلمه معرفی میکنم ... فقط سعی کنید از اطلاعات خودتون استفاده کنید و زود نرید سراغ اینترنت. اگر واقعا نمیدونید چیه بگید که پس از تمام شدن مهلت دربارش توضیح بدم...;)

"پیتینگ" چیست ؟

خداییش یه بار از اینترنت تقلب گرفتم اونم خودم لو دادم !
:)
در مورد اواتار مقصود هم من به مضربی از 4 بودن گلبرگ هاش توجه کردم .

شرمنده خیلی یادم نیست فقط میدونم به آبیاری ربط داشت .جمع اب حاصل از بارندگی بود با ایجاد تخلخل در خاک .اگه اشتباه بود مسخرم نکنین .:D

فرزام

عضو جدید
خداییش یه بار از اینترنت تقلب گرفتم اونم خودم لو دادم !
:)
شرمنده خیلی یادم نیست فقط میدونم به آبیاری ربط داشت .جمع اب حاصل از بارندگی بود با ایجاد تخلخل در خاک .اگه اشتباه بود مسخرم نکنین .:D

اختیار دارین .... مگه ما خودمون کی هستیم که بخواهیم کسی رو مسخره کنیم..:smile:
تا حدودی به اصل مسئله نزدیک شدین ... اجازه بدین تا آخر امروز بقیه بچه ها هم نظراشون رو بگن.... ببینیم بقیه چکار میکنن... بعدش اگر کسی نتونست بگه توضیح کاملش رو میدم...
خیلی ممنون که صداقت دارین .. راستش رو گفتین..;)

فرزام... مخلصه هر چی صادقه.:gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا چند روز نیستم اگه نوبت من شد که عکس بزارم یا عبارت بگم خودت یا یکی از بچه ها زحمتش روبکشه :gol: اما نوبتم رو محفوظ بذارین!!!

گلابتون

مدیر بازنشسته
اي خدا از دست تو فرزام ....مجبور شدم تمام جزوهاي باغبانيمو بگردم .... چشمام دراومد.:confused::(
البته جواب رو قبلا گلرخ خانم فرموده بودند... ولي اينم از اينترنت بدست آوردم:
پیتینگ
ساده ترین شیوه استفاده از آب باران ، بلافاصله پس از بارش بر روی زمین ، پیتینگ میباشد . در این روش با حفر چاله هایی مانند چاله درخت با عمق کمتر از چاله درخت و در فاصل مشخصی که هر چاله از چاله بعدی حدود 2 متر فاصله پیدا می کند ، موجب میشود که آب باران هایی که در زمین های حدفاصل چاله ها باریده اند ، قبل از بهم پیوستن و ایجاد جریان رگه های آب جاری ، در چاله ها جمع آوری و محبوس شده و چون زمین محل حفر چاله ها ، از نوع خاکهای دانه درشت و واریزه ای است ، سریعاٌ در زمین نفوذ می کنند .

گلاب خانم :confused:

آخرین ویرایش:

hamid_a

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام به همگی
خانوم ناظم نوبت من کی می شه
یه عکس خیلی ساده دارم فکر کنم همه می دون
تو عربستان عکس گرفتم

:cry:

گلابتون

مدیر بازنشسته
:w40:به به به حميد خان ..... مشرف فرمودين جناب ....خوش تشريف آوردين.... قدمتون سرچشم عزيز.... :w14:

چشم ايشالا نوبت شما رو هم چك ميكنم خدمتتون عرض ميكنم ... مفتخر شديم حميد جان .:w11:

گلاب ناظم كل قوا :w41:

آخرین ویرایش:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مامانی، ببخشین خانم ناظم اول
خوبی ؟
مرسی ما نبودیم این همه از ما احوالاتی پرسیدین :cry:
چه خبر ؟
اینجا چه خبره ؟
چرا مثل روال گذشته نیست ؟
بیام عکس بزارم ؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
به به به به امروز اينجا گل بارونه .... از در و ديوار اين تاپيك امروز گل ميريزه:w40:

خوش اومدي جوجو جان ... خوش تشريف آوردين
سراغت رو جاي ديگه گرفته بودم ... مثل اينكه نديدي گلم ...گفتم شايد دلت نخواد بياي چون رشته تخصصي شما مهندسي شيمي ... اما علاقمند به گل و گياه هستيد. :twisted:
هميشه اينجا جاتون سبزه عزيز.:w11:

چشم جوجو جان شما رو هم توي نوبت قرار ميدم خدمتتون عرض ميكنم.:w10:

مامان گلاب ناظم:love:

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
جناب مهدوي ميشه لطفا عكسي رو كه گذاشته بودين معرفي بفرماييد ... دوستان منتظر شما هستند.
ببخشيدا ميدونم كارتون زياده. شرمنده اما امروز چهار روز هست كه شما عكستون رو قرار دادين ... هر عكس 48 ساعت فرصت داره.... بازم عذرخواهي ميكنم .:w16:

گلاب خاتون ... ناظم :hypocrite:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
این یه توضیح کامل از وب لاگ تغذیه مصنوعی آبخوان های زیرزمینی

پیتینگ
ساده ترین شیوه استفاده از آب باران ، بلافاصله پس از بارش بر روی زمین ، پیتینگ میباشد . در این روش با حفر چاله هایی مانند چاله درخت با عمق کمتر از چاله درخت و در فاصل مشخصی که هر چاله از چاله بعدی حدود 2 متر فاصله پیدا می کند ، موجب میشود که آب باران هایی که در زمین های حدفاصل چاله ها باریده اند ، قبل از بهم پیوستن و ایجاد جریان رگه های آب جاری ، در چاله ها جمع آوری و محبوس شده و چون زمین محل حفر چاله ها ، از نوع خاکهای دانه درشت و واریزه ای است ، سریعاٌ در زمین نفوذ می کنند .
از این نمونه چاله ها که با تراکتور های مجهز به ابزار چاله کنی حفر میشود ، در بیابان های شمال روستای قوشه و بر سر راه جاده تویه دروار به وفور حفاری شده است . جهاد سازندگی مبدع این روش تغذیه بود .

اما فرزام اگه شما این آماده سازی زمین و مراحلش رو دیدی دوست دارم از تجربیاتت برامون بگی:gol:

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
اي واي شرمنده:redface:
مگه اين فرزام واسه من حواس ميزاره :biggrin:( ديوار از ديوار فرزام كوتاه تر پيدا نكردم )

ببخشيد تورو خدا ميخواستم بگم عكس بزاريد ... نوبت شماست جناب جوابتون براي بيتراخ يا علف شير درست بوده ... شما نوبت عكس رو داريد.... اما اگه خواستين نوبت تون رو به كسي بدين ميتونيد..

بازم ببخشيد
گلاب خاتون ... ناظم شرمنده:(