فرزام جان خواهش ميكنم
عزيزجان هر كسي 48 ساعت فرصت پاسخگويي داره و شما موظف به حفظ نام گياهتون تا پايان موعد مقرر هستيد ... بعد از 48 ساعت ميتونين معرفي كنيد .. اما ميتونيد بازم عكس بزاريد.
گرچه گلرخ جان بايد زحمت قرار دادن عكس رو ميكشيدن ... چون ايشون پاسخ صحيح رو فرمودن .
اين عكس رو هم 48 ساعت ديگه معرفي كنيد ... چه دوستان پاسخ درست بدن چه غلط ( مثل من )
ناظم خانم![]()
سلامممممممم. وای چقدر اینجا آدم به خودش امیدوار میشه!!!
من هنوز عکس رو نتونستم باز کنم اما از همین عکس کوچیکه حدس میزنم بیتیراخ باشه
فرزام جان میتونی از سرخی که گفتی برامون یه عکس بزاری ؟
در ضمن جواب اون عکسی که برامون گذاشتی رو خودت تونستی پیدا کنی؟ خیلی دوست دارم بفهمم اون چیه .خیلی زیاد دیدمش ....![]()
منظورم اون عکسیه که قبلاً گذاشتی و ما نتونستیم بگیم چیه . گلابتون گفت زبان پس قفاست .اما من گفتم شک دارم . ....خودت تونستی اسمش رو پیدا کنی؟
راستی نظرت راجه به عکس آواتار مقصود چیه ؟
درضمن چرا شما ، گلابتون ، حمید، نارون،.... نمیاین گیاهپزشکی تو تاپیک هر کی گفت مشکل چیه شرکت کنین ؟![]()
آهان .... اون عکس رو میگی ... نه خودم اسمش رو پیدا نکردم..
آواتار مقصود رو هم ندیدم ... کجاست ؟
عکس سرخی رو هم براتون میذارم ....
درخصوص گیاهپزشکی هم فرصت کنم میام ... خانم ناظم در جریان وضعیت من هستند..
![]()
یعنی این سرخی اثر سفیدک دروغینه؟ بیشتر شبیه کمبود عناصره!
مقصودم آواتارش رو عوض کرده !اینجا سوالو گذاشته بود
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=40478&page=25:gol:
فرزام جان من اشتباه گفتم گلرخ جان درست فرمودن ايشون بايد بزارن اما اگه هركس خواست ميتونه نوبتش رو به كس ديگه هم بده .... قيد و بند خاصي نداره.
در مورد گلي هم كه مقصود جان گذاشته بودن بازم فكر ميكنم گلرخ خانم درست حدس زدن ... اما چون گل توي عكس آواتارش بود من ازش درخواست ميكنم كه اون گل رو دوباره برامون بزاره نظرت چيه فرزام جان ...
شما هم بايد امشب گياهتون رو معرفي كنيد گلم .ممنونم
گلاب خاتون .... ناظم كل قوا![]()
خب هنوز که فرزام گیاهش رو معرفی نکرده تا بدونیم کی باید عکس بزاره . نوبت من که سوخت شد ! فرزام جر زنی کرد خودش عکس گذاشت!الان باید آقا مهدوی بزاره اگه بیتیراخ درست باشه....
![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=40478&page=26
اینجا رو یه نگاه بنداز ببین درسته؟
اقا مهدوی ما منتظر هستیم تا گیاه شما رو ببینیم ..
یک سوال هم داشتم که خانم ناظم باید جواب بدن... اگر بخواهیم کلمه بزاریم باید نوبتمون باشه یا نه ؟؟
من یک کلمه معرفی میکنم ... فقط سعی کنید از اطلاعات خودتون استفاده کنید و زود نرید سراغ اینترنت. اگر واقعا نمیدونید چیه بگید که پس از تمام شدن مهلت دربارش توضیح بدم...
"پیتینگ" چیست ؟
خداییش یه بار از اینترنت تقلب گرفتم اونم خودم لو دادم !
شرمنده خیلی یادم نیست فقط میدونم به آبیاری ربط داشت .جمع اب حاصل از بارندگی بود با ایجاد تخلخل در خاک .اگه اشتباه بود مسخرم نکنین .![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |