سلام منظورتون تورژسانس و پلاسموديسم هست.؟
سلام
نه منظورم باز و بسته شدن روزنه هاست ، باز و بسته شدن روزنه ها چه تاثیری روی آبیاری میتونه داشته باشه ؟
سلام منظورتون تورژسانس و پلاسموديسم هست.؟
سلام کاملا درسته فقط یه نکته کوچولو مونده که بهش اشاره نکردین !!! اون هم بسته شدن روزنه هاست..... توی گرما و نور شدید ظهر روزنه ها بسته میشن و گیاه از آب موجود استفاده نمی کنه در نتیجه عملا آبیاری بیهوده بودهخب وقتي كه روزنه ها باز باشه تعريق و تبخير بيشتري روي ميده و گياه آب اضافه رو از دست ميده و آماده براي دريافت آب بعدي ميشه...و اگر روزنه ها بسته باشه گياه كمتر تعريق و تعرق داره و به آب كمتري هم احتياج داره ...متاسفانه متوجه منظورتون نميشم...ميشه محبت كنيد خودتون توضيحات كامل رو بفرماييد.؟ ظاهرا كس ديگري هم پاسخگو نيست...ممنون.![]()
تا جایی که یادمه استادمون می گفت بهترین زمان برای آبیاری ، حدود ۲-۳ ساعت قبل از ظهره که گیاه در اوج فعالیت فتوسنتزی و تولید و جریان مواد هست و روزنه ها هم هنوز احساس خطر نکردن که بسته بشن
ممنون از خانم مهندس زیبابا سلام خدمت دوستان مهندسم
در تأیید فرمایش خانوم جعفری زاده باید عرض کنم قضیه اینه که جذب آب وقتی دارای جریان هموار و استاندارد هست که روزنه ها باز باشن
نه اینکه از روزنه جذب آب داشته باشیم بلکه تبخیر پیوسته ی آب از روزنه باعث جریان دادن نیروی موئینگی مایعات درون آوند چوب میشه
و گیاه تا حد ممکن شرایط رو مدیریت می کنه که در آب و هوای مختلف ، مثل درصد رطوبت هوا ، دمای هوا ، دمای خاک ، رطوبت خاک و سایر موارد مؤثر ، بتونه نیازش رو برطرف کنه
بنابراین در شرایطی مثل دمای بالای هوا هنگام ظهر بسته به این که گیاه مجبور باشه چه درصدی از روزنه هاشو ببنده به همون مقدار کاهش جریان موئینگی و در نتیجه کاهش جذب آب توسط ریشه ها از خاک رو خواهیم داشت .
معمولا جذب آب فقط از ریشه صورت میگیره و بخش هایی مثل روزنه برای جذب طراحی نشده بلکه برای دفع هست .
سلام سوال بعد:
برای کشت بهترین محصول در کشاورزی بدون اینکه بهش کود بدیم چه باید کرد؟
پ.ن: منظورم این هست که اگه بخوایم یه محصول با کیفیت بدست بیاریم, بدون کودهی چطور میشه به عمل آورد؟
چون کود دهـــی یکی از گزینه های رشد خوب محصولِ
مثل اینه که بگین آدمی سالم و پر انرژی می خواهیم داشته باشیم ولی بهش غذا ندیم !!!!!!!![]()
سلام
استفاده از میکروارگانیسم های مفید نیست ؟؟؟؟؟
درود دوستـــــِ خوبــــــم
بله منظوره من هم همینه یکم بیشتر توضیح بدید تا ببینم به جواب من نزدیک میشید یا نه؟!![]()
سلام
استفاده از باکتریها و قارچ ها
باکتریایی ( ریزوبیوم – ازتوباکتر – آزوسپریلیوم )
قارچی ( میکوریزا )
- تثبیت کننده های ازت مولکولی
- قارچهای میکوریزا
- میکروارگانیسم های حل کننده فسفات های نامحلول
- باکتری های ریزوسفر محرک رشد
- میکروارگانیسم های تبدیل کننده مواد آلی زاید به کمپوست
- کرم های خاکی تولید کننده ورمی کمپوست
سلامخیــــــــلی خلاصه و مفید گفتی درسته!
سوالِ بعدی با شماست!
خب وقتی سم بهش اثر نکنه یعنی مقاوم شده دیگه!!چگونه متوجه خواهیم شد که علف هرزی به علفکشی مقاوم شده است ؟
سلامخب وقتی سم بهش اثر نکنه یعنی مقاوم شده دیگه!!![]()
![]()
سلام
استفاده از میکروارگانیسم های مفید نیست ؟؟؟؟؟
سلام
استفاده از باکتریها و قارچ ها
باکتریایی ( ریزوبیوم – ازتوباکتر – آزوسپریلیوم )
- تثبیت کننده های ازت مولکولی
- قارچهای میکوریزا
- میکروارگانیسم های حل کننده فسفات های نامحلول
- باکتری های ریزوسفر محرک رشد
- میکروارگانیسم های تبدیل کننده مواد آلی زاید به کمپوست
- کرم های خاکی تولید کننده ورمی کمپوست
سلام
میشه اگه اطلاعات یا منبعی در این زمینه دارید لطف کنید بذارید .
سوال بعد :
چگونه متوجه خواهیم شد که علف هرزی به علفکشی مقاوم شده است ؟
سلام
میشه اگه اطلاعات یا منبعی در این زمینه دارید لطف کنید بذارید .
سوال بعد :
چگونه متوجه خواهیم شد که علف هرزی به علفکشی مقاوم شده است ؟
آفرین درسته دلیلش رو هم لطف بفرماییدشما به راحتی بوسیله استفاده علفکشهایی از یک گروه متوجه مقاومت خواهید شد.
مثلا اگر به گروه فوپ مقاوم شده باشد هیچکدام از علف کشهایی این گروه نمیتوانند آن را کنترل کنند(تاپیک-ایلوکسان-پوماسوپر و...)
یا گروه سولفونیل اوره (آپیروس-کروز-اکوییپ-آتلانتیس-توتال و.....)اگر علفی به یکی از اینها علفکشها مقاوم شده سایر آنها نیز قادر به کنترل نخواهند بود.
سلام اگه اشکالی نداشته باشه می تونید از تجربیاتتون در استفاده از میکروارگانیسم ها بگیدمنم اطلاعات تجربیشو دارم به صورت منبع جای مشخصی رو نمیشناسم !
اما پیدا کــــردم براتون میذارم حتما!
در مورد این سوالت هم باید یکم فکــــــر کنم !! یه جور سوالِ تحلیلیه!!
یعنی باید سه چهار تا علف کش بزنیم بعد که هیچکدومش اثر نکرد میفهمیم مقاوم شده؟!!شما به راحتی بوسیله استفاده علفکشهایی از یک گروه متوجه مقاومت خواهید شد.
مثلا اگر به گروه فوپ مقاوم شده باشد هیچکدام از علف کشهایی این گروه نمیتوانند آن را کنترل کنند(تاپیک-ایلوکسان-پوماسوپر و...)
یا گروه سولفونیل اوره (آپیروس-کروز-اکوییپ-آتلانتیس-توتال و.....)اگر علفی به یکی از اینها علفکشها مقاوم شده سایر آنها نیز قادر به کنترل نخواهند بود.
یه روش دیگه هم اینه که توی یک مزرعه سم علف هرز رو کنترل میکنه منتها ممکنه به دلیل موتاسیونی که در تعدادی از جمعیت علف هرز صورت میگیره همون تعداد رو نتونه کنترل کنه به عبارتی اگر توی جمعیت علف هرز فقط چند بوته رو نتونه کنترل کنه یعنی علف هرز داره مقاوم میشهیعنی باید سه چهار تا علف کش بزنیم بعد که هیچکدومش اثر نکرد میفهمیم مقاوم شده؟!!
یعنی باید سه چهار تا علف کش بزنیم بعد که هیچکدومش اثر نکرد میفهمیم مقاوم شده؟!!
سلام اگه اشکالی نداشته باشه می تونید از تجربیاتتون در استفاده از میکروارگانیسم ها بگید
من زياد از زراعت سردر نميارم اما به گمانم بايد مربوط به تعداد سنبله ها و همينطور سنبلچه ها و مقدار دانه اي كه درونشون تشكيل ميشه داشته باشه...درسته؟با اجازه دوستان من سوال بعدی رو طرح می کنم
امسال توی خوزستان موقع برداشت گندم چند روز بارندگی بود با مقایسه وزن هزار دانه گندم قبل و بعد از بارندگی ها به این نتیجه رسیدیم که وزن هزاردانه کاهش پیدا کرد ه دلیل کاهش وزن هزاردانه بعد از چند روز بارندگی و رطوبت مزرعه را ذکر بفرمایید ؟
من زياد از زراعت سردر نميارم اما به گمانم بايد مربوط به تعداد سنبله ها و همينطور سنبلچه ها و مقدار دانه اي كه درونشون تشكيل ميشه داشته باشه...درسته؟
با اجازه دوستان من سوال بعدی رو طرح می کنم
امسال توی خوزستان موقع برداشت گندم چند روز بارندگی بود با مقایسه وزن هزار دانه گندم قبل و بعد از بارندگی ها به این نتیجه رسیدیم که وزن هزاردانه کاهش پیدا کرد ه دلیل کاهش وزن هزاردانه بعد از چند روز بارندگی و رطوبت مزرعه را ذکر بفرمایید ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 | |
![]() |
مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟ | باغبانی | 6214 |