مهمترین ابزار باغبانی بیل می باشد! ابزاری است با دستهای بلند بیشتر از جنس [FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, sans-serif]چوب[/FONT] و تیغهای پهن که در انتهای دسته آن قرار دارد. از این ابزار برای کندن زمین یا برداشتن [FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, sans-serif]گل[/FONT] و [FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, sans-serif]خاک[/FONT] سود میبرند و بسته به کاربرد، ریخت آن نیز دگرش مییابد. گونه کوچکتر آن را [FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, sans-serif]بیلچه[/FONT] میگویند.چند تا از ادواتی که در باغبانی استفاده میشه و نام ببرید و به دلخواه یکی را توضیح دهید!
زوده بالام جان، صبر کن دو سه نفر دیگه بیان جواب بدن شاید یکی دیگه دوس داشت سوال طرح کنه آخه!بله درستِ بفرمایید سوال بعدی!!![]()
قیچی باغبانیچند تا از ادواتی که در باغبانی استفاده میشه و نام ببرید و به دلخواه یکی را توضیح دهید!
قیچی باغبانی
ماشینهای برداشت میوه
سم پاشهای باغی
تراکتورهای باغی
توضیح ماشینهای برداشت میوه:
این ماشینها دهها سال است که اختراع شده اند و در بسیاری از کشورها به کمک باغبانها آمده و محصول را بصورت مکانیزه در کمترین زمان وبا کمترین هزینه به موقع به دست دلالان میرساند...متاسفانه تقریبا اکثر قریب به اتفاق باغبانان ما حتی اسم آن را نشنیده اند و با شنیدن مطالبی در مورد اینچنین دستگاهایی طوری به شخص توضیح دهنده نگاه میکنند که گویی اورا خیال پرداز میپندارند!![]()
0.25 نمره بیشتر تعلق نمیگیره اونم بخاطر اشاره به آللوپاتی...مشروطی...ایشاله ترم بعدمن فقط میدونم گردو آللوپاتی داره، با کدو یا گوجه نمیدونم!
مرسی خیال عزیز
واما سوال:
در باغ گردو بعنوان کشت بین درختی و یا زیر درختی کدام گیاه را کشت نکنید بهتر است..اگه حالشو داشتید لطف کنید بگید چرا؟!
برا اینکه از روی دست هم تقلب نکنید برا گزینه ها شماره نزدم!
انواع کدو
یونجه
گوجه فرنگی
کدو و یونجه
گوجه و یونجه
همه موارد
این قرتی بازیها چیه...هر چی دوسداشتی کشت کن..کی به کیه!
هیچکدام
بازم همه موارد
ببخشید اگه گزینه هاش زیاده!
دفعه آخر باشه مداد تو گوش بغل دستیت میکنی ..ها... خب حالا دستتو بندازو بگوآقا من بگم..من بگم؟؟؟؟![]()
اووخ ببخشيد...دفعه آخر باشه مداد تو گوش بغل دستیت میکنی ..ها... خب حالا دستتو بندازو بگو
به به...به به.... چه دانشجوی فعالی....اووخ ببخشيد...دفعه آخرمونه آقا ...بخدا قول ميديم....چشم...![]()
![]()
اوم...آهان...![]()
كلا درخت گردو خيلي بدجنسه...واسه اينكه هيچ گونه گياه پهن برگي نميتونه دور و اطراف و زير و زبرش رشد كنه...اونم واسه خاطر اينه كه برگ وجوانه و شاخه و ريشه گردو كه روي زمين ميفته و با خاك مخلوط ميشه از خودش سمي به اسم ..اوممم..به اسم...چي بود؟...الان ميگيم آقا....نوك زبونمه ها...هم اسم علمي خودشه...آهان...ماده اي به اسم ژوگلون...منتشر ميكنه كه تو آب هم حل نميشه واسه همين تو خاك خيلي تحرك نداره...بعدشم از تنفس گياهان ديگه جلوگیری میکنه. گیاهان خانواده تاجریزی، مث گوجه فرنگی، مث فلفل و بادمجون به ژوگلون خیلی حساسن. این گیاهان وقتی که در برابر آللوتوکسینها قرار می گیرن يه علائمی مث پژمردگی و کلروز ازخودشون نشون ميدن و بعدشم به دار فاني ميرن...اصن هرجا كه ديدين گياهي رشد نكرده و يه درخت گردو هم اون دور و برا هست حتم بدونين كه ريشه هاي درخت تا اونجاها گسترش پيدا كرده
كه اثرش نذاشته گياهي رشد كنه...![]()
اما اينم بگم كه بعضي از گياهان خودشون رو نسبت به اين ماده سمي مقاوم كردن..مث ذرت، لیمو، باقلا، چغندر،بنفشه،هویج، گیلاس، تمشک سیاه![]()
خب حالا با اين حساب فكركنم فقط بين گزينه هاي شما يونجه ميمونه كه جزء باريك برگاس و ميتونه با شرايط گردو مقاومت نشون بده...هان؟؟؟![]()
پ . ن: سوال اين بود كه كدوم رو كشت نكنيم...شرمنده استاد توجه نكرديم....با اين حساب جواب ميشه انواع كدو و گوجه فرنگي...هان؟؟؟![]()
![]()
يخورده بعد از پ . ن : شايدم چون گوجه خودش سولانين داره بر عليه ژوگلون مقاومت كنه...هان؟؟؟![]()
شرمنده ميكنيد اوستا...دست پرورده خودتونيم...به به...به به.... چه دانشجوی فعالی....
ژوگلون همونه که دستا رو موقع خوردن گردوی تازه سیاه میکنه!
جوابت لازم بود اما کافی نبود!!
به نصف قضیه اشاره کردی ولی نصف دیگه اون مونده
یه راهنمایی میکنم...شما به اثر اللوپاتی گردو روی گوجه و کدو اشاره کردین(البته گاهی ممکنه این اثر اونقدر کم باشه که محسوس نباشه)
اما اونجایی رو که میخوام راهنمایی کنم مربوط به اثر آللوپاتی روی گردو ازطرف یکی از این گیاهانیه که اسم بردم !! با کشت این گیاه زیر گردو، برگ گردو کم رنگ میشه....خب اینم راهنمایی...حالا اون کدوم گیاهه؟؟؟؟؟؟؟؟
ای ول...کارت بیسته.....من تسلیمم....خب با این اوصاف جواب همه موارد میشهشرمنده ميكنيد اوستا...دست پرورده خودتونيم...![]()
والا يادمه يه بار خودتون اشاره كرديد كه توي تحقيقات و مشاهداتي كه انجام داده بوديد متوجه شده بوديد كه يونجه اين تاثير رو روي گردو ميذاره...و اثر آللوپات روي برگهاي گردو داره و كمرنگشون ميكنه ..تازه ريشه عميقي هم داره
رفتم پيداش كردم....ايناهاش...#4448![]()
قربون شوما اوستا....درس پس ميديم اوستا...ای ول...کارت بیسته.....من تسلیمم....خب با این اوصاف جواب همه موارد میشه
طبق روال سوال بعدی با شما
سوال و جواب خوبی بود، خوشمان آمد!![]()
قربون شوما اوستا....درس پس ميديم اوستا...![]()
خوشحاليم كه خوشتان آمد...حالا جايزه ما چي ميشه...؟؟؟![]()
و اما سوال بعد....بفرماييد آنتروپي چيست؟؟
دست شوما درد نكنه كه به فكر ملت هستيد...خواهش میکنم
فکر کنم ما جواب ندیم فعلا بهتره...بقیه هم شرکت کنن
آنتروپی همونی نبود که بهش بی نظمی م میگفتیم؟
تو یه واکنش شیمیایی یادم میاد اون قدیما واسه بررسی امکان انجامش یاتعادل واکنش آنتالپی و آنتروپی رو مد نظر قرار میدادن.
آنتروپی+( میل به بینظمی بیشتر) و آنتالپی-(گرماده بودن واکنش) حالتهای ایده آل بودن.
البته تو اینترنتم نوشته بود:
در ترمودینامیک به میزان گرمایی که در یک دمای معین به جسم یا از جسم منتقل می شود، آنتروپی گفته می شود. در نظریه ی ارتباطات، آنتروپی برابر میزان اطلاعاتی است که در انتقال سیگنال ها از دست می رود، مخابره هایی که به علت خطاهای تصادفی ای که نویز (اختلال) نامیده می شوند، تمایل به خفیف شدن یا و پیچیدگی دارند.
و درضمن یک خاصیت کلی فرآیندهای طبیعی این است که، تمایل دارند تا به سمت افزایش آنتروپی یا به عبارت دیگر بی نظمی بیشتر، هدایت شوند.
منظورتون این بود![]()
سلامآنتروپی همونی نبود که بهش بی نظمی م میگفتیم؟
تو یه واکنش شیمیایی یادم میاد اون قدیما واسه بررسی امکان انجامش یاتعادل واکنش آنتالپی و آنتروپی رو مد نظر قرار میدادن.
آنتروپی+( میل به بینظمی بیشتر) و آنتالپی-(گرماده بودن واکنش) حالتهای ایده آل بودن.
البته تو اینترنتم نوشته بود:
در ترمودینامیک به میزان گرمایی که در یک دمای معین به جسم یا از جسم منتقل می شود، آنتروپی گفته می شود. در نظریه ی ارتباطات، آنتروپی برابر میزان اطلاعاتی است که در انتقال سیگنال ها از دست می رود، مخابره هایی که به علت خطاهای تصادفی ای که نویز (اختلال) نامیده می شوند، تمایل به خفیف شدن یا و پیچیدگی دارند.
و درضمن یک خاصیت کلی فرآیندهای طبیعی این است که، تمایل دارند تا به سمت افزایش آنتروپی یا به عبارت دیگر بی نظمی بیشتر، هدایت شوند.
منظورتون این بود![]()
WOW
جواب دادن چه حالی میده!
و سوال پرسیدن چه استرسی داره!
از اونجایی که سوال قبلی از لابه لای جزوه اکولوژی طرح شده؛ سوال بعدی از جزوه ی امتحان فردام{ اصول کنترل } طرح میشه.مشکلی که نداره؟
ها؟
لطفاً بفرمایید adelpho parasitism به چه معنی ست؟
یه راهنمایی چوچولو = بهش auto parasitism هم میگن.
ببخشید ربطش به باغبانی کمه ها؛ اولین سوالیه که توتاپیک میپرسم؛ یکم تخفیف بدین.![]()
این مربوط به گیاهپزشکی میشه! وقتی زنبورهای نر میشن پارازیت جنس مادۀ خودشون همچین وضعی پیش میاد! مادۀ این حشرات پارازیت داخلی سفیدبالکها و شپشکهاست و حشرۀ نر به عنوان اکتوپارازیت روی زنبور ماده رشد می کنه!بچه ها ینی اینقد سخت بود؟!!!!!!!!!!!
با این حساب دَم خودم گرم که این جزوه رو امتحاااااااااااااااان دادَم.!!!
راستش پارازیته کردن انواع مختلفی داره که Adelpho parasitism یه حالت خاص از اونه و خیلی محدوده.
وفقط در خانواده ی Aphelinidae: در جنس های Encarsia و Coccophagus دیده میشود.
اگه نتونستید به جواب برسید اشکال نداره؛ این مورد خیییییییییلی استثناءه.
ولی حدس بزنید.![]()
این مربوط به گیاهپزشکی میشه! وقتی زنبورهای نر میشن پارازیت جنس مادۀ خودشون همچین وضعی پیش میاد! مادۀ این حشرات پارازیت داخلی سفیدبالکها و شپشکهاست و حشرۀ نر به عنوان اکتوپارازیت روی زنبور ماده رشد می کنه!
شما که خودت زودتر رسیدی خودت بپرس.سوال بعدی با هرکی زودتر رسید!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 | |
![]() |
مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟ | باغبانی | 6214 |